پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

امام خمینی:اگرمن به جای شما بودم ناو امریکارا می زدم"ناوهواپیمابرگدرخلیج فارس

اگر جای شما بودم اولین ناو امریکا را می زدم

امام خمینی:‏ اگر من به جای شما بودم نخستین ناو آمریکایی را که وارد منطقه (تنگه هرمز) شد می زدم

‏ یک شب ‏‎ ‎‏بعد از نماز مغرب و عشاء مسئولین درجه یک کشور یعنی رئیس‌جمهور، ‏‎ ‎‏نخست‌وزیر و رئیس دیوان‌عالی کشور از جلوی پست شهید عسکری ‏‎ ‎‏پیاده شده و به سمت منزل امام می‌رفتند.

آنها چنان ناراحت بودند که ‏‎ ‎‏حتی متوجه سلام من هم نشدند، نگران شدم و با خود گفتم چرا اینها ‏‎ ‎‏اینقدر ناراحت هستند و چرا در این ساعت و در این وقت شب به ‏‎ ‎‏محضر امام می‌روند؟ با خود گفتم حتما اتفاقی افتاده است؟ حدس من ‏‎ ‎‏درست بود.

معلوم شد یک ناو امریکایی برای اولین بار به داخل آب‌های ‏‎ ‎‏خلیج‌فارس آمده و ما را تهدید کرده است. مسئولین در آن وقت شب که ‏‎ ‎‏امام معمولاً ملاقاتی نداشت با حالتی نگران خدمت امام رسیدند. نیم ‏‎ ‎‏ساعت بعد که از اتاق امام خارج شدند، خدا می‌داند با چند دقیقه قبل ‏‎ ‎‏رنگ و رویشان زمین تا آسمان فرق کرده بود.

بسیار خوشحال و خشنود ‏‎ ‎‏به نظر می‌رسیدند و با احوال‌پرسی گرمی که از ما کردند، بیت را ترک ‏‎ ‎‏کردند و رفتند. وقتی از آنها پرسیدم که

چرا در این وقت شب خدمت ‏‎ ‎‏امام رفتند؟

جواب امام به آنها چه فرمودند؟

گفتند: امام به ما فرمودند: چیز ‏‎ ‎‏مهمی نیست نگران نباشید. پرسیدیم: آقا چه کنیم؟

امام خمینی گفتند:

اگر من جای ‏‎ ‎‏شما بودم وقتی سر و کله اولین ناو جنگی امریکایی در آب‌های ‏‎ ‎‏خلیج‌فارس ظاهر شد همان وقت آن را با موشک می‌زدم تا ناو دومی ‏‎ ‎‏جرات نکند بعد از او وارد خلیج‌فارس بشود.‏

/منبع :غلامعلی رجایی،سایت جماران

تصمیم به حضور ناوهای جنگی آمریکا در خلیج فارس از دی ماه سال ۱۳۶۵ اتخاذ شده بود که پس از صدور قطعنامه ۵۹۸ از اول مرداد ماه ۱۳۶۶ به مرحله اجرا در آمد.

توضیح زیر در مورد بخشی از پاورقی کیهان روز شنبه۲۹ مهر ۱۳۹۱ در مورد مسائل جنگ تحمیلی است. این توضیح در همان روز برای روزنامه کیهان فرستاده شد ولی تا کنون چاپ نشده است.

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای حسین شریعتمداری
مدیر مسئول محترم روزنامه کیهان
باسلام
در ادامه سلسله مقالات آقای کامران غضنفری در پاورقی روزنامه کیهان مطلبی تحت عنوان علل و عوامل پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در تاریخ ۲۹ مهر ۱۳۹۱ به چاپ رسیده است که بخشی از آن که در مورد

چگونگی ورود ناوهای آمریکایی به خلیج فارس در سال ۱۳۶۶ است نادرست می باشد.

در این مقاله از قول آقای محسن رضایی مرقوم شده است که : پس از حضور نیروهای آمریکا در منطقه در سال ۱۳۶۶ جلسه ای با حضور امام تشکیل شد که من در آن جلسه حضور نداشتم. امام در آن جلسه فرموده بودند که اگر من به جای شما بودم نخستین ناو آمریکایی را که وارد منطقه (تنگه هرمز) شد می زدم.

آقایان گفته بودند که شما رهبر هستید فرمان بدهید تا اجرا شود و امام پاسخ داده بودند که نمی خواهم مسئله ای را تحمیل کنم. «اگر به جای شما بودم ناو را می زدم».

اما خود باختگان در برابر آمریکا نه خود اقدامی انجام می دهند و نه اجازه این کار را به رزمندگان دلاور اسلام می دهند.

نتیجه آن می شود که طبق اظهار سردار علایی آمریکا طی سال های ۱۳۶۶ و ۱۳۶۷ بیش از ۹۰ فروند ناو جنگی در خلیج فارس مستقر می کند که این مسئله نقش قابل توجهی در وارد آمدن خسارات جبران ناپذیر به جمهوری اسلامی ایران ایفاء می کند.

توضیح سردارعلایی:ماجرای ورود ناوهای جنگی آمریکا به خلیج فارس
در مورد مطلب فوق توضیحات زیر ضروری است. ماجرای ورود ناوهای جنگی آمریکا به خلیج فارس از این قرار بود

 پس از صدور قطعنامه ۵۹۸ از سوی شورای امنیت سازمان ملل در ۲۹ تیر ماه سال ۱۳۶۶، آمریکا که از قبل تصمیم گرفته بود تا در حمایت از صدام حسین به اسکورت نفتکش های کویتی بپردازد اعلام داشت که دو فروند نفتکش کویتی را در ورود به خلیج فارس با ناوهای جنگی خود اسکورت خواهد کرد.

آن جلسه پس از چنین تصمیمی برگزار می شود که در آن ظاهرا آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت هم حضور داشته اند.

به هر حال آمریکا در روز اول مرداد ماه سال ۱۳۶۶ اسکورت دو فروند نفتکش کویتی که اسم آنها را تغییر داده بود و پرچم آمریکا را هم بر بالای آنها نصب کرده بود از دریای عمان به سوی خلیج فارس آغاز کرد.

کاروان کشتی های آمریکایی که با تعدادی از خبرنگاران همراهی می شد پس از عبور از تنگه هرمز اعلام شادی و موفقیت کرد و به راه خود در خلیج فارس ادامه داد ولی اولین کاروان اسکورت کشتی های آمریکایی در نزدیکی بندر احمدی کویت در روز دوم مرداد ماه ۱۳۶۶ با مین های دریایی برخورد کرد و کشتی بریجتون که تحت اسکورت ناوهای جنگی آمریکایی بود به شدت خسارت دید و برنامه آمریکا ناکام ماند.

این در حالی بود که قبلا در نزدیکی همین منطقه اولین نفتکش کویتی به نام مارشال چخوف که توسط ناوهای شوروی اسکورت می شد نیز در اردیبهشت ماه ۱۳۶۶ با مین برخورد کرده بود و با مشاهده این حادثه، آمریکا برای مقابله با مین های شناور در خلیج فارس اقدامات لازم را انجام داده بود.

بنابراین خداوند خواست که نظر امام خمینی با تیر غیب به اجرا درآید. با وجود این، تصمیم به حضور ناوهای جنگی آمریکا در خلیج فارس از دی ماه سال ۱۳۶۵ اتخاذ شده بود که پس از صدور قطعنامه ۵۹۸ از اول مرداد ماه ۱۳۶۶ به مرحله اجرا در آمد و هدف از آن باز گذاشتن دست عراق در حمله به نفتکش های عازم بنادر ایران و نیز تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران به منظور پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بود و ربطی به سایر مسائل نداشت.۲۹ مهر ۱۳۹۱سردارحسین اعلایی / ۲ آبان ۱۳۹۱ خبرآنلاین

***

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر محتشمی‌پور، وزیر کشور سال‌های دفاع مقدس و عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز در یک سخنرانی که در جمع دانشجویان دانشگاه‌های شیرازدر تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۷۴ در تالار فجر کوی ارم شیراز داشت به نقل خاطره‌ای درباره‌ی دیدگاه‌های امام و هاشمی رفسنجانی درباره‌ی امریکا پرداخت که برای اولین بار منتشر می‌شود.

محتشمی‌پور در این سخنرانی می‌گوید: من شواهد بسیار زیادی دارم که امام برخلاف عقیده‌شان در بسیاری از موارد تصمیم گرفتند، به خاطر اصرار مجموعه‌ها. یک موردش را می‌گویم. وقتی آمریکایی‌ها آمدند پشت تنگه‌ی هرمز در اواخر جنگ، مقام‌های لشکری و کشوری رفتند خدمت امام که با امریکایی‌ها چه باید کرد؟

امام فرمود «اولین ناو امریکایی که آمد در خلیج فارس بزنید».

گفتند آقا این خطرناک است، امریکا موشک‌های کروز دارد، بمباران می‌کند  ...

امام فرمودند «آخرین کاری که امریکا می‌کند می‌آید جماران را می‌زند و مرا از بین می‌برد، بگذار ببرد. اولین ناو را بزنید، بگذارید ما در دنیا سربلند باشیم».

گفتند آقا از محالات است، اگر مرکز از بین برود، شما از بین بروید، دیگر چیزی نمی‌ماند به عنوان انقلاب و نظام ... امام فرمودند «نظر من این است. شما خودتان بروید با مقامات نظامی و ... مشورت کنید، به هر نتیجه‌ای که رسیدید من قبول دارم». که آقایان آمدند مشورت کردند، بدین نتیجه رسیدند که نزنند. امام هم تابع جمع شدند، امام دیکتاتور نبود که هرچه خودش نظر می‌دهد همه مجبور باشند اطاعت کنند ...

من روز بعد از این ملاقات، نمی‌دانستم که اینها با امام ملاقات کرده‌اند، رفتم مجلس، آن موقع وزیر کشور بودم، با آقای هاشمی که رییس مجلس بود ملاقات کردم. با آقای هاشمی صحبت کردم، گفتم آقای هاشمی الان امریکایی‌ها به شدت در داخل امریکا در تنگنا هستند. افکار عمومی امریکا به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد که دولت امریکا قدم در باتلاقی مثل ویتنام بگذارد، اضافه بر اینکه امریکایی‌ها به شدت از ایران و انقلاب می‌ترسند، در لبنان و بیروت رفتند و شکست خورده بیرون آمدند. اعلام شکست کردند در جنگ ۱۹۸۲میلادی(۱۳۶۰شمسی) وقتی حزب‌الله شکل گرفت و پایگاه نظامی «مارنیز» امریکا را منفجر کرد و ... گفتم وضعیت امریکا اینجوری است،

الان هم که یک هفته است ناوگانش پشت تنگه خوابیده، جرات نمی‌کند بیاید داخل، و می‌ترسد لذا تنها راه ما این است که اگر امریکا خواست بیاید داخل با آن برخورد کنیم.

به مجرد اینکه برخورد کنیم، ولو برخورد ما موفق نباشد، ناوگان را نتوانیم غرق کنیم اما شلیک به طرف ناوگان بکنیم همان و بسیج افکار عمومی امریکا همان. امریکا دست برمی‌دارد.

آقای هاشمی گفت: «اِی بابا، تو هم که همان حرف‌های امام را میزنی». به خدا قسم من اصلا نمی‌دانستم که چنین ملاقاتی صورت گرفته اما می‌خواهم بگویم امام این شکلی بودند و علی رغم اینکه نظری داشتند تابع جمع بودند»./۲۴ مهر ۱۳۹۲ایسنابنقل ازانصاف نیوز

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:تصویر فوق ،ناوامریکایی در اردیبهشت ۱۳۹۸ درخلیج فارس است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد