نعمتی تیراندازی است که کار بزرگی انجام داده و به جرأت می توانم بگویم تا ۱۰۰ سال آینده کمتر کسی می‌تواند ۳ دوره پارالمپیک پشت سرهم مدال طلا کسب کند

به  «ممنوع الخروجی زهرانعمی» توسط شوهرش+ممنوع الخروجی «سمیرا زرگری » سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان توسط (یوسف اتفاق)شوهرش.و«نیلوفر اردلان» کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان.وازدواج «پریسابراتچی+مجیدقیدی»خواهیم پرداخت.(شاش)

«پارک میون وون» مربی کره‌ای تیم ملی تیر و کمان ایران، نیز به خبرگزاری مهر گفت که «یک مقدار مقصر این اتفاق من هستم که زمان را تنظیم نکردم.

 ولی «زهرا نعتمی نیاز به سرویس بهداشتی داشت» با توجه به این که -دستشویی رفتنش-طول کشید، ۳۰ ثانیه دیر شد. اینجا وقتی سوت می‌زنند همه چیز تمام می‌شود...مدال پرید!

«ناهار» تکذیب ،«ادرار»تأییدمی شود

پارک میون گزارش‌ها مبنی بر ناهار خوردن نعمتی در حالی که باید برای مسابقه حاضر می‌شد را رد کرد.

نایب رئیس بانوان فدراسیون تیراندازی با کمان در این زمینه گفت: «از این اتفاقات پیش می‌آید و در تایم اشتباه کردیم.»

مریم دباغ نایب رئیس بانوان فدراسیون تیراندازی با کمان شد

مریم دباغ با بیان این که حذف نعمتی، کاروان تیر و کمان ایران را «شوکه» کرده، اضافه کرد: «به ما گفتند وقت استراحت است اما به نظر می‌رسد در اعلام تایم اشتباه کردند.»

غلامرضا شعبانی، رئیس فدراسیون تیر و کمان نیز در واکنش به حذف زهرا نعمتی از مسابقات امروز تیر و کمان بازی‌های آسیایی، گفت: «من که نباید صحبت کنم، خود نعمتی و مربی تیم باید در این مورد حرف بزنند.»

شعبانی بهار: بدون مهندسی انتخابات رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان شدم/ کمیته ملی المپیک نقشی در بازگشت وزیری به تیم ملی نداشت

شعبانی در واکنش به اصرار خبرنگاران برای پاسخگویی اضافه کرد: «هر چیزی که نعمتی می گوید من هم همان را می‌گویم. نعمتی را اذیت نکنید.»

زهرا نعمتی خود گفته که با «بدشانسی» از گردونه رقابت‌ها حذف شده، اما خبرگزاری ایسنا «شاهکار» مسئولان فدراسیون تیروکمان را علت حذف نعمتی گزارش کرده است.

بر اساس این گزارش، این اتفاق در حالی رخ داده که در سایت بازی‌ها «ساعت مسابقات کاملا مشخص است و زمان مسابقه یک هشتم نهایی از ساعت ۱۱:۵۰ به بعد درج شده است، نه ۱۴.»

این خبرگزاری همچنین از شرایط روحی «نامساعد» نعمتی پس از حذف از این رقابت‌ها خبر داده و نوشته با آن که «مسئولان ایرانی حاضر تا بالاترین سطح در تلاش برای ایجاد شانس مسابقه مجدد برای نعمتی هستند... بعید به نظر می‌رسد اتفاقی رخ دهد.»

بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ از ۱۸ اوت تا دوم سپتامبر در جاکارتا، پایتخت اندونزی برگزار شد. ایران در این رقابت‌ها با ۳۷۸ ورزشکار مرد و زن در تمام رشته‌ها (شامل ۴۲ رشته وزرشی) حضور دارد.

اما سرمربی کره ای تیم ملی در اظهاراتی متناقض نسبت به نایب۳۰ ثانیه دیر به مسابقه رسیده است./ایسنا

نصرالله سجادی سرپرست کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی 2018 شد + متن حکم

 نصرالله سجادی( سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جاکارتا) از صحبت درباره حواشی تیروکمان در مسابقه امروز(پنجشنبه۱ شهریور ۱۳۹۷) و حذف زهرا نعمتی خودداری کرد.

یک هفته بعدازبعداز(ناهارودستشویی زهرانعمتی )

کلاه یک دخترکانوپولوی چاماند!

تیم ملی کانوپولوی بانوان ایران امروز با برتری مقابل سنگاپور در دیدار فینال بازی‌های آسیایی قهرمان شد. البته از آنجایی که این رقابت‌ها به صورت آزمایشی است مدال آن در جدول مدال‌ها محاسبه نمی شود.

پیش از دیدار فینال یک اتفاق بحث برانگیز افتاد که باز هم نشان می دهد برخی از مسئولان اعزامی به بازیهای آسیایی تا چه اندازه بی دقت هستند.

قبل از شروع دیدار فینال کادرفنی تیم بانوان متوجه می‌شود که کلاه یکی از بازیکنان ثابت این تیم را به همراه نیاورده‌اند و این بازیکن ناخواسته به قسمت ذخیره‌ها رفت تا برای او‌ کلاهی تهیه شود.

جالب بود که در چند دقیقه ابتدایی همه اعضای کادرفنی، بازی را رها کرده و به دنبال کلاه شماره ۷ از تیم آقایان بودند. این مشکل بعد از گذشت ۴ دقیقه از بازی بالاخره حل شد تا این بازیکن بتواند برای تیم کانوپولوی بانوان کشورمان بازی کند./۷ شهریور ۱۳۹۷جام جم

ره آورد تیر وکمان از بازی های آسیایی 

کار تیم تیراندازی با کمان ایران در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ رسما تمام شد و این تیم تنها با کسب یک مدال برنز به ایران برمی گردد.

 تیم ملی تیر اندازی با کمان کامپوند بانوان ایران صبح امروز(۶ شهریور ۱۳۹۷جام جم به مصاف تیم چین تایپه رفت و با نتیجه ۲۲۱ بر ۲۲۵ رقابت را واگذار کرد تا مدال برنز را از دست بدهد. با این نتیجه تیم تیراندازی با کمان ایران رسما به کار خود در این رقابت ها پایان داد.

تیم ملی تیروکمان در هجدهمین دوره بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا با ۱۳ کماندار متشکل از صادق اشرفی، میلاد وزیری، عرفان ارژنگی‌پور، امین پیرعلی و زهرا نعمتی در ریکرو و اسماعیل عبادی، نیما محبوبی، امیر کاظم‌پور، مجید قیدی، پریسا براتچی، راحله فارسی، مینو عابدی و فرشته قربانی در کامپوند زنان و مردان حضور پیدا کرد که تنها یک مدال برنز حاصل کار این ۱۳ کماندار بود.

این در حالی است که تیم تیروکمان ایران در دوره گذشته بازی های آسیایی یعنی اینچوئن ۲۰۱۴ مدال طلا هم کسب کرده بود.

بیوگرافی«زهرانعمتی»

زهرا نعمتی متولد دهم اردیبهشت ماه ۱۳۶۴ عضو تیم‌ ملی تیراندازی با کمان بانوان و همسر «رهام شهابی‌پور» عضو تیم‌ ملی تیراندازی با کمان آقایان معلول کشورمان است. این زوج کماندار، پس از دریافت نشان طلای زهرا نعمتی جشن عروسی خود را در دهکده المپیک لندن ۲۰۱۲ برگزار کردند.

زهرا نعمتی با به دست آوردن مدال طلای بازی‌های پارالمپیک تابستانی ۲۰۱۲ در شاخه ریکرو انفرادی اولین و تنها خانم در تاریخ ورزش کشورمان است که توانسته است نشان طلا در سطح المپیک و پارالمپیک را به دست آورد و نام خود را برای همیشه در ایران جاودانه کند.

او در مسابقات پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن به همراه راضیه شیرمحمدی و زهرا جوانمرد که در قسمت تیمی، تیم ملی تیراندازی با کمان بانوان ایران را تشکیل می‌دادند، توانستند با قرار گرفتن در جایگاه سوم نشان برنز این رقابت‌ها را به‌دست آوردند.

نعمتی همچنین نخستین ورزشکار اهل ایران، نخستین خانم آسیایی و سیزدهمین ورزشکار تاریخ است که توانسته در 2 رویداد و رقابت مهم المپیک و پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ کسب سهمیه کند و همچنین با پرچمداری ایران در بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۱۶ با تصمیم کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران اولین بانوی مسلمان معلول است که پرچمدار کاروان المپیک یک کشور شده‌ است.

نعمتی در سال ۲۰۱۳ از طرف «بنیاد بین‌المللی اسپورت آکورد» در مراسمی با حضور رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، رئیس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش روسیه و روسای فدراسیون‌های جهانی و نامزد‌های معرفی‌شده برای دریافت جایزه برترین ورزشکار در شهر سن پترزبورگ روسیه موفق به کسب جایزه معتبر ورزشکار برتر پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن شد.

یک نکته قابل توجه درباره زهرا نعمتی این است که او به صورت مادر زادی معلولیت نداشته است و پیش از این که به ورزش تیروکمان روی آورد عضو تیم‌ ملی تکواندوی بانوان ایران بود و پس از یک سانحه رانندگی در سال ۱۳۸۳ ویلچرنشین شد.

زهرانعمتی  باشکایت شوهرش(رهام شهابی پور)ممنوع الخروج شد

رهام شهابی‌پور، همسر زهرا نعمتی گفت: بعد از بازی‌های پارالمپیک ریو زهرا نعمتی بنا به دلایلی منزل را ترک کرده و تا این لحظه با وجود این که چندین‌بار خواستار بازگشت او به منزل بودم از زندگی با من امتناع کرده و حتی درخواست طلاق داده است. پس از این اتفاق او را ممنوع‌الخروج کرده‌ام تا نتواند در هیچ تورنمنت برون‌مرزی شرکت کند. اگرچه نمی‌دانم با چه مجوزی توانست به عنوان نماینده سازمان ملل کشور را ترک کند و عازم سوییس شود.

شهابی‌پور خاطرنشان کرد: به هر صورت یکسری مسائل و مشکلات خانوادگی پیش آمده که قابل حل است و نیاز نیست تا حد طلاق به آن دامن زده شود. متاسفانه مسائل پیش آمده به مسائل و مشکلات دیگری دامن زده که اگر نعمتی بخواهد به همین روال به مسائل دامن بزند مطالبی را عنوان می‌کنم که می‌تواند تبعاتی داشته باشد/مشرق ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ بنقل ازایسنا

کاپیتان تیم ملی فوتسال گفت: همسرم «پاسپورتم» را نداد،ازهمراهی باتیمم درسفربه «مکزیک» بازماندم...بامجوز دادگاه می روم.

 «نیلوفر اردلان» همسر یکی از مجریان تلویزیونی است که به دلیل مخالفت شوهرش ممنوع الخروج شد و از همراهی تیم ملی بازماند.

«نیلوفر اردلان» کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران٬ که پیش از این به علت ممانعت همسرش از خروج وی از کشور٬ از حضور در جام ملت‌های آسیا بازمانده بود٬ با دستور دادستانی موفق به خروج از کشور و حضور در جام جهانی فوتسال زنان شد.

نیلوفر اردلان دوشنبه (۲ آذر ۱۳۹۴)  به«نود» گفت: «حضور من در اردوی تیم ملی فوتسال با اجازه دادستان و مجوز یکبار خروج از کشوراست و ربطی به مشکلات قبلی من در خروج از کشور ندارد.» خبرگزاری میزان(قوه قضاییه) تایید کرده است که خانم اردلان »بدون آن‌که رضایت همسرش را جلب کند با نظر فدراسیون و برخی نهادهای نظارتی از کشور خارج شد.»

نیلوفر اردلان (متولد ۸ خرداد ۱۳۶۴) بازیکن فوتسال اهل ایران و کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران است. او «خانم گل »دو دوره اول بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی شده‌است.وی فرزند اسماعیل اردلان دروازه بان سابق تیم فوتبال اکباتان است. اردلان هافبک چپ و کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران است، وقتی در مهرماه امسال نتوانست راهی مالزی شود٬ به پایگاه خبری "نسیم" گفت: «مسابقات جام ملت‌های آسیا برای نخستین بار برگزار می‌شود و من هم در اردوهای تیم ملی تمرینات خوبی را زیر نظر خانم سلیمانی انجام دادم، اما همسرم پاسپورتم را برای حضور در این مسابقات نداد و به دلیل مخالفت همسرم برای سفر به خارج از ایران این رقابت‌ها را از دست دادم».

طبق قانون گذرنامه در جمهوری اسلامی، زنان شوهردار برای خروج از کشور به موافقت کتبی همسر نیاز دارند. بر همین اساس، اگر همسر  اجازه خروج ندهد، از خروج زن از کشور جلوگیری و گذرنامه او تا رفع مانع ضبط خواهد شد.

نیلوفر اردلان در دو دوره بازی‌های کشورهای اسلامی عنوان «خانمِ گل» را کسب کرد. قهرمانی‌های پیاپی در لیگ‌های فوتبال و فوتسال زنان، دو دوره نایب‌قهرمانی مسابقات فوتبال زنان غرب آسیا و راهیابی به مرحله نیمه‌نهایی مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۱۲ لندن از جمله دیگر افتخارات اردلان هستند.

حضور تیم ایران در مسابقات جهانی گواتمالا به دلیل مشکلات مرتبط به تهیه ویزا منتفی شده بود و فدراسیون فوتبال با همین بهانه قصد داشت مانع شرکت این تیم در مسابقات جهانی شود که با دستور حسن روحانی، رئیس جمهور ایران٬ امکان حضور تیم در مسابقات گواتمالا فراهم شد.

بازیکنان تیم فوتسال زنان ایران بامداد شنبه (۳۰ آبان۱۳۹۴) راهی آلمان شدند تا از آنجا به مکزیک و سپس به گواتمالا بروند.

نیلوفر اردلان، نسیم غلامی، فرشته کریمی، فرزانه توسلی، نغمه مرادی، سپیده زرین راد، سحر پاپی، زهره میثمی، سهیلا ملمولی، طاهره مهدی پور، فاطمه اعتدادی، اعظم آخوندی، سارا شیربیگی و فهمیه زارعی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران در مسابقات جهانی گواتمالا هستند./پایان.

 سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان توسط همسرش ممنوع الخروج شد.

 این‌بار  «سمیرا زرگری » سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان که اجازه خروج از کشور را ندارد. 

این تیم بامداد دیروز در حالی برای شرکت در رقابت‌های جهانی، تهران را به مقصد ایتالیا ترک کرد که زرگری نتوانست به دلیل ممنوع‌الخروج‌بودن، شاگردانش را همراهی کند./۲۹ بهمن ۱۳۹۹ پارسینه.

آماده سازی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان در آکادمی ملی المپیک

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:ایسنادرباره حادثه ممنوع الخروجی خانم زرگرمی نویسد:

پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۹توضیحات«یوسف اتفاق» شوهر«سمیرازرگری»:چرااجازه ندادم بروی؟

اگر بجای من بودید چه میکردید ؟

آیا مردی که در بدو ازدواج؛

١- اجازه طلاق ، تحصیل ، کار خارج از منزل را به صورت قانونی به همسرش اعطا کرده به همسرش به چشم یک فرد که باید از حقوق مساوی برخوردار باشد نگاه کرده

۲- برایش اقامت دائم آمریکا و کارت اقامت اروپا گرفته

۳- با نبودش در خانه جهت تمرین برای مسابقات و کسب مقام برای پرچم کشورش ، هفته ها و ماه ها

۴ – در اولین سالگرد ازدواج ماشین گران قیمت ، جهت سهولت در رفت و آمدش به او هدیه داده

۵- برای اینکه از شمیران تا بیست اسکی در ترافیک خسته نشود ، منزلی روبروی پیست اسکی دربندسر خریداری کرده و ۳ دانگش را به نام او زده

۶- برای اینکه دلتنگ مادرش نباشد ، ویلای شخصی ۲۰۰۰ متری پدر مرحومش در لواسان را در اختیار مادر زنش قرار داده

۷ برای اینکه دلتنگ برادرش نشود ، ویلای مسکونی شخصی خودش را در مجتمع آ اس پ شمشک در اختیار برادر زنش قرار داده

۸- برای اینکه استقلال مالی داشته باشد ، هزینه های مدرس اسکی تاسیس شده را پرداخت کرده

۹ – برای اینکه او را در راه رسیدن به هدفش ، شغلش ، آرزوهایش همراهی کند ، همه جوره تمام هزینه های مسافرتهای بین الملی ایشان را پرداخت کرده آیا به راستی چنین مردی که با آنچه که در توانش بوده ، چه مادی و چه معنوی ، همه جوره همسرش را دراه رسیدن به اهداف و آرزوهایش همراهی کرده ، و تا چهار ماه پیش هیچ مشکلی با خروج ایشان از کشور نداشته ، میتواند علت اصلی نرفتن همسرش به مسابقات بین المللی باشد ؟

همسرم خانم زرگری! بیاد داری که چرا من با خروج شما مخالفت کردم ؟ چرا با وجود اینهمه بدی و زجری من برای شما باعث شده ام ، بعد از گذشت ۶ ماه رضایت به طلاق نمیدهید ؟

یوسف نوشته است : همسرم «خانم زرگری»! بیاد داری که چرا من با خروج شما مخالفت کردم ؟ چرا با وجود اینهمه بدی و زجری من برای شما باعث شده ام ، بعد از گذشت ۶ ماه رضایت به طلاق نمیدهید؟!

همسر سمیرا زرگری با تگ کردن رسانه های فارسی زبان خارج از کشور نوشت: «  وکلا اینجانب در صورت لزوم پاسخگوی تمام شبکه های بین المللی است.»

زرگری به دلیل اقدام همسرش نتوانسته بود تیم ملی را در مسابقات قهرمانی جهان ایتالیا همراهی کند.

آیا به راستی چنین مردی که با آنچه در توانش بوده، چه مادی و چه معنوی، همه جوره همسرش را در راه رسیدن به اهداف و آرزوهایش همراهی کرده و تا ۴ ماه پیش هیچ مشکلی با خروج ایشان از کشور نداشته، می‌تواند علت اصلی نرفتن همسرش به مسابقات بین المللی باشد؟
همسرم «خانم زرگری» به یاد داری که چرا من با خروج شما مخالفت کردم؟ چرا با وجود اینهمه بدی و زجری که من برای شما به وجود آورده ام بعد از گذشت ۴ ماه رضایت به طلاق نمی‌دهید؟ چرا علت اصلی ممنوع الخروجی تان را اعلام نکردید و به جای آن از مردم و مسئولین درخواست کمک کردید؟
«گفتنی است اگر چه در این بیانیه  باز هم دلیل اصلی اینکه چرا همسر سمیرا زرگری تصمیم به ممنوع الخروجی او گرفته ذکر نشده است اما باز هم در صورتیکه سرمربی تیم ملی اسکی کشورمان تمایل به مصاحبه و یا دادن جواب این بیانیه را داشته باشند خبرگزاری شهرآرانیوز آن را منتشر خواهد کرد. کما اینکه قبلا هم برای انجام مصاحبه با ایشان تماس گرفته شده، اما گفته اند فعلا تمایلی به این کار ندارد.»

پاسخ سمیرازرگری به توضیحات شوهرش (جمعه ۰۸ اسفند ۱۳۹۹) با انتشار یک استوری در صفحه شخصی‌اش نوشت: از آنجایی که بیانیه آقای اتفاق سرتاسر دروغ و هجویات بود شنبه از طریق وکیلم از نامبرده به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی در دادستانی شکایت خواهم کرد.


نمونه دیگر ممنوع‌الخروجی چهره‌های مطرح زن ورزش ایران، زهرا نعمتی است؛ کماندار معلولی که قهرمان دو دوره بازی‌های پارالمپیک است و هم‌زمان در تیم ملی افراد سالم نیز فعالیت می‌کند.

رهام شهابی‌پور، همسر زهرا نعمتی که مربی این کماندار بود، دراین‌باره گفته بود: «بعد از بازی‌های پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو، زهرا نعمتی بنا بر دلایلی منزل را ترک کرد و با این که چندین‌ بار خواستار بازگشت او به منزل بودم، از زندگی با من امتناع کرد و حتی درخواست طلاق داد. پس از این اتفاق، او را ممنوع‌الخروج کرده‌ام تا نتواند در هیچ تورنمنت برون‌مرزی‌ای شرکت کند.»

نیلوفر اردلان مدتی بعد با پیگیری‌های فدراسیون فوتبال وقت و اجازه دادستان، توانست در اردوی تیم ملی فوتسال در مکزیک حضور پیدا کند. این در حالی بود که همسرش تجدید نظری در خصوص ممنوع‌الخروجی او نکرده بود.

پس از آن بود که شهین مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری از ضرورت اصلاح قانون «اجازه همسر برای خروج» سخن به میان آورد و گفت: «تا زمانی که این قانون اصلاح نشود، به دنبال استثناها خواهیم بود تا حداقل زنان علمی و ورزشکاران بتوانند به کنفرانس‌ها و میادین بین‌المللی بروند.»

درباره زهرا نعمتی نیز همین حرکت صورت گرفت؛ پیگیری‌های محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی پارالمپیک که از افراد بانفوذ سیاسی هم به‌ شمار می‌رود، موجب شد تا او بتواند مجوز خروج از کشور بگیرد./ایسنا(چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹)

***

ازدواج زهرا نعمتی با رهام شهابی  شهریور ۱۳۹۱

 زهرا نعمتی (متولد ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۴) عضو تیم‌ملی تیراندازی با کمان بانوان معلول ایران است. وی نخستین و تنها زن در تاریخ ورزش ایران است که موفق به کسب مدال طلا در سطح بازی‌های جهانی المپیک و پارالیمپیک شده است.
 در ۲۹ می ۲۰۱۳ (۸ خرداد ۱۳۹۲) در مراسم کمیته بین‎المللی المپیک در سن پترزبورگ روسیه مفتخر به دریافت جایزه معتبر ورزشکار برتر پارالیمپیک ۲۰۱۲ لندن(  ۱۳۹۱ )از سوی «بنیاد بین‎المللی اسپورت آکورد» شد.
حامی مالی زهرا نعمتی به مدت دوسال تا پایان مسابقات المپیک ۲۰۱۶ شرکت پتروآذرپاد می‌باشد. زهرا نعمتی همسر «رهام شهابی پور» عضو تیم‌ملی تیراندازی با کمان مردان معلول ایران است.
 این زوج قهرمان، جشن عروسی خود را پس از دریافت مدال طلای زهرا نعمتی در دهکده المپیک لندن ۲۰۱۲ برگزار کردند. زهرا نعمتی از ۱۲ سالگی ورزش تکواندو را آغاز کرد و موفق به کسب کمربند مشکی دان یک شد.پله‌های موفقیت در تکواندو را به خوبی طی می‌کرد
واما زهرا در یک سانحه تصادف کمرش آسیب دید و از آن به بعد ویلچرنشین شد. بعد از آسیب‌دیدگی تصمیم گرفت به ورزش ادامه بدهد. به‌طور اتفاقی وارد رشته تیراندازی با کمان شد و به خوبی پیشرفت کرد.
 «رهام» هم مانند زهرا ، فرزند چهارم خانواده می‌باشد رشته ورزشی وی هم تیر و کمان است و به دلیل سقوط از ارتفاع معلول شده است .

نتایج ضعیف تیراندازی‌باکمان در بازی‌های آسیایی؛ برداشت آنچه وزارت ورزش کاشته بود/

 زهرا نعمتی و رهام شهابی مدت‌ها قبل با هم در جریان تمرینات تیراندازی با کمان آشنا بودند ولی دست سرنوشت همه چیز را به بازی‌های لندن کشاند تا خبر اول کاروان ایران پیوند زناشویی آنها باشد.زوج موفق ورزش ایران در این گفت‌وگو به ما می‌گویند دقیقا چه اتفاق‌هایی افتاد تا داستان پرفراز و نشیب زندگی‌‌شان به اینجا رسید. زندگی با امید بزرگ به آینده، چیزی که ممکن است خیلی‌ها با وجود داشتن تمام شرایط از آن دور باشند.
رهام شهابی پور آشنایی تان با یکدیگر چطور شکل گرفت و چطور تصمیم به ازدواج گرفتید؟
شهابی پور: حدود ۶ سال پیش در کرمان یک انجمن برگزار می‌شد به اسم انجمن نخاعی پویای کرمان که در آنجا بود با خانم زهرا نعمتی آشنا شدم. بعد از این نشست‌ها هر دوی ما با رشته تیراندازی با کمان آشنا شدیم. حدود ۵-۴ سال هم در این باشگاه فعالیت داشتیم در کل آشنایی ما ۶ سال طول کشید بعد از آن، تصمیم به ازدواج گرفتیم.
جواب« زهرا نعمتی»ازنحوه آشنایی: من و رهام ۶ سال است که با هم آشنا شدیم و ۴ سال و نیم است که تیراندازی با کمان را با هم شروع کردیم و از وقتی رو به این ورزش آوردیم روزبه‌روز رابطه‌مان بیشتر شد و این صمیمیت و دوستی بین ما شکل گرفت و کم‌کم تصمیم گرفتیم که زندگی خیلی خوبی را با هم بسازیم.
جالب است همیشه تیراندازی رشته خشنی به نظر می‌رسد اماچطور در مورد شما باعث شکل گرفتن یک عشق شد.؟
نعمتی:به نظر من نه تنها تیراندازی خشن نیست بلکه رشته‌ای است به شدت لطیف. شاید شما فکر کنید به دلیل علاقه‌ای است که من به این رشته دارم اما کسانی که این رشته را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کنند از لطافت این ورزش خبر دارند، به خصوص که تیراندازی با روح فرد سر و کار دارد و همچنین جسم را هم درگیر می‌کند. خود من از وقتی که تیراندازی با کمان را شروع کردم با روح و خدای خودم ارتباط بهتری برقرار کردم و با تمام وجود از تیراندازی لذت می‌برم و معتقدم تیراندازی با کمان به هیچ وجه رشته خشنی نیست، طبیعی است در هر کاری اگر آرامش‌ات بیشتر حفظ شود موفق‌تر خواهی بود و تیراندازی برای من اینطور است.
قبل از رشته تیراندازی با کمان هم در رشته خاصی از ورزش فعالیت داشتید؟
شهابی پور: قبل‌ها که مشکل جسمی نداشتم در رشته کاراته فعالیت داشتم و تا کمربند قهوه‌ای پیش رفته بودم. زهرا نعمتی: من قبل از اینکه دچار سانحه شوم از ۱۲ سالگی تکواندو را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کردم و کمربند مشکی دان یک را داشتم اما بعد از اتفاقی که برایم پیش آمد ۲ سال تمام به فیزیوتراپی می‌رفتم و تمام تلاشم را می‌کردم که به وضعیت جسمی بهتر برگردم اما خدا را شکر امیدم را از دست ندادم و به لطف خدا توانستم تیراندازی را دنبال کنم.
این مشکل جسمی به تازگی برای شما پیش آمده است؟
شهابی پور: من سال ۱۳۸۰ در اثر یک سانحه دچار مشکل نخاعی شدم آن موقع در اداره برق کرمان پیمانکار بودم و بر اثر برق‌‌گرفتگی از چراغ برق پرت شدم و این مشکل برایم پیش آمد.
«زهرانعمتی »چگونه معلول شد؟
زهرا نعمتی: در سال ۱۳۸۳ دانشجوی رشته گیاه پزشکی دانشگاه جیرفت بودم و در راه برگشت به کرمان دچار تصادف شدم و بی‌‌احتیاطی راننده باعث شد دچار آسیب‌دیدگی نخاع شوم و به مدت ۳ هفته در بیمارستان بستری شدم.
بعد از این اتفاق به خاطر خانواده‌ام سعی کردم روحیه‌ام را حفظ کنم همان‌طور که گفتم تا ۲ سال بعد از این اتفاق درگیر رفت و آمد به فیزیوتراپی بودم و بعد از گذراندن این دوران سراغ رشته تیراندازی با کمان رفتم
شغل غیرورزشی زهرانعمتی
در حال حاضر هم یک مزون لباس عروس دارم.ما در شروع زندگی‌مان مطمئنا با مشکلاتی روبه‌رو خواهیم شد باید صبرمان را تقویت کنیم، البته این شرایطی است که من و همسرم با جان و دل برای با هم بودن آن را پذیرفته‌ایم.
با توجه به اینکه هردوی شما از لحاظ جسمانی شرایط مشابهی را دارید فکر می‌کنید این شرایط مشابه چقدر روی ازدواج‌تان تاثیر گذاشت؟
شهابی پور: خب، این شرایط جسمی به خودی خود یکسری محدودیت‌ها برای آدم به وجود می‌آورد. اما درک این شرایط برای کسی که خودش درگیر این ماجراست ملموس‌تر و راحت‌تر از کسی است که این شرایط جسمی را ندارد.
ما در بین دوستانمان کسانی را دیده‌ایم که تصمیم به ازدواج با کسی گرفته‌ که شرایط سالم داشته و بعد از ازدواج زندگی‌شان درگیر مشکلاتی شده است. منظورم این است که درک شرایط جسمانی برای کسی که خود او هم این شرایط را دارد راحت‌تر است.
«رهام شهابی پور»چگونه معلول شد؟
من در تاریخ ۱۰ آذرماه، سال۱۳۸۰ دچار سانحه برق‌گرفتگی شدم و حدود یک‌ماه در بیمارستان بستری شدم تا به شرایط جراحی رسیدم.
وقتی از بیمارستان مرخص شدم، دکترها به این نتیجه رسیدند که درمان خاصی برای کسانی که آسیب‌ جدی نخاعی دیده‌اند هنوز وجود ندارد. اینطور شد که نزدیک به ۱۰ سال است که روی ویلچر نشسته‌ام.
 فکر می‌کنید با کنار هم قرار گرفتن شما دو نفر با این شرایط جسمانی مشابه اوضاع بهتر خواهد شد؟
زهرا نعمتی: در طول این چند سال نامزدی به هر دوی ما ثابت شده که با یکدیگر بهتر می‌توانیم با مشکلات‌مان کنار بیاییم و چقدر هم حل کردن این مشکلات برای هر دوی ما لذتبخش است.
هیچ وقت در تیراندازی طرف مقابل را رقیب خودتان دانستید؟
زهرا نعمتی: بله، ما معمولا رقبای خیلی خوب با هم هستیم و در رشته‌مان با هم شوخی نداریم. به هر حال کار و حرفه هر دوی ما تیراندازی است و شاید این مسئله پوئن مثبتی برای من بوده و شاید دیگر خانم‌ها این شانس را نداشتند که در کنار همسرشان بتوانند تمرین کنند. به هر حال رهام از قهرمانان جهانی است و این اتفاق باعث پیشرفت من می‌شد و سعی می‌کردم هر طور شده خودم را به رهام برسانم و مسلم است که همه این شرایط خیلی به من کمک کرد.
شهابی پور: نمی‌شود گفت رقیبیم اما همیشه حریف تمرینی هم هستیم. اینکه مسابقات به طور جداگانه بین خانم‌ها و آقایان برگزار می‌شود شاید همین شرایط تمرین من و همسرم باعث پیشرفت هر دوی ما در این ورزش شده است.
کری هم برای یکدیگر می‌خوانید؟
شهابی پور: بله، کری خواندن در همه رشته‌های ورزشی وجود دارد. بعضی وقت‌ها من برای همسرم کری می‌خوانم و گاهی او برای من.
زهرا نعمتی: همان‌طور که گفتم ما در رشته تیراندازی با کمان شوخی نداریم. اما به وقتش کری هم برای هم می‌خوانیم و
یکی از دلایل پیشرفت هر دوی ما همین ایجاد رقابت و کری بین ما بود. من کسب مدال طلا را مدیون زحمات رهام هستم. او خیلی برای من واقعا زحمت کشید، به من روحیه داد و اعتمادبه‌نفس در هر شرایطی به من می‌داد.
چطور از بین همه رشته‌های ورزشی سراغ تیراندازی با کمان رفتید؟
شهابی پور: قبل از اینکه دچار معلولیت شوم به این رشته علاقه داشتم ولی در استان کرمان امکانات تیراندازی فراهم نبود. بعد از سانحه نخاعی، من در انجمن یکسری اطلاعات از این رشته گرفتم و این رشته جزو معدود ورزش‌هایی بود که افراد معلول می‌توانستند همزمان با افراد توانمند رقابت داشته باشند و این قضیه باعث ایجاد انگیزه برای ما شد که این حرفه را دنبال کنیم. البته در ابتدا فعالیتمان به صورت جدی و حرفه‌ای، این رشته نبود و بعد کم‌کم به تیراندازی با کمان علاقه‌مند شدیم و وقتی سازمان بهزیستی کرمان امکاناتی برای این رشته فراهم کرد و در اختیار انجمن قرار داد تصمیم گرفتیم این ورزش را جدی‌تر دنبال کنیم و به مرور زمان علاقه زیادی به این رشته پیدا کردیم.
در کنار این حرفه شغل دیگری هم دارید؟

شهابیپور: تا قبل از مسابقات پارالمپیک فروشگاه داشتم اما به دلیل شرایط و مسابقات فشرده‌ای که داشتیم، دیگر نتوانستم اداره فروشگاه را دنبال کنم.

زهرا نعمتی: من هم مزون لباس عروس دارم.

چرا تصمیم گرفتید ازدواج‌تان را در لندن برگزار کنید؟

شهابی پور: اعلام این ازدواج از طریق همکاران شما بود. واقعیت این است که من و خانم نعمتی از مدت‌ها پیش با هم نامزد بودیم اما این مسئله در فدراسیون جانبازان اعلام نشده بود و خیلی از دوستان از این قضیه اطلاع نداشتند و تنها کسانی که از این نامزدی مطلع بودند بچه‌های انجمن تیر و کمان بودند. در لندن آقای خسروی‌وفا، رئیس کمیته پارالمپیک از نامزدی من و خانم نعمتی باخبر شد و برای گفتن تبریک به نزد ما آمد و اینگونه بود که نامزدی ما از طریق خبرنگارها در رسانه‌ها منتشر شد.

کدام‌تان در این رشته ورزشی حرفه‌ای‌تر هستید و معمولا کدام یک از شما طرف دیگر را بیشتر راهنمایی می‌کند؟

شهابی پور: خانم نعمتی پدیده این رشته هستند و سال‌ها باید بگذرد تا کسی در رشته تیراندازی با کمان بتواند به این جایگاه برسد. با توجه به اینکه در هر زمینه‌ای به پیشرفت رسیدن با استعداد و اراده و پشتکار میسر می‌شود. من فکر می‌کنم استعداد خانم نعمتی از من بیشتر بوده است، به خصوص که در همه در ورزش‌ها بحث قدرت و فعالیت‌های عضلانی مهم است اما در تیراندازی با کمان بحث قدرت عضلانی شاید ۲۰درصد ماجراست و مابقی برمی‌گردد به توانایی‌های ذهنی کسی که بتواند تیراندازی کند و فکر می‌کنم در این قضیه هم خانم نعمتی از من بااستعدادتر است.

»زهرا نعمتی»: من می‌گویم «رهام»

او حق مربی را بر گردن من دارد. این مدالی که من کسب کردم نتیجه زحمات اوست. در شرایطی که از لحاظ روحی یا تکنیکی و تاکتیکی به هم می‌ریختم کسی که بیشترین کمک را به من کرد رهام بود. به هر حال ما در ماه فقط ۱۰ روز زیر نظر مربی‌مان کار می‌کردیم و همه کمک‌ها برای من از طرف همسرم بود. اولین اقدام‌ برای آینده‌تان چیست؟ زهرا نعمتی: ما تصمیم داریم به یاری خدا و کمک مسئولان در جزیره کیش کار تفریحی راه‌اندازی کنیم و امیدوارم مسئولان از ما حمایت کنند و هدف اول ما برای تشکیل زندگی برپایی این پروژه است./۲۱ خرداد ۱۳۹۵ساتین

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:درتنظیم اخبار-اصلاحات-ویرایش انجام گرفته وتصاویری هم افزوده شده

شعبانی بهار در پاسخ به خبرنگاران که قصد داشتند در مورد این اتفاق ناباورانه و در عین حال بچگانه سوال بپرسند، گفـت:اول بگویید زهرا نعمتی چه گفت؟ هر چیزی را که او گفت از قول من هم بزنید! من که نباید صحبت کنم، خود نعمتی و مربی تیم باید در این مورد حرف بزنند!

وی که با اصرار خبرنگاران برای پاسخگویی مواجه شده بود، تاکید کرد: هر چیزی که نعمتی می گوید من هم همان را می گویم.نعمتی را اذیت نکنید. تمام مشکلات ما از حرف زدن است.

شعبانی بهار که از اقدام سریع رسانه ها در مورد انتشار اخبار حذف نعمتی از بازیهای آسیایی ناراحت به نظر می‌رسد، خطاب به خبرنگاران گفت: مگر به شما جایزه می دهند که اینقدر سریع دنبال حرف زدن هستید!

در حالی که زهرا نعمتی در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات تیروکمان ریکرو باید به مصاف حریفی از اندونزی می‌رفت، در اتفاقی نادر از حضور در مرحله بعدی جا ماند و حذف شد. مسوولان به نعمتی گفتند هنگام صرف ناهار است و مرحله بعدی از ساعت ۱۴ (به وقت محلی) آغاز می شود. نعمتی هم با همین تصور برای صرف ناهار محل تیراندازی را ترک کرده که بلافاصله میلاد وزیری با سراسیمگی به محل آمده و به نعمتی اعلام کرد رقبا در حال رقابت هستند. سپس نعمتی را به محل برگزاری مسابقه آوردند اما کار از کار گذشته بود و نبود نعمتی به منزله انصراف او محسوب شد و او در کمال شایستگی از صعود به مرحله بعد بازماند و همه را شوکه کرد.

 مریم دباغ، نایب رییس فدراسیون تیروکمان درباره این اتفاق که کاروان ایران را شوکه کرده، گفت‌: "پیش می‌آید! در تایم اشتباه کردیم. به ما گفتند وقت استراحت است اما به نظر می‌رسد  در اعلام تایم اشتباه کردند. از  این اتفاقات پیش می آید."

اما سرمربی کره ای تیم ملی در اظهاراتی متناقض نسبت به نایب۳۰ ثانیه دیر به مسابقه رسیده است./ایسنا

                 ازدواج دو ورزشکار ایرانی در بازی‌های آسیایی

 امروز (یکشنبه، ۴ شهریور ۱۳۹۷)در بازی‌های آسیایی اندونزی دو ورزشکار ایرانی ازدواج کردند.

  مجید قیدی و‌ پریسا براتچی دو‌ملی پوش تیرو‌کمان ازدواج خودشان در بازی های آسیایی را رسمی کردند. سایر ورزشکاران همین رشته دور آنها جمع شده و برای شان آرزوی خوشبختی کردند.
خواستگاری مجید قیدی ملی پوش تیرو‌کمان از پریسا براتچی در جاکارتا +فیلم
این زوج کماندار یک سال است که ازدواج کرده‌ و همه مطلع بودند. این مراسم، نمایشی بوده تا غم ناکامی در مسابقات به فراموشی سپرده شود.

***

خواستگاری در بازی‌های آسیایی - جاکارتا 

شمشیرباز تیم ملی هنگ‌کنگ پس از کسب مدال برنز امروز(۳شهریور۱۳۹۷) در بین هواداران و تماشاگران حاضر در سالن از دختر مورد علاقه‌اش درخواست ازدواج کرد.

13970603000795_Test_NewPhotoFree

لام هین چانگ در تیم ملی سابر هنگ‌کنگ صاحب مدال برنز شد.

سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان(مجید کهتری)گفت:  ۶ ماه است از زهرا نعمتی خبر ندارم.به نعمتی گفتم که با یک دست نمی‌شود ۲ هندوانه برداشت

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر» سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان در مورد وضعیت زهرا نعمتی برای شرکت در بازیهای پاراآسیایی گفت: ۶ ماه است که اطلاعی از زهرا نعمتی ندارم و اسم او در لیست نفرات اعزامی به بازیهای پاراآسیایی نیست.

مجید کهتری در مصاحبه(۵ تیر ۱۴۰۲ ) با ایسنا، درباره وضعیت زهرا نعمتی برای شرکت در بازیهای آسیایی و پاراآسیایی هانگژو چین اظهار کرد: بعد از پارالمپیک توکیو نه صحبتی با زهرا نعمتی داشتم و نه در اردوهای ما شرکت کرده است. در حال حاضر نیز بیش از ۶ ماه است که اطلاعی از او ندارم و تا جایی که می‌دانم حتی در تمرینات افراد سالم نیز شرکت نمی‌کند.

«سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان» گفت: البته چند ماه پیش از طریق رسانه‌ها متوجه شدم که زهرا نعمتی قصد شرکت در بازیهای آسیایی را دارد که در این خصوص نیز تا جایی که اطلاع دارم همراه تیم تمرین نمی‌کند. حال این که به صورت غیرمتمرکز تمریناتش را پیگیری می‌کند اطلاع ندارم و در جریان برنامه‌هایش نیستم.

سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان با اشاره به غیبت زهرا نعمتی در بازیهای پاراآسیایی هانگژو چین، از اعزام ۱۰ کماندار به بازیهای پاراآسیایی هانگژو چین خبر داد و خاطرنشان کرد: فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) و سمیه رحیمی (ریکرو)، هادی نوری، سینا منشاءزاده و رمضان بیابانی (کامپوند مردان) و محمدرضا زندی (کامپوند مردان در کلاس W۱)، غلامرضا رحیمی، اصغر زارع نژاد و محمدرضا عرب عامری (ریکرو مردان) نفرات اعزامی به بازیهای پاراآسیایی هانگژو چین هستند.

کهتری همچنین از اعزام تیم ملی پاراتیروکمان به مسابقات بین‌المللی جمهوری چک در تیرماه خبر داد و اظهار کرد: این مسابقات اولین مرحله کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس است که سعی داریم در صورت امکان بیشترین سهمیه را در مسابقات بین‌المللی جمهوری چک کسب کنیم تا در رقابت‌های آینده دغدغه‌ای برای کسب سهمیه نداشته باشیم./پایان

فارس(۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ )نوشت: من نمی‌دانم زهرا نعمتی با من مشکلی دارد یا خیر، اما از طرف من این موضوع مشخص است که با او هیچ مشکلی ندارم.

سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان درباره مسابقات مهم پیش رو تیراندازان گفت: بعد از مسابقات جمهوری چک بسیار برای ما و ورزش کشور حائز اهمیت است بازی‌های آسیایی هانگژو است که در این مسابقات ما همیشه قهرمان آسیا بودیم و تنها در جاکارتا بود که نایب قهرمان شدیم، آن هم به دلیل کم بودن نفرات تیم ملی بود. ما برای بازی‌های آسیا بیشتر از مسابقات پارالمپیک ادعای کسب مدال داریم. شرایط هم به گونه ای است که بعد از مسابقات جمهوری چک هم اردوهای ما تقریبا متصل به اعزام خواهد بود. ما از ۴ سال پیش یک مسیری را آغاز کردیم که یک پله مانده به آخر بازی‌های آسیایی است و بعد از آن هم پارالمپیک پاریس است که امیدوارم هر ۲ رویداد نتایج بسیار خوبی را رقم بزنیم. البته در بین این مسابقات قهرمانی آسیا و مسابقات رنکینگی را هم داریم اما از اهمیت کمتری برخوردار هستند.

سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان: با نعمتی هیچ اختلافی نداشتم و ندارم

کهتری در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط زهرا نعمتی شاید بخواهد به تیم ملی پاراتیروکمان برگردد اما در این میان اختلافاتی بین شما و نعمتی است گفت: من نمی‌دانم زهرا نعمتی با من مشکلی دارد یا خیر، اما از طرف من این موضوع مشخص است که با او هیچ مشکلی ندارم.

کهتری گفت: نعمتی تیراندازی است که کار بزرگی انجام داده و به جرأت می توانم بگویم تا ۱۰۰ سال آینده کمتر کسی می‌تواند ۳ دوره پارالمپیک پشت سرهم مدال طلا کسب کند.

 من یکبار بعد از مسابقات توکیو با زهرا نعمتی تماس گرفتم اما تلفن من را جواب نداد و بعد از آن هم اصلا نتوانستم با او صحبت کنم. اگر هم کدورتی وجود دارد بیاید با هم حرف بزنیم و به من بگوید که کدورت بین من و او در چه موضوعی است، چرا که واقعا نمی‌دانم.

* تیم ملی اول برای ورزشکاران و بعد برای مربیان است

سرمربی تیم ملی با اشاره به اینکه تیم ملی متعلق به قهرمانان است بیان کرد: در خصوص حضور زهرا نعمتی و امثال زهرا نعمتی ها در تیم ملی پاراتیروکمان باید بگویم که اصلا به این شکل نیست که من بگویم چه کسی در تیم ملی حضور داشته باشد و چه کسی حضور نداشته باشد. من در گذشته هم عنوان کردم که زهرا نعمتی 2 سالی است که تمرین نداشته و تنها مقطعی با تیم تیروکمان که مربی کره‌ای هدایت آن را برعهده دارد تمرین کرد. موضوعی که باید همه ما به این موضوع توجه کنیم این است که زهرا نعمتی هرگاه اراده کند می تواند آمادگی خود را بدست آورد و پای مدال باشد.

* به نعمتی گفتم که با یک دست نمی‌شود ۲ هندوانه برداشت

وی ادامه داد: زهرا نعمتی و امثال او اگر آماده باشند تیم ملی پاراتیروکمان جای آنها است، تیم ملی اول جای ورزشکار است بعد جای مربی چرا که مربی خالی در تیم ملی چه کار می‌خواهد بکند؟ برایم این مهم است که ورزشکار آماده باشد و بتواند صاحب مدال شود، همیشه به ملی پوشان می‌گویم کسب مدال شما باعث افتخار من است. امروز نعمتی باید خودش تصمیم بگیرد و تکلیف خودش را مشخص کند، در گذشته هم چندباری وقتی که صحبت می‌کردیم به او گفتم با یک دست نمی‌شود 2 هندوانه برداشت.

* با حضور نعمتی در تیم ملی پاراتیروکمان هیچ مشکلی ندارم

کهتری در خصوص حضور همزمان نعمتی در تیم المپیکی و پارالمپیکی عنوان داشت: او همیشه دوست داشت هم در المپیک باشد و هم در پارالمپیک که من به او گفتم هماهنگی‌های تیم ملی پاراتیروکمان با من چرا که مشکلی ندارم و شرایط را برایت فراهم می‌کنم اما نعمتی در تیم المپیکی هم شرایط را برای تو فراهم می کنند؟ اگر قرار بود فراهم کنند چرا پس امروز او را کنار گذاشته‌اند؟ به هر حال دلایل خاص خود را برای حضور در تیم المپیکی دارد اما به عقیده منِ مربی، تمرین کردن در ۲ تیم ملی کار سختی است. زهرا نعمتی زمانی که در پارالمپیک مدال طلا را کسب کرد به شدت تحت فشار بود اما کار بزرگی را انجام داد. تمام حرف من این است که چرا باید تحت فشار به این افتخارات برسیم وقتی مسیر ما مشخص است. باید کارمان را به خوبی انجام دهیم.

* زهرا نعمتی به تیم ملی بازگردد می تواند بار دیگر شایستگی خود را نشان دهد

سرمربی تیم ملی در پایان خاطر نشان کرد: من باید بگویم که نه من نه هیچ کس دیگر با حضور زهرا نعمتی در تیم ملی پاراتیروکمان مشکلی نداریم و نخواهیم داشت. حضورش در تمرین تیم ملی به خودش بستگی دارد و باید بیاید در اردوهای تیم ملی حضور داشته باشد و تمرینات خود را انجام دهد و شایستگی های خود را ثابت کند. در ورزشی مانند تیراندازی با کمان بخش اعظمی از انتخاب نفرات با رکوردگیری است. بنابراین هیچ مشکلی در اردوهای تیم ملی وجود ندارد و تصمیم نهایی را خود زهرا نعمتی باید بگیرد.