پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

داروی اکتمرا (Actemra) برای درمان بیماری کرونااست؟

داروی«توسیلیزومب» نام تجاری اکتمرا (Actemra)یک داروی درمان روماتیسم بوده ،اما دردرمان «بیماری کرونا»نیزمؤثراست  در چین و ایتالیا استفاده شده و اکنون در« اصفهان»مرحله «پایلوت» است.

«اکتمرا» که محصول کشورسوئیس است ،درشرکت دارویی «سیناژن» درحال تولیداست...درادامه دیدگاه وزارت بهداشت(اولین کیس ترایال داروی بیوسیمیلار ایرانی توسیلیزومب بوده و علائم بیماری در ۴۸ ساعت پس از تجویز آن تخفیف نسبی یافته است، اما هنوز برای قضاوت و ارزیابی در این زمینه زود است)

همچنین توضیحات دکترطباطبایی(رئیس بیمارستان حضرت عیسی بن مریم اصفهان)  ومدیرعامل سیناژن راخواهیدخواند.

«شرکت دارویی آریوژن فارمد» وابسته به «سیناژن»است.

شرکت دارویی« رُش»(Roche )سوئیس باشرکت دارویی «زهراوی» ایران قراردادهمکاری دارد.

«توسیلیزومب»(tocilizumab ) با نام تجاری اکتمرا (تولید شرکت رُش سوییس) که نتایج مثبتی در کنترل کرونا داشته در شرکت آریوژن فارمد وابسته به سیناژن داخلی سازی و تولید شده است.

دکترطباطبایی گفت: این دارو پیش از این نیز در بازار موجود بود و در خصوص تقویت سیستم ایمنی بدن توسط پزشکان تجویز می‌شد. ما با توجه به مقالات که به خصوص در کشور چین وجود داشت برای اولین بار این دارو را در خصوص بیماران کرونا تجویز کردیم و جواب گرفتیم.

دکترطباطبایی(رئیس بیمارستان عیسی‌بن‌مریم اصفهان) در خصوص تعداد بیمارهایی که این دارو برای آن‌‌ها تجویز شده است، افزود: ما این دارو را صرفاً بر روی یک بیمار تست کردیم و در حال انتظار هستیم که ببینیم وضعیت این بیمار چه خواهد شد.

ویروس کرونا؛ سازمان جهانی بهداشت از کمبود تجهیزات در ایران خبر داد

پس از تجویز ۲ دوز تب بیمار قطع شده و اکسیژن خون از ۷۰ به ۹۰ رسید. البته نتیجه نهایی طی روزهای آتی مشخص خواهد شد و تیم درمانی به فعالیت خود ادامه میدهد.

این داروی گران قیمت محصول شرکت سوییسی «رُش» است اما تولید داخل آن نیز در« شرکت سیناژن» انجام شده است.

 تولیــد محصــولات بیوتکنولــوژی در شرکت دانش بنیان سیناژن

مدیرعامل شرکت دارویی سیناژن: «اکتمرا » تنظیم‌کننده و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شود.

بازدید وزیربهداشت(دکترهاشمی)ازشرکت سیناژن

خانم دکتر هاله حامدی‌فر(مدیرعامل سیناژن) درباره داروی توسیلیزومب با نام تجاری اکتمرا می گوید:

داروی توسیلیزومب تولیدی« شرکت آریوژن فارمد »به منظور اجرای مطالعه بالینی در ارتباط با افراد مبتلا به کووید۱۹ در اختیار سیستم تحقیقاتی بالینی کشور قرار گرفته است. این مطالعه بالینی با همکاری معاونت درمان و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در چندین مرکز در سطح کشور انجام خواهد شد.

 تولیــد محصــولات بیوتکنولــوژی در شرکت دانش بنیان سیناژن
لازم به ذکر است تا صدور تاییدیه نهایی توسط سازمان غذا و دارو، توزیع داروی توسیلیزومب شرکت آریوژن محدود به مطالعات بالینی مراکز تعیین شده توسط وزارت بهداشت خواهد بود.

مسئولین دارویی کشورقطر-بازدیداز شرکت سیناژن

دکترحامدی فرگفت:کلیه داروها به دلیل شرایط بحرانی تحویل شده و هیچ دارویی در شرکت تولید کننده و شرکت های پخش موجود نمی باشد.

 تولیــد محصــولات بیوتکنولــوژی در شرکت دانش بنیان سیناژن
توسیلیزومب با نام تجاری اکتمرا (تولید شرکت رُش سوییس) که نتایج مثبتی در کنترل کرونا داشته در شرکت آریوژن فارمد وابسته به سیناژن داخلی سازی و تولید شده است.

 تولیــد محصــولات بیوتکنولــوژی در شرکت دانش بنیان سیناژن

همچنین در ایتالیا برای دو بیمار در بیمارستان «کولی» در ناپل که به شدت از عفونت ریه ناشی از کووید-۱۹ رنج می‌بردند، داروی اکتمرا تجویز شد.

بازدیدسفیربلژیک وهمراهان ازشرکت سیناژن

این دارو که نوعی تنظیم‌کننده و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شود، در ۲۴ ساعت پس از مصرف، باعث بهبود چشمگیر وضعیت یک بیمار شد و تاثیرات کمتری نیز روی بیمار دیگر داشت.

دکترحامدی فرگفت:چین استفاده از داروی اکتمرا که توسط شرکت داروسازی «رُش» سوئیس توسعه پیدا کرده را برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تایید کرده است. چین باور دارد که برخی داروهای قدیمی می‌توانند سندرم آزادسازی سیتوکین (CRS) یا طوفان‌های سیتوکینی را متوقف کنند.

 تولیــد محصــولات بیوتکنولــوژی در شرکت دانش بنیان سیناژن

واکنش بیش از حد سیستم ایمنی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر برخی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.

توضیحات مدیریت سایت-پیراسته فر:اطلاعات تکمیلی خانم دکترحامدی فردررابطه باداروی «اکتمرا»:

سایت دیجیاتو می نویسد:داروی اکتمرا سال ۲۰۱۰میلادی(۱۳۸۸شمسی) در آمریکا به عنوان دارویی برای درمان روماتیسم مفصلی (RA) و مهار سطح بالای پروتئین اینترلوکین ۶ (IL-۶) که باعث ایجاد بیماری های التهابی می شود، مورد تایید قرار گرفت.

کمیسیون بهداشت ملی چین اخیراً  در دستورالعمل های درمانی اعلام کرد که امکان استفاده از اکتمرا برای بیماران مبتلا به کرونا با آسیب شدید ریه و همچنین سطح بالای IL-۶ وجود دارد.

محققان چینی در یک تحقیق دیگر، در حال انجام آزمایش های بالینی این دارو هستند که انتظار می رود شامل ۱۸۸ بیمار مبتلا به کرونا شود و تا۱۰ می۲۰۲۰( ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹)به طول بینجامد.

شرکت سوئیسی روش در ماه فوریه۲۰۲۰ (بهمن ۱۳۹۸)محموله دارویی اکتمرا به ارزش ۲,۰۲ میلیون دلار را اهدا کرد تا کارآمدی و ایمنی آن برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا با CRS مورد بررسی قرار بگیرد. در حال حاضر اطلاعاتی از آزمایش های بالینی این دارو منتشر نشده است.

توسیلیزومب یا Tocilizumab با نام تجاری آکترما که با نام «آتلیزومب» هم شناخته می‌شود،
دراطلاعات دتخصصی داروی توسیلیزومب(Tocilizumab)بانام تجاری(اکتمرا)با نام «آتلیزومب» هم شناخته می‌شود نوشته اند: این دارو در درمان التهابات شدید ریه ناشی از ویروس کرونا کووید ۱۹ موثر است و در طی چند ساعت پس از تزریق اثرات درمانی این دارو آشکار می شود.

شرکت دارویی روش(Roche ) سوئیس درایران هم فعال است

اخیراً با «شرکت داروسازی زهراوی ایران »تفاهم نامه همکاری مشترک امضاکرده اند.

 عقد تفاهم نامه همکاری مشترک بین شرکت داروسازی زهراوی ایران و شرکت Roche  سوئیس

همکاری دارویی ایران وسوئیس

در مراسمی با حضور مارکوس لایتنر سفیر سوییس در ایران، محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو، فرید بیدگلی مدیرعامل شرکت رش پارس (Roche)، پویا فرهت مدیرعامل شرکت تیپیکو، بهزاد محیط مافی مدیرعامل شرکت داروسازی زهراوی و جمعی از مدیران و کارکنان این شرکت، شرکت دارویی «رش» کشور سوئیس، با عقد تفاهمنامه با شرکت داروسازی زهراوی تبریز در زمینه تولید داروهای سرطانی همکاری می‌کند.

دکترفرید بیدگلی مدیرعامل شرکت رش پارس (Roche) گفت:خوشبختانه شرکت داروسازی زهراوی در تبریز وجود دارد که تمام شرایط لازم برای همکاری با ما را دارا است.

 زلودا و‌ای پی (api) دو داروی مهمی است که از این پس در تبریز تولید خواهد شد.

«دکتر بهزاد محیط مافی» مدیرعامل شرکت داروسازی زهراویگفت:شرکت زهراوی از سال ۲۰۰۲ با شرکت رش همکاری داشته،این شرکت در طول این دوران بارها حسن نیت خود را به ما ثابت کرده و در تحریم‌های مختلف علیه کشورمان از ادامه همکاری با ایران صرف نظر نکرده است.

«دکترمحمدرضا شانه‌ساز» رئیس سازمان غذا و دارو گفت:درصددصادرات این داروهاهستیم./منبع:گسترش نیوزخرداد ۱۳۹۸

***

«اکتمرا»یک داروی مؤثر در درمان روماتیسم، باعث کاهش علائم بیماری کووید ۱۹ در شهرهایی از ایتالیا و چین و اکنون در اصفهان شده است.

امین رضا طباطبایی، رئیس بیمارستان عیسی‌بن‌مریم اصفهان از تأثیر داروی اکتمرا (Actemra) که برای درمان روماتیسم به کار می‌رود و نوعی تنظیم‌کننده‌ی سیستم ایمنی بدن است، برای کاهش علائم حاد بیماری کووید ۱۹ روی یک بیمار اصفهانی خبر داد. وی گفت این بیمار که در شرایط بسیار وخیم قرار داشت و از او تقریبا قطع امید شده بود، حال و پس از ۴۸ ساعت بهبود نسبی پیدا کرده است. طباطبایی درمورد داروی اکتمرا گفت:

بازدید اصحاب رسانه از بیمارستان عیسی بن مریم اصفهان

رئیس بیمارستان عیسی‌بن‌مریم اصفهان در خصوص تعداد بیمارهایی که این دارو برای آن‌‌ها تجویز شده است، افزود: «ما این دارو را صرفاً روی یک بیمار تست کردیم و در حال انتظار هستیم که ببینیم وضعیت این بیمار چه خواهد شد.»

مهرداد صلاحی، معاون درمان بیمارستان عیسی‌بن‌مریم نیز درباره‌ی این دارو گفت:

صلاحی خاطرنشان کرد: «عیب داروی اکتمرا این است که تمام سیستم‌های التهابی بدن را مهار می‌کند؛ بنابراین ممکن است توان کنترل بیماری ریه را داشته باشد، اما بدن را مستعد ابتلا به سایر عفونت‌های باکتریایی کند.»/پارسنه

غلبه نوع خفیف کووید ۱۹؛ شایعه یا واقعیت؟

فارس ( ۲۱ اسفند ۱۳۹۸)نوشت: رئیس بیمارستان عیسی‌بن‌مریم اصفهان گفت: یکی از بیماران کرونایی پیش از تجویز داروی اکتمرا وضعیت بسیار وخیم و ناامیدکننده‌ای داشت اما پس از تجویز دارو روند درمانی او به خوبی طی شد و اکنون وضعیت بیمار در حالت خوبی قرار دارد.

امین رضا طباطبایی پیرامون تست دارو اکتمرا بر روی بیمار مبتلا به ویروس کرونا اظهار داشت: این دارو برای یک بیمار بدحال توسط یکی از متخصصین بیمارستان تجویز شد؛ دارو بر روی این بیمار نتیجه خوبی داشت اما در بحث پزشکی نمی‌شود محکم اعلام کرد که این دارو برای تمام بیماران نتیجه بخش است.

رئیس بیمارستان عیسی‌بن‌مریم اصفهان در خصوص روند تجویز این دارو در اصفهان ادامه داد: یکی از همکاران متخصص ما با تکیه بر مقالات موجود از کشور چین درخواست تزریق این دارو را داشت، ما نیز این دارو تهیه کردیم و خداراشکر روند طول درمان بر روی بیمار به خوبی طی شد.

وی در خصوص وضعیت بیمار ادامه داد: این بیمار پیش از تجویز این دارو وضعیت بسیار وخیم و ناامید کننده داشت اما پس از تجویز دارو روند درمانی او به خوبی طی شد و اکنون وضعیت بیمار در حالت خوبی قرار دارد.

طباطبایی تصریح کرد: این دارو پیش از این نیز در بازار موجود بود و در خصوص تقویت سیستم ایمنی بدن توسط پزشکان تجویز می‌شد، ما با توجه به مقالات که به خصوص در کشور چین وجود داشت برای اولین بار این دارو را در خصوص بیماران کرونا تجویز کردیم و جواب گرفتیم، این دارو بر روی هر بیماری قابل استفاده نیست و با توجه به وضعیت بیمار تجویز می‌شود.

بازدید اصحاب رسانه از بیمارستان عیسی بن مریم اصفهان

رئیس بیمارستان عیسی‌بن‌مریم اصفهان در خصوص تعداد بیمارهای که این دارو برای آن‌ها تجویز شده است، افزود: ما این دارو را صرفاً بر روی یک بیمار تست کردم و در حال انتظار هستیم که ببینیم وضعیت این بیمار چه خواهد شد.

Image result for داروی   توسیلیزومب...  اکتمرا

 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره دارویاکتمرا (Actemra)

بهبود نسبی حاصل شده ،اما هنوز برای قضاوت و ارزیابی در این زمینه زود است

دکتر کیانوش جهان‌پور در گفت و گو با ایسنا(۲۱ اسفند ۱۳۹۸) در پاسخ به برخی مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تجویز نوعی داروی تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن به نام«اکتمرا» در بیماران مبتلا به کرونا در یکی از بیمارستان‌های اصفهان و بهبودی نسبی علائم بیمار در گرافی‌های انجام شده، با تایید این موضوع گفت: این مورد اولین کیس ترایال داروی بیوسیمیلار ایرانی توسیلیزومب بوده و علائم بیماری در ۴۸ ساعت پس از تجویز آن تخفیف نسبی یافته است، اما هنوز برای قضاوت و ارزیابی در این زمینه زود است.

آمار کرونا به ۹۰۰۰ نفر رسید/ در خانه بمانید

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توضیح بیشتر با بیان این‌که این دارو ظرف 24 ساعت پس از تزریق اولیه پاسخ نسبی نشان داده و اکسیژناسیون بیمار و نمای گرافی ریه فعلا بهتر شده است اما همچنان بیمار اینتوبه است، اضافه کرد: طی امروز و روزهای آینده نیز این ترایال در موارد دیگری از بیماران با تشخیص پزشکان معالج ادامه خواهد داشت و اگر اثربخشی نسبی در موارد داشته باشد قاعدتاً وارد فهرست دارویی کشور نیز خواهد شد و گزارش های موردی در چین نیز از سودمندی نسبی آن در برخی موارد شدید ابتلا به کووید۱۹ حکایت دارد.

جهان‌پور تاکید کرد: البته تولید انبوه این دارو با توجه به بومی‌ شدن فناوری طی حدود سه هفته می‌تواند وارد بازار کشور شود.

وی در عین حال با تاکید بر این‌که این دارو قاعدتا کاربرد عام در درمان کرونا ندارد، اظهار کرد: تنها به شرط اثربخشی برای مراحل پایانی بیمارانی که در CRS هستند و البته با لحاظ برخی شرایط قابل تجویز است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین گفت: همزمان سودمندی احتمالی دو داروی بیوسیمیلار دیگر که تولید داخلی هستند نیز مطرح است. این داروها شامل اینترفرون آلفا و اینترفرون بتا است که در فهرست دارویی کشور هستند و پیش ازین نیز استفاده می شده اند.  دو داروی اول در فهرست دارویی کشور وجود داشته و چند تولیدکننده داخلی هم دارند. اما داروی توسیلیزومب هنوز در فهرست رسمی دارویی کشور نیست و نیاز به بررسی بیشتری دارد که مطالعات اثربخشی در این زمینه آغاز شده است./۲۱ اسفند ۱۳۹۸ ایسنا

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:درمنابع مأخوذه،اصلاحاتی انجام گرفته است+تصاویر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد