پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

نحوه شستن دستها+واکسن "دارو"کرونا؟

آخرین خبراز تولید«واکسن کرونا»رادرادامه خواهیدخواند.

ادعای کذب دکترپرویزنوری سایها (تولیدداروی درمان کرونا)درادامه خواهیددید.

هر۳۰دقیقه یک بار دست هارابمدت۲۰ ثانیه با صابون بشورید

«دکترمینو محرز »متخصص بیماری های عفونی:برای رهایی ازکروناویروس.

توصیه می‌کنیم هر ۳۰ دقیقه یک بار دست های شان را با صابون شستشو دهند.

توصیه مسئولین بهداشتی:مدت شست‌وشوی دست‌ها حداقل به اندازه ۲۰ ثانیه باشد و تمامی قسمت‌های دست (انگشتان خصوصا انگشت شست, کف دست و مچ دست) شسته شود.

در صورت عدم دسترسی به آب از ژل های ضدعفونی کننده  با پایه الکل که نیاز به شستشو با آب ندارند، برای شستن دست استفاده کنید.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:مصاحبه خانم دکترمینومحرزشنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸باخبرگزاری فارس.

بااین فرمول باید۹۶۰ثانیه درحال شستشوباشیم (۱۶دقیقه)دردسشویی باشیم+برای شام وناهار وصبحانه خوردن+دستشویی رفتن ویاآلوده شدن دستهادرتماس بااشیای الوده،۵۰ دقیقه هم به این توصیه های بهداشتی اضافه کنیم که درمجموع می شودحدود یک ساعت.

هر۳۰دقیقه یک بار دست هارابشورید


شستن زیاداین عوارض رادارد:

استفاده بیش از حد از مواد شوینده و ضدعفونی کننده می‌تواند به پوست دست، آسیب زده و منجر به بروز زخم یا اِگزما شود.

چگونه از پوست‌ در برابر شست‌وشوی زیاد محافظت کنیم؟

دکتر آرش ابطحیان-متخصص پوست در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ایجاد اِگزما بر روی پوست دست به دلیل شست‌وشوی زیاد، گفت: به طور طبیعی یکسری مواد بر روی پوست قرار دارند که به نوعی مرطوب کننده و نرم‌کننده پوست محسوب می‌شوند. در عین حال چربی روی پوست از موادی تشکیل شده که در الکل و مواد شوینده حل می‌شوند.

وی افزود: بر همین اساس وقتی به میزان زیادی دست‌هایمان را با مواد شوینده یا الکل می‌شوییم، چربی سطح پوست کاهش می‌یابد؛ به‌طوری که الکل چربی روی پوست را حل می‌کند و سایر مواد سطح پوست هم ممکن است با مواد شوینده از بین روند. بر این اساس به نوعی با شست‌وشوی زیاد لایه محافظ پوست را از بین می‌بریم.

ابطحیان ادامه داد: با از بین رفتن لایه محافظ، پوست نسبت به عواملی که پیش از این نسبت به آن‌ها حساسیت نداشته، دچار حساسیت می‌شود که خود را به صورت اگزما نشان می‌دهد. اگزما همان چیزی است که به صورت قرمزی، خارش، پوسته‌ریزی و التهاب پوست خودش را نشان می‌دهد.

این متخصص پوست تاکید کرد: برای جلوگیری از ایجاد این اگزما باید به دفعات متعدد در طول روز از مرطوب‌کننده‌ها و نرم‌کننده‌های پوستی استفاده کنیم. ترجیحا هم از نرم‌کننده‌هایی استفاده کنیم که پایه‌ای از اُسِرین، اوره و سِرآمیدها(یک خانواده بزرگ از لیپیدهای مومی) دارند که بتوانند مواد اصلی پوست را به آن رسانده و از بروز اگزما جلوگیری کنند./۱۱ اسفند ۱۳۹۸

«دکترامیر هوشنگ احسانی» متخصص پوست مو و زیبایی :استفاده طولانی مدت از مواد ضدعفونی کننده زمینه شیوع اگزما را افزایش می‌دهد و فرد دچار التهاب، خارش و قرمزی پوست می‌شود. همچنین افرادی که زمینه اگزما را داشته اند، این علایم به صورت شدید تر در آن‌ها بروز می‌کند.

اینگونه افراد از کرم‌های ضد التهاب که جذب زیادی هم ندارد  استفاده کنند./جام جم

***

واکسن کرونا

روسیه :درحال ساخت واکسن کروناهستیم

معاون نخست وزیر روسیه و رئیس ستاد عملیات مقابله با شیوع عفونت ناشی از کروناویروس اعلام کرد که دانشمندان روسی در حال کار به روی پنج نمونه اولیه از واکسنی برای این ویروس جدید هستند.

روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، دانشمندان روسی تاکنون پنج نمونه اولیه از واکسنی برای کرونا ویروس «COVID-2019» را تولید کرده‌اند.

"تاتیانا گالیکووا" معاون نخست وزیر روسیه که ریاست ستاد عملیاتی برای مقابله با شیوع عفونت جدید ناشی از کرونا ویروس را نیز برعهده دارد، با اعلام این مطلب، افزود: «تولید این واکسن‌ها اکنون در مراحل اولیه کار است. می خواهم تاکید کنم که همکاران ما با دقت زیاد در حال کار در این زمینه هستند و هنگامی که نتایج مشخص‌تری به دست آوریم ، این مسئله را فوراً اعلام خواهیم کرد.»

معاون نخست وزیر یادآور شد که دانشمندان روسی قبلاً نمونه ویروس جدید کرونا را برای کار و تولید واکسنی برای مقابله با آن دریافت کرده بود.

پیش از این ، سازمان بهداشت جهانیگزارش داده بود که در حال حاضر هیچ درمان مؤثری برای کرونا ویروس وجود ندارد. آزمایشات بالینی مختلفی در حال حاضر در حال انجام است و تولید یک واکسن حدود 1.5 سال طول می کشد.

رئیس وزارت بهداشت آمریکا نیز روز گذشته اعلام کرد که دانشمندان آمریکایی تولید واکسنی علیه کروناویروس جدید را در طی مدت یک سال تکمیل خواهند کرد.

سفیر چین در روسیه نیز چند روز قبل با اعلام اینکه متخصصان این کشور از قبل واکسنی ساخته‌اند که بطور مقدماتی باعث ایجاد سیستم ایمنی در برابر کرونا ویروس می‌شود، گفته بود که البته این واکسن نیاز به اصلاح و انجام آزمایشات مضاعف دارد. /۰۸ اسفند ۱۳۹۸تسنیم

***

انگلیس :ما واکسن «کروناویروس» ساختیم

انگلیسی‌ها مدعی ساخت واکسن

محققان انگلیسی مدعی شدند که در رقابت ساخت واکسن برای "کروناویروس"، از دیگر دانشمندان سراسر جهان پیشی گرفته‌اند.

به گزارش دیلی‌میل، "رابین شاتوک"(Robin Shattock) متخصص بیماری‌های عفونی از کالج سلطنتی لندن اظهار کرد که تیم تحقیقاتی وی قصد دارند هفته آینده آزمایش واکسن ساخته شده خود برای کرونا ویروس را روی حیوانات آغاز کنند.

سپس این تیم واکسن ساخت خود را روی انسان ها آزمایش خواهند کرد که زمان آن هم در تابستان پیش رو خواهد بود.

البته آزمایش این واکسن در فاز انسانی منوط بر تایید عملکرد واکسن روی حیوانات و تایید مراحل قبلی آزمایش است.

محققان نسبت به این موضوع نگرانند که آزمایش کرونا ویروس به مدت زمان طولانی نیاز داشته باشد.

زیرا این ویروس قربانیان زیادی گرفته و روند شیوع آن همچنان با سرعت در حال پیشگیری است.

بیش از ۵۰۰ نفر در اثر ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست داده‌اند و بیش از ۲۵ هزار مورد مبتلا هم شناسایی شده است. منبع این ویروس شهر "ووهان" چین بوده و هم‌اکنون تقریبا در ۳۰ کشور جهان گسترش یافته است.

پروفسور "شاتوک" سازنده این واکسن اظهار کرد، رویکردهای استاندارد برای تولید واکسن می‌تواند بین دو تا سه سال طول بکشد تا پس از آن به درمانگاه‌ها برسد.

وی افزود، ولی ما این مدت زمان را به ۱۴ روز رساندیم.

تیم تحقیقاتی کالج سلطنتی لندن معتقدند که با داشتن بودجه کافی می‌توانند آزمایش واکسن در فاز انسانی را در یک بازه زمانی چند ماهه انجام دهند.

رکورد طولانی‌ترین زمان برای ساخت واکسن برای یک ویروس متعلق به ویروس "زیکا" بود که از مرحله آزمایشگاهی تا آزمایش آن روی انسان، هفت ماه طول کشید. این ویروس از پشه به انسان منتقل می‌شود و ابتلا به آن بیشتر در نقاطی از آفریقا و آسیای جنوب شرقی دیده شده‌ است./۱۷ بهمن ۱۳۹۸ایسنا

***

امریکا:ماداریم واکسن کروناویروس رامی سازیم

شرکت داروسازی "مدرنا"(Moderna) اعلام کرد که ساخت واکسن "کروناویروس" را تکمیل کرده و برای آزمایش‌های بیشتر به مقامات عالی سلامت آمریکا ارسال کند.

هم‌اکنون تمامی مردم سراسر جهان، به خصوص کشورهای آلوده به "کرونا ویروس" سخت منتظر شنیدن خبر ساخت واکسن قطعی برای این ویروس هستند.

با توجه به شیوع کروناویروس،  شرکت "مدرنا"(Moderna) خبر داد که نسخه آزمایشگاهی این واکسن را برای آزمایشات اولیه به مسئولان عالی سلامت آمریکا ارسال کرده است. شیشه‌های کوچک این واکسن به "موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار ایالات متحده آمریکا"(NIAID) ارسال شده‌اند.

شرکت "مدرنا در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: ما شیشه‌های واکسن "mRNA-۱۲۷۳" را به "مؤسسه ملی سلامت"(NIH) ارسال کردیم تا فاز اولیه مطالعاتی آن در آمریکا انجام شود.

قرار است محققان موسسه ملی سلامت آمریکا(NIH) آزمایشات فاز انسانی این واکسن را انجام دهند.

موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا(NIAID)، یکی از ۲۷ موسسه تشکیل دهنده موسسه ملی سلامت آمریکا(NIH) است که همگی زیر نظر وزارت بهداشت این کشور فعالیت می‌کنند.

در حال حاضر دانشمندان سراسر جهان به دنبال ساخت واکسن "کرونا ویروس" هستند و البته که تنها زمان ثابت خواهد کرد کار تحقیقاتی کدامیک از آنها مسمر ثمر واقع خواهد شد.

انتظار می‌رود که آزمایشات بالینی این واکسن اواخر ماه آوریل انجام شود. اگر این آزمایش‌ها موفقیت آمیز پیش رود، وضع مقررات و مطالعات عمیق‌تری را به دنبال خواهد داشت. به این ترتیب این احتمال وجود دارد که این واکسن تا سال آینده آماده توزیع نخواهد شد./۷ اسفند ۱۳۹۸ خبرآنلاین

***

یک واکسن دیگر در انتظار آزمایشات انسانی "کرونا ویروس" قرار گرفت

یک واکسن دیگر در انتظار آزمایشات انسانی

رقابت برای ساخت واکسن قطعی "کرونا ویروس" همچنان ادامه دارد و یک شرکت داروسازی دیگر در آمریکا هم اعلام کرد که امیدوار است داروی قطعی بیماری "کووید ۱۹" را برای جهانیان به ارمغان آورد.

به گزارشCNN چندی پیش شرکت "نواواکس"(Novavax) اعلام کرد که سعی دارد واکسن "کرونا ویروس" را بسازد. پس از اعلام این خبر، سهام آن طی یک روز ۷۰ درصد افزایش پیدا کرد.

حال این شرکت زیست فناوری آمریکایی در یک نشست مطبوعاتی خبر داد که در تلاش‌های خود برای تولید یک واکسن برای "کرونا ویروس" پیشرفت‌هایی داشته است.

شرکت "نواواکس" اعلام کرد که در حال کار و تحقیق روی چند واکسن و آزمایش آن‌ها روی حیوانات است و امیدوار است این تلاش‌ها به آزمایشات فاز انسانی منجر شود.

انتظار می‌رود که این آزمایش‌ها در پایان بهار سال ۲۰۲۰ میلادی آغاز شود. با اعلام این خبر سهام شرکت "نواواکس" ۲۰ درصد افزایش یافت.

"استنلی اک"( Stanley Eck) مدیرعامل "نواواکس" اظهار کرد: ما در گذشته روی انواع دیگری از خانواده کرونا ویروس از قبیل "مرس" و "سارس" کار کرده‌ایم.

وی افزود: شرکت ما امیدوار است آزمایشات انسانی واکسن "کرونا ویروس"در ماه مه یا ژوئن آغاز شود.

در حال حاضر شرکت‌های دیگر هم در تلاش هستند که واکسن "کرونا ویروس" را بسازند. به عنوان مثال،  شرکت "مدرنا"(Moderna) خبر داد که نسخه آزمایشگاهی واکسن کرونا ویروس را برای آزمایشات اولیه به مسئولان عالی سلامت آمریکا ارسال کرده است. شیشه‌های کوچک این واکسن به "موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار ایالات متحده آمریکا"(NIAID) ارسال شده‌اند. به اعلام این خبر، سهام شرکت مدرنا ۲۰ درصد افزایش یافت.

با همه این تفاسیر، احتمالا بهترین روش درمانی برای کروناویروس توسط شرکت زیست‌فناوری "گیلید"(Gilead)  مستقر در ایالات متحده ارائه شود.

زیرا سازمان جهانی بهداشت (WHO) از پتانسیل این دارو برای مقابله با کرونا ویروس خبر دادند و اظهار داشتند که داروی ضد ویروسی به نام "رمدسیویر"(remdesivir) که توسط "گیلید" و پیشتر برای بیماری ابولا توسعه یافته بود، ممکن است تنها داروی اثربخش در معالجه بیماری "کووید ۱۹ " باشد./۱۰ اسفند ۱۳۹۸ایسنا


فرانسه:هم ادعای ساخت واکسن رادارد

شرکت فرانسوی «سانوفی» یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های دارویی در جهان است که به محض شیوع ویروس کرونا در ووهان چین آزمایش‌ها و تحقیقات علمی خود را در این زمینه آغاز کرد. شرکت سانوفی در گذشته نیز روی بیماری‌های سارس و آنفولانزا نیز تحقیقاتی انجام داده است، در حال حاضر نیز تلاش‌های محققین این شرکت ادامه دارد، سانوفی اظهار امیدواری کرده است که تا حدود یک سال و نیم دیگر بتواند، آزمایش‌های لازم را روی افراد انجام دهد.

اگر تمام موارد علمی و پزشکی در مسیری موفقیت‌آمیز ادامه داشته باشند آزمایش‌های اولیه برای ایجاد ایمنی در بدن و توانایی واکسن در برابر تحریک ناشی از پاسخ ایمنی انجام می‌شود و بعد از آن آزمایش‌ها وارد فاز دوم می‌شود و به مرحله اثبات عملکرد واکسن می‌رسد که در واقع می‌تواند، عفونت‌های ایجاد شده توسط ویروس را از بین ببرد.

چین :هم ادعای ساخت واکسن رادارد

به گزارش اسپوتنیک؛ دانشمندان دانشگاه "تیانجین"‌ چین اعلام نموده اند که موفق به ساخت واکسن کرونا ویروس شده اند. آنها می‌گویند که این واکسن را آزمایش نموده اند   یکی از استادان دانشگاه "تیانجین"‌، چها دوز از این واکسن را روی خود امتحان کرده مشخص شده است که استفاده آن روی بیماران عوارض جانبی نخواهد داشت. این واکسن  بسرعت تولید انبوه خواهد شد.

همچنین گزارش شده پژوهشگران در آمریکا هم واکسنی ساخته و قرار است آن را آزمایش کنند.

با این حال زمان انجام آزمایش‌ها، اثربخشی یا بی‌خطر بودن این واکسن مشخص نیست و ممکن است ماه‌ها طول بکشد این واکسن در سطح وسیع در دسترس باشد.

تولید و ثبت یک واکسن مراحل مختلفی دارد و باید آزمایش‌های لازم در مورد ایمنی واکسن و تأثیرگذاری آن انجام شود که طی کردن همه این مراحل چند ماه طول می کشد./۶ اسفند ۱۳۹۸

اسرائیل :هم مدعی ساخت واکسن کرونااست

«جروزالم پست» به نقل از وزیر علوم اسرائیل گزارش داده است که "موسسه تحقیقی میگال" موفق شده واکسنی برای ویروس کرونا بیابد و آنرا ظرف سه هفته آینده تولید می‌کند. بنابر همین گزارش عرضه این واکسن به بازار ۹۰ روز طول می‌کشد.

عوفیر آکونیس، وزیر علوم اسرائیل، به روزنامه "جروزالم پست" گفته است که یک موسسه پژوهشی این کشور تا سه هفته دیگر موفق به تولید واکسن ویروس کرونا خواهد شد. به گفته او پژوهشگران "انستیتوی تحقیقی میگال" توانسته‌اند به این واکسن دست پیدا کنند. عرضه این واکسن به بازار پس از آنکه تولید شد، حدود ۹۰ روز طول خواهد کشید.

به موازات اسرائیل، چین و آمریکا و آلمان و فرانسه هم از کشورهایی هستند که در تلاشند تا واکسن کرونا را تولید کنند.

وزیر علوم اسرائیل گفته است در این میان «شانس هم کمی دخالت داشته اما این شانسی است که تنها نصیب انسان‌های کوشا می‌شود». انستیتوی تحقیقی میگال یکی از مهم‌ترین موسسات تحقیقاتی در فناوری بیولوژیک در جهان است و به گفته جروزالم پست «چندان دور از انتظار نبود که واکسن ویروس کرونا در آنجا تولید شود».

این انستیتو اکنون چهار سال است که در حال پژوهش روی دارویی برای مبارزه با ویروس برونشیت عفونی (IBV) است؛ ویروسی که پرندگان را دچار بیماری برونشیت می‌کند. اثربخشی این دارو در آزمایشات بالینی در پژوهشکده دامپزشکی انستیتو ثابت شده است. ظاهرا این پیش‌زمینه موفقیت در زمینه یافتن واکسنی برای ویروس کرونا شده است.

در این پژوهش از یک روش جدید "اندوسیتوز" (درون‌بری) استفاده می‌شود؛ به نوشته ویکی‌پدیا، درون‌بَری یا اندوسیتوز (به انگلیسی: Endocytosis) به بردن مواد خارجی اعم از جامد یا مایع از طریق غشای یاخته (سلول) به درون آن اطلاق می‌شود. درون‌بری به فرایندی فعال (نیازمند انرژی) گویند که در آن سلول، مولکول‌ها یا اجسامی را به داخل خود می‌برد. نوعی از اندوسیتوز، فاگوسیتوز نامیده می‌شود که در آن ذرات جامد مانند باکتری توسط سلول فاگوسیت (مانند ماکروفاژ) بلعیده می‌شوند.

از این طریق واکسنی به روش جدید تولید می‌شود که ترکیب آن پیچیده و تولید آن نیازمند زمان است. در حال حاضر همه آزمایشات پیرامون موثر بودن واکسن تایید شده است.

دکتر خن کاتس، سرپرست گروه بیوتکنولوژیکی انستیتو میگال، در توضیح عملکرد این واکسن می‌گوید: «ایده اصلی ما ایجاد پیشرفت در این فناوری بوده نه اینکه بخواهیم واکسن خاصی برای این یا آن نوع ویروس تولید کنیم. چارچوب علمی واکسن مبتنی بر یک پروتئین جدید است. یک پروتئین که محلول کایمریک را تشکیل می‌دهد و آنتی ژن ویروسی را از طریق "اندوسیتوز" فعال کرده در بافت‌های مخاطی ایجاد می‌کند و موجب تشکیل آنتی‌بادی علیه ویروس در بدن می‌شود.» 

انستیتوی تحقیقی میگال سال ۱۹۷۹ در شهر کیرات شمونا پایه‌گذاری شد و به مرکزی برای تحقیقات علمی و عامل اقتصادی مبتنی بر دانش در شمال اسرائیل ایجاد شد. انستیتویی که می‌گوید پرچمدار پژوهش‌های علمی برای سلامت جهان است.

داوید سیگودون، مدیرعامل موسسه میگال، اعلام کرده که واکسن کرونای تولید این انستیتو خوراکی خواهد بود و قرار است در دسترس همه مردم قرار گیرد./۹ اسفند ۱۳۹۸دویچه وله فارسی


ایران:درحال مراحل نهایی ساخت داروی کروناهستیم

«دکترعلیرضا جلالی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله: داروی ساخته‌شده ضد کرونا در حال طی مراحل تحقیقات بالینی است

رئیس دانشگاه بقیةالله: داروی ساخته‌شده ضد کرونا در حال طی مراحل تحقیقات بالینی است

دکترجلالی درباره آخرین وضعیت تولید داروی ضد کرونا گفت: یکی از مراکز تحقیقاتی ما موفق به تولید داروی این بیماری شده و این دارو در حال طی کردن مراحل تحقیقات بالینی است.

 امروز مجوز تحقیقات بالینی را از سازمان غذا و دارو دریافت کردیم تا مراحل تحقیقات به سرعت آغاز شود./سه شنبه، ۱۳ اسفند ۱۳۹۸


ویروس کرونا-دارویش راداریم آماده می کنیم،اما«واکسن» مشکل است.

دکتر مصطفی قانعی(دبیر ستاد توسعه زیست فناوری) :تولید کیت‌های ایران ساخت تشخیص بیماری کرونا، ماسک و داروهای درمانی این بیماری که در محل معاونت علمی و فناوری برگزار شد، گفت: ما خوشبختیم که با زیرساخت‌های کشور که طی چند سال اخیر که به وجود آمده، شرکت‌های دانش بنیان حوزه زیست فناوری به ۶۰۰ شرکت رسیده است.

طی هفته اخیر ۵۰ شرکت دانش بنیان برای تولید کیت‌های تشخیص سریع کرونا اعلام آمادگی کرده‌اند که از این تعداد ۵ شرکت را انتخاب کرده‌ایم، این شرکت‌ها باید در سریع‌ترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت کیت‌ها را به تولید برسانند و از سوی دیگر کیت‌های تولیدی باید مورد تأیید سازمان غذا و دارو باشند.

شرکت‌ها درصدد هستند داروهایی را برای مبتلایان تولید کنند و از سوی دیگر کمترین ضرر را برای افراد داشته باشند،دو شرکت دانش بنیان، دو دارو را در این راستا آماده کرده‌اند، گفت: در حال حاضر این دو شرکت بعد از اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو وارد مرحله آزمایشات بالینی دو دارو خواهند شد.

دو شرکت دیگر هم درصدد هستندبرای درمان مبتلایان داروتولیدکنند،به محض صدور مجوز، تا یکی دو روز آینده تست‌ها آغاز می‌شود و باید طوری آزمایش شوند که باکتری‌های مفید دهانی از بین نرونداماباید این داروها تأییدیه بگیرند و در صورت مثبت شدن نتایج تأثیرگذاری‌شان تا یک ماه آینده به تولید انبوه برسند.

تولید«واکسن» چه خبر؟

واکسن‌ها برای واکسینه شدن هستند و آن را به فرد سالم تزریق می‌کنند.
باید کشور ببیند که چند درصد از افراد به این ویروس مبتلا می‌شوند یا درگیر این ویروس شده‌اند تا بر اساس آن اقدام به تولید واکسن کند، تولید چنین واکسن‌هایی دشوار است،باید واکسنی تولید شود که بتواند افراد را در برابر کرونا واکسینه کند. باید دانش فنی تولید این واکسن را داشته باشیم.
برای تولید واکسن کرونا یک واکسنی باید ساخته شود که بر سارس و مرس غلبه کند که این کار سختی است.

دکترقانعی گفت: یک سال آنفلوانزا در کشور شدید شد، شرکت‌ها اقدام به تولید واکسن آنفلوانزا کردند اما سال بعد شیوع آنفلوانزا در کشور فروکش کرد وشرکت‌های تولیدکننده متضرر شدند!./منبع:۱۲ اسفند ۱۳۹۸جوان آنلاین.

***

هنوزهیچ «واکسن کرونا» ساخته نشده(تأییدیه نگرفته)

«تدروس آدانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت امروز (سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸):سومین اختلاف این است که برای آنفولانزا درمان‌ها و واکسن‌هایی وجود دارد، اما به دلیل تازگی کووید-۱۹، هنوز واکسن یا درمان روشنی برای آن ایجاد نشده است. وی در عین حال گفت که در حال حاضر بیش از ۲۰ واکسن برای کرونا در مرحله تست آزمایشگاهی قرار دارد.

ادعای چندمدت پیش دکتر پرویز نوری(سایها) کذب است وکلاهبرداری.

این فردمازندرانی  درویدوئویی  ادعاکرده بود که کارتلها وتراست هامانع تولیدانبوه این داروشده اند!

وی دراین ویدئو خودرا «پروفسور نوری»...پروفسورسایها...معرفی می کند وقتی خبرنگاران ازوی درباره کشف دارویش  توضیح می خواهند،می گویدازتوضیحات بیشترمعذورم،چون ممکن است دیگران این فرمول رابدزدند وبنام خودشان ثبت کنند!

البته وی یک کلکسیونی از لوح های تقدیر دکترای افتخاری ..درسایتش گذاشته..همه تشویق نامه های ازشهردارمحل تا مدیرکل و وزیر ،رئیس باشگاه وورزشگاه،سلبریتی ها وهمایشها وNGOها ایران وخارج را ..درمعرض دیدخبرنگاران می گذارد.

تخصص آقای دکترنوری درامور«گیاهی» است

طی حکمی از سوی دکتر ایمان مصدری مدیرکل گروه متخصصین ایران ، «دکتر پرویز نوری سایها» به عنوان دبیر کارگروه متخصصین داروهای گیاهی گروه متخصصین ایران شد/مرداد 

***

BBCفارسی(۷اسفند ۱۳۹۸) می نویسد:ما هنوز واکسن موثری برای آن پیدا نکرده‌ایم

این نوع ویروس در بین انسان و حیوان مشترک است و بعضا می‌تواند از حیوان به انسان منتقل شود. برای نمونه، بیماری مرس(MERS) در سال ۲۰۱۲ از شتر به انسان منتقل شد.

سارس، مرس وکرونا ازیک خانواده اند.

به نظر می‌رسد که نمونه جدید ویروس کرونا که (SARS-CoV-۲) نام گرفته است ویروس جوانی باشد که احتمالا در اواخر ماه دسامبر ۲۰۱۹(اوائلدی ۱۳۹۸) پدیدار شده باشد. با اینکه در ابتدا تصور می‌شد که این ویروس از خفاش به انسان منتقل شده است، اما تحقیقات بعدی نشان داد که مورچه‌خوار پولک‌دار ناقل احتمالی این ویروس به انسان بوده است. از پولک‌های این حیوان در طب سنتی چینی استفاده می‌شود.

«مورچه‌خوار»پولک‌دار منشاء انتشارویروس کرونا

امیلی لپروست مدیرعامل شرکت توئیست بایوساینس است که در ساخت واکسن برای ویروس کرونای جدید مشارکت دارد. او می‌گوید "می‌توانیم با ایجاد تغییر در توالی دی‌ان‌ای ویروس نسخه‌های جهش‌یافته جدیدی ایجاد کنیم. بعضی از نسخه‌های جهش‌یافته واگیری بیشتر از نسخه‌های دیگر دارند. این از خیلی جهات شبیه اتفاقی است که هنگام جهش برای خیلی از ویروس‌ها می‌افتد."

تفاوت اصلی در این است که در محیط آزمایشگاهی و تحت نظارت انجام می‌شود. این دی‌ان‌ای مصنوعی تقریبا هیچ فرقی با ویروس زنده ندارد، اما نمی‌تواند تکثیر و پخش شود.

روش دیگر ساخت واکسن استفاده از سلول‌های فردی است که بیماری را پشت سر گذاشته است. دکتر لپروست می‌گوید "در این سلول‌ها دنبال پادتن می‌گردیم و می‌توانیم نقاط مشابه این پادتن‌ها را بازتولید کنیم تا ببینیم که آیا می‌توانند واکسنی فعال و موثر باشند یا نه."

اما هنوز مشخص نیست که ساخت واکسن چند ماه طول می‌کشد یا چند سال. به گفته پروفسور دانلی، تا آن زمان تنها کاری که می‌توانیم بکنیم تحت نظر گذاشتن ویروس و جلوگیری از شیوع آن است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد