پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

صندلی فروشی دردانشگاه" مریم مقتدری"دانشجوی قلابی دندانپزشکی

صندلی فروشی در دانشگاه ها

دختری که با پول(بجای کنکور)دانشجوی  رشته دندانپزشکی دانشگاه شهیدبهشتی تهران شده بود..وی می گوید"  من تنهانیستم که بدون کنکورآمدم،۳۰نفریم،چرایقه آنهارانمی گیرید!؟

Image result for ‫محمدعذرخواه کیست‬‎

ماجرای دانشجوی قلابی داندانپزشکی دانشگاه شهیدبهشتی

سعید نمکی، وزیر بهداشت(۲دی ۱۳۹۸) :اخراج ۱۳۴ دانشجو قلابی دانشگاه‌های علوم پزشکی که اکثراً دانشجوی دامپزشکی شهرهای جنوبی کشوربودند  را چندروزپیش اخراج کردیم ورودی۱۳۹۶بودند که شرایط -حداقلی علمی-لازم رانداشتند.

«مریم مقتدری»دانشجوی قلابی است ویادانشجوی قانونی(پولی)؟

«دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قلابی از آب درآمد؛ دختر متمولی که تنها به عشق دندانپزشکی و علاقه‌اش به این رشته دانشجوی این دانشگاه شد و بدون هیچ ثبت نامی در کلاس‌ها شرکت کرد. کمتر از یک سال به عنوان دانشجو در آنجا درس خواند و اتفاقا شاگرد زرنگ کلاس هم بود.

(عکس) اسناد جدید مریم مقتدری: من دانشجوی قلابی نیستم!

تا این که با یک پز و قپی بین همکلاسی‌هایش دستش رو شد، همه فهمیدند که این دختر جوان اصلا نه دانشجو است و نه کنکور داده و نه مراحل ثبت نام را طی کرده است.»


 «ماموران کلانتری این دختر را دستگیر کردند و تحویل مقامات قضائی دادند. این در حالی است که وزارت بهداشت هم به این موضوع واکنش نشان داد و اعلام کرد که پیگیر جزییات دستگیری دانشجوی قلابی هستند و مسئولان حراست باید پاسخگو باشند.

وزارت بهداشت همچنین اعلام کرده که اگر جعل مدرکی در حوزه آموزشی و دانشجویی اتفاق افتاده باشد با متخلفان برخورد خواهد شد.
چندی پیش بود که با پیگیری حراست دانشگاه شهید بهشتی پرونده‌ای برای رسیدگی به کلانتری ۱۶۳ ولنجک ارجاع شد.

دختر جوانی بدون طی هیچ گونه مراحل ثبت نام و حتی شرکت در کنکور اقدام به حضور در کلاس‌های تئوری و عملی رشته دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی کرده بود؛ بنابراین رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران کلانتری قرار گرفت و تحقیقات در این رابطه آغاز شد.

تجسس‌های پلیسی نشان داد که دختری بیست‌وسه ساله در کمتر از یک سال در کلاس‌های درس رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حاضر شده بود و در آنجا درس می‌خواند.

مریم مقتدری کیست + تصاویر

این دختر به دیگر دانشجویان گفته بود که با پرداخت چندین میلیارد و بدون شرکت در کنکور در این دانشگاه ثبت نام کرده است که همین موضوع باعث نارضایتی دیگر دانشجویان شده و در همین راستا اعتراض خود را به حراست دانشگاه اعلام کردند.

سرهنگ رضا صادقی، رئیس کلانتری ولنجک، با اشاره به ادامه تحقیقات و اخذ مجوز از مقام قضائی گفت: «ماموران کلانتری ولنجک با تکمیل‌شدن نتایج تحقیقات و اخذ مجوز از مقام قضائی روز یکشنبه(۲۴ شهریور۱۳۹۸) این دختر جوان را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.

ماجرای دستگیری دانشجوی قلابی چه بود؟+ جزییات

این دختر در همان بازجویی‌هایی اولیه به جرم خود اقرار کرد که هیچ‌گونه ثبت نامی در دانشگاه نداشته و با سوءاستفاده از بی‌توجهی عوامل حراست دم در ورودی دانشگاه وارد فضای دانشگاه شده و با توجه به علاقه‌ای که به رشته دندانپزشکی داشته، در کلاس‌های مربوط به آن شرکت می‌کرد.

تحقیقات پلیس نشان داد که متهم وضع مالی خوبی دارد و به همین دلیل نیز زمانی که دیگر دانشجویان از وی در مورد حضور و نحوه قبولی‌اش در دانشگاه پرسیده‌اند، مدعی شده که با پرداخت پول به دانشگاه امتیاز تحصیلی در این رشته را خریداری کرده است.

وی درباره این که آیا این فرد اقدام به جعل کارت دانشجویی با مدارک دانشگاهی کرده بود یا خیر نیز گفت: «هیچ جعلی در این زمینه رخ نداده بود و متهم تنها با سوءاستفاده از غفلت عوامل حراست در ورودی دانشگاه در کنترل کارت دانشجویی وارد دانشگاه می‌شد. در حال حاضر نیز برای این دختر جوان با شکایت حراست دانشگاه پرونده‌ای تشکیل شده و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شده است.»
این دختر که خودش هم تحصیلات دانشگاهی دارد، در گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگار شهروندآنلاین ماجرای این اقدام عجیبش را توضیح داد:
چرا دست به چنین کاری زدی؟دکتر«دندانپزشک» بشی

من عاشق رشته دندانپزشکی بودم. همیشه دوست داشتم دندانپزشک شوم، ولی موفق نشدم که در این رشته قبول شوم. وقتی یک روز داشتم از جلوی دانشگاه شهید بهشتی رد می‌شدم، با خودم گفتم به آنجا بروم و از دانشجویان رشته دندانپزشکی سوال‌هایی بپرسم.

وقتی وارد می‌شدم به حراست آنجا گفتم که دانشجو هستم و کارتم همراهم نیست. بعد از آن بود که به سرم زد در کلاس‌ها شرکت کنم. برای همین پرس‎و‌جو کردم و فهمیدم که رشته دندانپزشکی چه زمان‌هایی کلاس دارد و دانشجویان این رشته چه درس‌هایی می‌خوانند. کتاب‌هایش را تهیه کردم و همین شد که رفت و آمدم به آن‌جا شروع شد.
فکر نمی‌کردی که گیر بیفتی؟
 
نه تصور نمی‌کردم به این زودی گیر بیفتم و می‌خواستم هر طور شده دندانپزشک شوم.
سر کلاس به استاد‌ها چه می‌گفتی؟
گفته بودم دانشجوی انتقالی از دانشگاه خارج از کشور هستم، چون به خارج از کشور زیاد سفر کرده بودم و خانواده‌ام هم آنجا هستند، اطلاع زیادی از دانشگاه‌های آن‌جا دارم. برای همین آن‌ها هم حرفم را باور می‌کردند و اجازه می‌دادند سر کلاس بنشینم.

ماجرای این که به دوستانت گفته بودی با پول وارد این دانشگاه شدی چیست؟
«پُز»دادن بدبختش کرد

 دانشجو‌ها از من سوال‌هایی می‌پرسیدند و برای این که از دست‌شان راحت شوم، چنین چیزی را گفتم؛ البته دلم می‌خواست کمی هم «پُز» بدهم.

این دختر به دیگر دانشجویان گفته بود که با پرداخت چندین میلیارد و بدون شرکت در کنکور در این دانشگاه ثبت نام کرده است

 مدرک تحصیلی داری؟
بله. لیسانس معماری ، یک شرکت معماری هم دارم، وضع مالی‌ام خوب است و فقط به خاطر عشق و علاقه‌ام به این رشته این کار را کردم.
خانواده‌ات در خارج از کشور زندگی می‌کنند؟
بله، ولی من در تهران و به‌ تنهایی زندگی می‌کنم.»/۲۶ شهریور ۱۳۹۸عصرایران

1551283647_برنامه-عصر-جدید - Copy

گفتی نگو، ولی میگم! به آدم هاتونم بگین منو تهدید نکنن، چون به مقامات قضایی اسنادمو نشون دادم، شما بیا اسنادتونو نشون بدین.

مریم مقتدری (دانشجوی قلابی(پولکی) دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی) که در چند روز گذشته جنجالی شده است در ادامه ادعایش بر این که او دانشجوی رسمی دانشگاه شهید بهشتی بوده است در صفحه اینستاگرامش ۲ عکس منتشر کرد.

(عکس) اسناد جدید مریم مقتدری: من دانشجوی قلابی نیستم

مریم مقتدری ادعا می‌کند یکی از عکس‌ها لیست حضور و غیاب دانشجو‌های سایت دانشگاه شهید بهشتی است که اسم او در آن دیده می‌شود و عکس دیگر از واحد‌های درسی ثبت نامی به اسم و مشخصات خودش است که از ربات تلگرامی دانشگاه برای او ارسال شده است.

در توضیح عکس‌ها هم نوشته است:

«اسم من رسما تو لیست دانشجو‌های سایت شهید بهشتی بوده، حتی تو ربات تلگرامی هم با مشخصات من واحد درسی ثبت شده، پس دیگه این دروغ ضایع رو نگید که من فقط روپوش میپوشیدم و می‌اومدم دانشگاه، شما که نمیذارید بگم همه چیو پس چرا رسانه ایش کردید؟!

چون قراره بازداشت باشم و حرفی ازم در نیاد؟ من با این خانواده‌ی ۶۰ هزار نفریم اندازه تموم رسانه هاتون حرف داریم واسه گفتن! گفتی نگو، ولی میگم! به آدم هاتونم بگین منو تهدید نکنن، چون به مقامات قضایی اسنادمو نشون دادم، شما بیا اسنادتونو نشون بدین»

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر: مریم مقتدری می گوید :بمن گفته بودید سکوت کنم،حرفی نزنم! ولی خودتان چرارسانه ایش کردید!؟ «من تنهانیستم،۳۰ دانشجوی (مثل خودم را )با اسم و رسم می‌شناسد که برای هر ترم ۵۰ میلیون تومان به دانشگاه پول می‌دهند»..حالا خطابش به کدام مسئول است که باهم قرارومدارگذاشته بودند که صداشودرنیارن الله اعلم. ،ضمناً درمنابع مأخوزه اصلاحاتی  انجام داده ام است.

واما دکترسید مجید حسینی (زادهٔ ۱۳۵۸ در مشهد)، نویسنده، روزنامه‌نگار، ،دی ماه ۱۳۹۲ به‌عنوان مدیر مؤسسهٔ نشر شهر منصوب شد ودرسال ۱۳۹۴ مدیر عامل باغ کتاب تهران شد و ی دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران در سمت استادیاری دانشگاه تهران مشغول تدریس است.

بیوگرافی دکتر سید مجید حسینی + منتقد کنکور
حسینی تأسیس مرکز کانون‌های فرهنگ و اندیشه دانشگاه‌ها (کفا)، سمت مشاور رسانه‌ای شهردار تهران در زمان محمدباقر قالیباف، و مدیریت عامل گروه مجلات همشهری را نیز در کارنامه دارد. وی نشریاتی مانند سینما ۲۴، داستان، الف، دانستنیها، بچه‌ها را به انتشار رسانده‌است.

وی دریک برنامه تلویزیونی  شب(۲۶ دی ۱۳۹۷ ) مهمان برنامه «تب تاب» شبکه سوم بودکه درباره«مافیای کنکور»افشاگری کرد.

خبرگزاری فارس می نویسد:شایعاتی از قبیل تقلب و فروش صندلی‌های دانشگاه همیشه برای شرکت کنندگان در کنکور دلهره آور بود است، این که کسی بتواند با پول، راه پر پیچ و خم کنکور را یک شبه طی کند، ۶۰۰ هزار نفر را دور بزند و یک راست بر روی صندلی پزشکی بنشیند؛ صندلی‌هایی که دانش‌آموزان برای نشستن بر روی آن‌ها و تحصیل در رشته پزشکی باید مسیر بسیار سختی را بپیمایند. حالا برای یک بار دیگر بحث فروش صندلی‌های دانشگاه علوم پزشکی به افراد خاص در رسانه‌ها مطرح شده و واکنش مختلف مسؤولان را در پی داشته است.

دخالت های غیرکارشناسی در آموزش و پرورش و مجید حسینی در صدا و سیما

موضوعی که سال گذشته توسط مجید حسینی استاد دانشگاه تهران مطرح شد اما این ماجرا بدون پیگیری‌های جدی مغفول ماند.

طبق اظهارات «دکترمجید حسینی» استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرزندان دیپلمات‌ها می‌توانند در دانشگاه‌های خارج از کشور بدون آزمون وارد و مشغول تحصیل شوند. همین افراد بعد از گذراندن ۳۶ واحد طبق توافق‌نامه‌ای که وزارت بهداشت با دانشگاه مبدا منعقد کرده است، مجاز هستند که تحت عنوان دانشجوی خارجی از دانشگاه‌های خارجی به یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران منتقل و بقیه تحصیل را در داخل کشور انجام دهند.

به گفته این استاد دانشگاه تهران؛ ژن‌های خوب با مبلغی در حدود هر ترم ۲۰ میلیون تومان یک صندلی پزشکی را اشغال می‌کنند؛ البته این مسئله درباره دانشجویان عادی هم صادق است. کسانی که از توانایی خوب مالی بهره‌مند هستند نیز می‌توانند به همین روش در یکی از دانشگاه‌های درجه چندم یکی از کشور‌های همسایه و نهایتا قبرس پذیرش شوند و بعد از گذراندن این ۳۶ واحد تمام ۶۰۰ هزار نفر شرکت کننده در کنکور را دور بزنند و به عنوان مهمان ویژه در یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی داخل کشور مشغول به تحصیل در رشته پزشکی شوند.  با این تفاوت که هزینه این افراد که از ژن‌های نیمه خوب هستند بالغ بر ترمی ۱۰۰ میلیون تومان خواهد بود که توسط وزارت بهداشت دریافت می‌شود.

تصمیم وزارت بهداشت برای جمع کردن بساط متخلفان

پس از انتشار این اخبار معاونت آموزشی وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «برای انتقال، داشتن شرط حداقل معدل، شامل معدل کتبی دیپلم حداقل ۱۶ و معدل پیش‌دانشگاهی حداقل ۱۷، الزامی است و افرادی که معدل دیپلم و پیش‌دانشگاهی لازم را ندارند، واجد شرایط نبوده و از اقدام به آغاز تحصیل در دانشگاه‌های خارجی به امید انتقال به دانشگاه‌های داخلی خودداری کنند. در خصوص موضوع انتقال از دانشگاه های خارج به داخل کشور در رشته های علوم پزشکی، شرط گذراندن  ۳۶ واحد صرفا برای افرادی است که قبل از تیر ۱۳۹۷ تحصیل خود را شروع کرده اند.

انتقال صرفا از دانشگاه هایی صورت می گیرد که مورد تایید وزارت بهداشت بوده و فهرست این دانشگاهها سالیانه در سایت مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت منتشر می‌گردد. اخبار و اطلاعاتی که از طریق موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور منتشر می شود به هیچ عنوان مورد تایید وزارت بهداشت نمی‌باشد».

انتشار این اطلاعیه باعث شد خیال تحصیل در بهترین دانشگاه‌های کشور از سر افراد زیادی بیرون برود و دست موسسات غیرمجاز انتقال دانشجو به خارج از کشور نیز تا حدی بسته شود. 

دستگیری دانشجوی قلابی دانشگاه شهید بهشتی

با گذشت حدود یک سال از صدور این اطلاعیه خبری در خصوص برخورد با متخلفان و مافیای این حوزه در رسانه‌ها منتشر نشد تا اینکه موضوع تحصیل یک دانشجوی قلابی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بار دیگر بحث فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به یکی از خبرهای داغ این روزها تبدیل کرد. خبری که نشان داد هنوز هم برخی تخلفات در این حوزه وجود دارد.

این فرد با انتشار پستی در فضای مجازی مدام مسؤول مربوطه در دانشگاه شهید بهشتی را تهدید به افشای اسنادی می‌کند که حاکی از تقلبی نبودن او بوده و ادعا می‌کند رزومه معتبر علمی دارد و براساس همین رزومه او را در این دانشگاه پذیرفته‌اند و حالا که نتوانسته‌اند وی را در مقاصد سیاسی‌شان همراه کنند، دست به تخریب آبرو و اعتبار اجتماعی‌اش زده‌اند این فرد ادعا می‌کند ۲۰-۳۰ دانشجوی تقلبی را با اسم و رسم می‌شناسد که برای هر ترم ۵۰ میلیون تومان به دانشگاه پول می‌دهند.

 

هرچند صحت ادعاهای این فرد باید توسط مراجع قضایی تایید یا رد شود اما هنوز مشخص نیست که این دانشجو چگونه در کلاس‌های درس حضور میافته است و از همه عجیب‌تر اینکه چگونه به عنوان کارشناس در برنامه‌های تلویزیونی صدا و سیما حاضر شده است!

ضعف نظارت در دانشگاه‌‎های علوم پزشکی

بهروز بنیادی با اشاره به موضوع دستگیری دانشجوی دختری که یک‌سال در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی مشغول تحصیل بوده ولی ناگهان دستگیر و معلوم می‌شود او اصلاً کنکور نداده است، اظهار کرد: این مسئله نشان دهنده ضعف نظارت در دانشگاه‌‎های علوم پزشکی است که وظیفه تربیت پزشک در کشور را دارد.

«روحانی» برای ارائه گزارش از راهبردهای کشور به مجلس بیاید

بهروزبنیادی(نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی) با بیان اینکه نهادهای نظارتی باید بیش از پیش به چنین موضوعاتی ورود کنند، ادامه داد: یکی از وظایف حراست دانشگاه‌ها نظارت بر موضوعاتی اینچنین است که فردی عادی نتواند به این راحتی در یکی از بهترین دانشگاه‌های علوم پزشکی مشغول به تحصیل شود.

رسانه ملی بدون استعلام از مراجع رسمی آنتن در اختیار افراد قرار می‌دهد

وی با اشاره به حضور این دختر دانشجو در یکی از برنامه‌های صدا و سیما، عنوان کرد: از سوی دیگر رسانه ملی بدون استعلام از مراجع رسمی از جمله بنیاد ملی نخبگان یا آموزش و پرورش چنین فردی را به عنوان یک فرد نخبه به عنوان مهمان دعوت می‌کند و حدود 20 دقیقه آنتن شبکه چهار را در اختیار وی قرار می‌دهد.

 

خانم نُخبه(مریم مقتدری)دربرنامه  زنده تلویزیون-سمت چپ

این نماینده مردم در مجلس با یادآوری اینکه البته چنین اتفاقاتی در صدا و سیما مسبوق به سابقه است، گفت: حدود یک سال قبل نیز فردی در صدا و سیمای خراسان رضوی به عنوان جراح مغز و اعصاب معرفی شد که نهایتا در کنفرانس ساده‌ای در میان دانشجوی پزشکی دستش رو شد. نکته مهم این است که هیچکس این موضوع را پیگیری نکرد که مقصران این قضیه چه افرادی بودند و چه پول‌هایی از طریق معرفی جعلی این فرد جابه‌جا شد.

«ابوالفضل بیات»کیست؟

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:در سال ۱۳۷۶بودکه یک جوانی بنام «ابوالفضل بیات»۲۲ساله اهل طبرسی مشهد مدعی بودفوق تخصص جراحی مغزواعصاب است واما بعلت مسائل امنیتی نمی تواندمحل تحصیلش رابگوید!.ازدست استانداروقت(عبدالله کوپایی)هم جوائزی دریافت کرده بود،صداوسیما خراسان هم۲،سه باری ازاودعوت بعمل آورده بود خیلی برایش تبلیغ کرده (به عنوان نُخبگی) ،درخیلی ازمحافل ومجالس مذهبی اورامی بردندکه دریک جلسه پرسش وپاسخی دربین دانشجویان پزشکی ،پاسخهای غیرعلمی می دهد ودستش رو می شود.

یکی ازمسئولین -وقت-امنیتی خراسان رضوی به نگارنده گفت:«ابوالفضل بیات» برادرشهیدبود،خودرا«دکترخراسانی»معرفی میکرد ومابه حرکاتش مشکوک شده بودیم،درهمان زمان قراربوده که مقام معظم رهبری به مشهدمشرف شوند ومقامات استان اورادرلیست برنامه های دیداربارهبری قرارداده بودند،وماحساس شده بودیم رویش،رفتیم به مدرسه ای که تحصیل کرده بود،پرونده هایش رابررسی کردیم(ماه رمضان بود،روزه داشتیم تاسحرهمه پرونده ها رابررسی کردیم)«بیات» در مقطع ابتدایی مردودی داشت،مقطع راهنمایی را یکسال ترک تحصیل داشته وبلاخره باافتان وخیزان(تجدید)توانسته بود دیپلم رابگیرد،بعدازدیپلم چندسالی درانظارنمایان نبود (که دربازجویی ها اظهارداشته بودقُم بودم) .وقتی اورابازداشت کردیم،خیلی قشنگ حرف می زد،می گفت تحصیلاتم دریک دانشگاهی درآلمان بوده،نامه های دانشگاهی ازآلمان  راجعل کرده بود(آنقدردرحرف زدن ،درآرایش الفاط وکلمات وجملات توانمندبود)درطلیعه  حرف زدنش بعدازبسم الله یک آیه قرآن هم می خواند،کمترکسی به ذهنش خطور می کردکه این یک کلاهبردارباشد،خلاصه محاکم قضایی۲سال حبس برایش برایش صادرکردند.ومادیگرازش بی خبربودیم تااینکه متوجه شدیم،ایشان مجدداً (بعدازآزادی اززندان)به جعلیات روی آورده است، ازحراست ،محیط زیست بمااطلاع دادند که ایشان باجعل نامه ازنهادهای انقلاب، درخواست زمین کرده،که مجدداًبازداشت شد./پایان توضیحات مدیریت سایت.

واکنش دانشگاه شهید بهشتی

پس از انتشار این خبر «سیدامیر محسن ضیایی »معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن رد ادعاهای فردی با عنوان جعلی دانشجوی دانشکده دندان پزشکی خواستار رسیدگی فوری مسؤولان قضایی و انتظامی برای پیشگیری از تکرار این اقدامات شد.

امیرمحسن ضیایی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به طور قطع و یقین این فرد هیچگونه رابطه آموزشی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نداشته و طبق سوابق آموزشی، هیچ ثبت نامی از وی انجام نشده است.

 ضیایی همچنین در خصوص درج نمره یا اخذ شهریه از این فرد نیز توضیح داد: از فرد یاد شده که با عنوان جعلی دانشجو در برخی فضاهای آموزشی دانشکده دندان پزشکی حضور یافته است، هیچ شهریه‌ای دریافت نشده و در هیچ آزمونی برای وی نمره ثبت نشده است.

برخورد با جریان های فساد در کنکور پزشکی

 سعید نمکی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی توییتری از مقابله با جریان های فساد در حوزه کنکور پزشکی خبر داده است.

«سعید نمکی» وزیر بهداشت و درمان شد

وی در این پیام نوشت: سه ماه قبل پس از مقابله با اخلالگران در حوزه دارو دستور برخورد با جریان های فساد در کنکور پزشکی و فروش صندلی دانشگاه را هم صادر کردم. تاکنون نتایج مهمی حاصل شده و به زودی به قوه قضاییه ارسال خواهد شد عوامل قدرت و فساد در هر سطح جایگاهی بدانند ما تا آخرین راه خواهیم رفت.

تبلیغ صندلی‌های میلیونی در فضای مجازی

هرچند موضوع صندلی فروشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تکذیب شد اما برخی سایت‌های اینترنتی و مجازی همچنان اقدام به تبلیغ فروش صندلی‌های پزشکی می‌کنند، به طوری که با یک جستجوی ساده در فضای اینترنت می‌توان خیل عظیم این تبلیغات را مشاهده کرد. آگهی‌هایی که در برخی از آن‌ها عنوان شده افراد علاقه‌مند به تحصیل در این رشته‌ها می‌توانند با پرداخت‌های میلیونی در رشته‌های مختلف پزشکی اقدام به تحصیل کنند.

 تبلیغات فضای مجازی سودجویانه است

علی مظاهری‌نژاد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص فعالیت سایت‌های پذیرش دانشجوی علوم پزشکی بدون کنکور در فضای مجازی توضیح داد: تمام دانشجویان علوم پزشکی باید با گذراندن کنکور سراسری به ادامه تحصیل در رشته‌ةای علوم پزشکی بپردازند و مسلما هیچ دانشجویی بدون کنکور پذیرفته نخواهد شد.

دکترمظاهری‌نژاد گفت: این دانشجویان از طریق سازمان سنجش به دانشگاه‌های علوم پزشکی معرفی شده و دانشگاه اقدام به پذیرش آن‌ها می‌کند، دانشگاه هیچ اختیاری ندارد که به صورت مستقل اقدام به پذیرش دانشجویان کند.

مظاهری نژاد تاکید کرد: این تبلیغات کاملا سودجویانه است، سال گذشته نیز عده‌ای اقدام به دریافت هزینه‌های کلان کرده بودند که به دام افتادند.

وی ادامه داد: در خصوص پذیرش دانشجوین خارجی گفت: تمام دانشجویان تحصیل کرده در دانشگاه‌های خارج از کشور باید مدارک خود را به وزارت بهداشت ارائه کنند؛ مدارک این دانشجویان در کمیسیون‌ خاصی که مدیران تحصیلات تکمیلی معاونین آموزشی و مسؤولان وزارت بهداشت  بررسی خواهد شد و در صورت تایید اجازه ورود دانشجویان به دانشگاه‌ةای کشور داده می‌شود.

 معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این دانشجویان موظفند در موعد مقرر به دانشگاه مدنظر مراجعه کرده و پس از طی کردن شرایط دانشگاه و گذراندن مصاحبه به دانشگاه راه یابند. صندلی‌فروشی امکانپذیر نبوده و وزارت بهداشت نیز بر این موضوع نظارت لازم را دارد.

شناسایی متخلفان با تدابیر وزارت بهداشت

کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت نیز در این باره گفت: سال گذشته تسهیلاتی برای انتقال این گروه از دانشجویان به دانشگاه‌های داخلی انجام شدو به دنبال آغاز روند اجرایی آن، گزارش‌هایی نیز مبنی بر بروز تخلف در این فرآیندها به وزارت بهداشت رسید.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت تمام تلاش خود را برای پیگیری تخلفات احتمالی به کار گرفته است گفت: در این رابطه، حداقل ۵ نفر کار چاق کن خارج از مجموعه وزارت بهداشت و ۳۸ نفر از همین دانشجویان که به نوعی به دلالی و واسطه گری در این رابطه مشغول بودند و همچنین ۳ نفر از کارکنان متخلف وزارت بهداشت، یک آژانس مسافرتی و ۵ مدرسه متخلف، شناسایی شده‌اند که همگی جهت برخورد قانونی، تحویل مراجع قضایی شدند

سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد

دکترجهانپور با اشاره به وجود تخلفات این حوزه در مورد شرایط انتقال دانشجویان از خارج  به داخل کشور توضیح داد: دانشجویان علاوه بر گذراندن واحدهای مشخص، صحت و اصالت تمامی مدارک تحصیلی در خارج از کشور از طریق سامانه تایید اسناد کنسولی وزارت امور خارجه بررسی می‌شود و با تایید این وزارتخانه و ریز نمرات دانشجویان بعد از استعلام از دانشگاه مبدا باید به تایید نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور برسد.

هرچند پس انتشار خبر تخلفات دانشجوی قلابی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بار دیگر موضوع صندلی‌های فروشی پزشکی در رسانه‌ها داغ شد اما اکنون چند سوال اساسی در این زمینه وجود دارد، اول اینکه چرا وزارت بهداشت از گذشته  اقدامات اساسی را برای پیشگیری از بروز این تخلفات به کار نگرفته است؟ دوم اینکه نقش مافیای کنکور در بروز این تخلفات چیست و این موسسات تاکنون از چه طریقی اقدام به فعالیت کرده‌اند؟

در آخر باید این نکته توجه داشت که فعالیت موسسات آموزشی غیر مجاز خارج از حیطه وزارت بهداشت بوده و نهادهای نظارتی باید برای برخورد با تخلفات این مراکز عزم جدی داشته باشند؛ همچنین باید دید وزارت بهداشت برای جمع کردن بساط متخلفان چه اقدامات دیگری انجام خواهد داد./۳۱ شهریور ۱۳۹۸الف بنقل ازفارس

سال گذشته مجله علمی «نیچر» اعلام کرد که ۳۹۸ استاد متقلب ایرانی را شناسایی کرده که مقالات کپی شده دیگران را به نام خود ارائه کرده بودند این اعتماد دچار خدشه شد. وقتی اردیبهشت امسال معاون وزیر علوم اعلام کرد از ۳۵ مؤسسه متخلف علمی که پایان‌نامه می‌فروختند ۲۰ هزار قرارداد خرید و فروش پایان‌نامه کشف شده است،

واقعیت قصه دانشجوی قلابی دندانپزشکی را به مردم بگویید/ او چگونه به عنوان رتبه برتر کنکور 20دقیقه در تلویزیون برنامه اجرا کرد؟

۳۰ شهریور ۱۳۹۸خبرآنلاین، بنقل ازروزنامه اطلاعات می نویسد: دختری که به مدت یک‌سال در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی مشغول تحصیل بوده، ناگهان دستگیر می‌شود و معلوم می‌شود او اصلاً کنکور نداده است. خود آن دختر به همکلاسی‌هایش گفته بود چند میلیارد تومان پول داده‌ام و ثبت‌نام کرده‌ام. وقتی همکلاسی‌ها به دانشگاه اعتراض می‌کنند، موضوع جدی می‌شود و با شکایت دانشگاه کلانتری او را بازداشت می‌کند.

طبق روایت‌های پلیس او اذعان می‌کند چون به دندانپزشکی علاقه داشته، یک روز از غفلت حراست دانشگاه استفاده می‌کند و وارد کلاس دندانپزشکی می‌شود و بعد هر روز همان کار را می‌کند! دانشگاه هم می‌گوید او از در مخصوص بیماران وارد دانشکده شده بود. اما آن دختر بعد از آزادشدن، در اینستاگرام خود ویدئویی منتشر می‌کند و می‌گوید: من واقعاً ثبت‌نام شده‌ام و اگر غفلتاً وارد دانشکده شده بودم پس چرا در سایت دانشگاه اسم من و نمره‌های من هست و واحدهایی که گرفته‌ام هست؟!

«دکتر محسن دالبند» رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی می گوید: فروش صندلی و اخذ شهریه برای پذیرش این دانشجو را شدیدا تکذیب می کنم، پذیرش دانشجو در این دانشکده از طریق سازمان سنجش و بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت صورت می گیرد.

فردی کلاهبردار چندی قبل با سوء استفاده از فضای ورودی مخصوص بیماران وارد دانشکده دندانپزشکی شده و ضمن حضور در برخی فضاهای آموزشی، اقدام به تبلیغات در فضای مجازی کرده و خود را به عنوان دانشجوی نخبه این دانشگاه معرفی کرده است.

dr mohsen dalband2

«مریم مقتدری» با برقراری ارتباط از طریق فضای مجازی و حتی برخی شبکه های تلویزیونی اقدام به تبلیغات شخصی خود در رابطه با مشاوره های کنکور و برنامه ریزی آموزشی کرده است.

«رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی» ضمن رد هرگونه ارتباط آموزشی این فرد با دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: نامبرده فاقد هرگونه سابقه در سامانه های یکپارچه آموزشی و بایگانی پرونده های آموزشی دانشگاه است و هیچگونه رابطه ای اعم از آموزشی و مشابه آن با دانشکده دندانپزشکی ندارد.

دکتردالبند می گوید:ماخودمان دستگیرش کردیم

 به محض اطلاع از تخلف و سوء استفاده صورت گرفته، فرد کلاهبردار تحویل مراجع انتظامی و قضایی شد و دانشکده اقدام به طرح شکایت کرده و تا رسیدگی نهایی به این پرونده پیگیری قضایی را ادامه خواهد داد./۲۵ شهریور ۱۳۹۸مهر

خانم نُخبه(مریم مقتدری)دربرنامه  زنده تلویزیون

.. مگر ممکن است کسی که از درِ مخصوص بیماران وارد دانشکده شده، نامش در سیستم آموزش متمرکز ـ در کنار کسانی که کنکور قبول شده‌اند ـ ثبت شود؟! آن دختر مدعی است که من پول نداده‌ام بلکه رزومه بسیار قوی داشته‌ام از کشورهای دوبی و آلمان (احتمالاً منظورش از کشور دوبی کشور امارات است) و به همین دلیل مرجع‌ترین(!) مقام دانشگاه مرا پذیرفت و ثبت‌نام کرد! اتفاقاً‌ چون پول نداده‌ام این جنجال به پا شده و آبروی مرا برده‌اند!

دانشگاه شهید بهشتی، اما در بیانیه‌ای اعلام کرد که او یک متقلب است و در سیستم آموزش یکپارچه مبتنی بر کنکور، ثبت‌نام کسی در این رشته بدون کنکور مطلقاً محال است. اما موضوع وقتی پیچیده‌تر شد که معلوم شد این دختر در یک برنامه تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای که از شبکه چهار سیما (شبکه فرهیختگان) پخش شد، به‌عنوان رتبه برتر کنکور حضور یافته بودو مفصلاً به داوطلبان از رازهای موفقیت خودش در درس‌خواندن و رتبه برتر شدن توضیح داده بود و روش‌های درس‌خواندن را به بقیه توضیح داده بود! (آن برنامه در اینترنت وجود دارد) دانشگاه شهید بهشتی اما معتقد است که این حاصل شبکه مافیایی آموزش است که در تلویزیون نیز نفوذ دارد.

 کسی که مالک مؤسسه‌ای است که آن برنامه معرفی دختر رتبه برتر را از تلویزیون پخش کرده، تا چندی قبل کارگر چاپخانه بوده و ناگهان تبدیل به استاد شده است.

ترکش های این اتفاق دامن رئیس دانشگاه راگرفت:دکتر آقاجانی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی «برکنار»شد ودکترعلیرضازالی سرپرست شد۱۷ مهر ۱۳۹۸ 

دکترمحمد آقاجانی درمورخه ۱۳۹۶/۷/۳۰منصوب شده بود

سال گذشته مجله علمی «نیچر» اعلام کرد که ۳۹۸ استاد متقلب ایرانی را شناسایی کرده که مقالات کپی شده دیگران را به نام خود ارائه کرده بودند این اعتماد دچار خدشه شد. وقتی اردیبهشت امسال معاون وزیر علوم اعلام کرد از ۳۵ مؤسسه متخلف علمی که پایان‌نامه می‌فروختند ۲۰ هزار قرارداد خرید و فروش پایان‌نامه کشف شده است،

وقتی معلوم شد که خانم استادی تحقیق علمی یک آدم مشهور را عیناً به نام خودش منتشر کرده و در دانشگاه تهران ارتقاء شغلی گرفته است، وقتی هفته پیش اعلام شد که ۵۲۴ مقاله متقلبانه ایرانی از فهرست مقالات دنیا ابطال شده است و وقتی دختر ثروتمندی به طرزی عجیب بدون کنکور سرکلاس دندانپزشکی می‌نشیند و در تلویزیون از او به عنوان رتبه‌برتر تجلیل می‌کنند… این اتفاقات رازآلود اعتماد مردم را هم‌ از نظام آموزشی و هم از حاکمیت سلب می‌کند.

دستگیری ۳دکترمتخصص قلب قلابی

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:درمورخه یکشنبه، ۷ مهر ۱۳۹۸ رسانه هاخبرازدسگیری یک متخصص قلب قلابی دادند.

باعنوان:متخصص قلب قلابی که مطب و گواهی داشت دستگیر شد،فیلمش هم منتشرشد.

دکتر«متخصص قلب قلابی» هم داریم«دکترشعبانی»مطب غرب تهران

دومین  متخصص قلب قلابی

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:درمورخه ۵ شهریور ۱۳۹۲روزنامه جام جم گزارشی  ازدستگیری یک «دکترمتخصص قلب قلابی» درشمال غرب تهران داده بود

این دکتر قلابی، یک سال در «شهرک راه آهن به طبابت بیماران قلب و عروق می پرداخت» که بعد از شکایت ۴۰ بیمار ، بالاخره دستگیر شد.

این فرد که موقع دستگیری، دستپاچه شده بود، مدعی شد که کار پزشکی انجام نمی دهد، بلکه تنها دستیار پزشک است.

دکتر قلابی که در سال های گذشته به دلیل طبابت غیرمجاز دو بار دستگیر و روانه زندان شده بود نه تنها تحصیلات دانشگاهی ندارد، بلکه تاکنون در کنکور دانشگاهی نیز شرکت نکرده بود.

در بازرسی از کلینیک قلب این دکتر قلابی، حدود دو هزار سابقه از بیماران قلبی و عروق که وی اقدام به طبابت آنان کرده بود، به دست آمده است.

در مصاحبه ای که با شاکیان انجام شد، برخی از آنان به علت مصرف قرص های تجویز شده سکته کرده و یا تا مرحله سکته قلبی پیش رفته بودند./۵ شهریور ۱۳۹۲جام جم

سومین  متخصص قلب قلابی

درسال۲۱دیماه ۱۳۹۲خبرگزاری فارس گزارشی ازیک متخصص قلب قلابی درشهرستان«بناب»داده بود(بناب در۱۲۰ کیلومتری تبریزقراردارد)

فردی به هویت «ن ـ ع» اقدام به افتتاح مطب با عنوان جعلی «پزشک متخصص قلب و عروق» کرده و به طبابت مشغول بوده که عوامل  فرماندهی انتظامی تبریز به این موضوع مشکوک و در استعلام به عمل آمده معلوم شد که شماره نظام پزشکی وی نیز جعلی است.

پس از کنترل و انجام کارهای اطلاعاتی با اخذ دستور قضایی، عوامل به محل مراجعه و مشاهده می‌کنند نماینده پزشک قلابی بوده و متواری شده بود که دستگیرشد.

 نامبرده علاوه بر طبابت به کار جعل اسناد از جمله جعل مدارک دانشگاهی، گواهینامه نیز اقدام کرده بود و مدارک چندین اداره را جعل کرده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد