پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

مقایسه تلفات کرونا با مشروبات الکلی درخوزستان

مقایسه ابتلا به ویروس کرونا ومسمومیت بامشروبات الکی درخوزستان.

مشروبات الکلی مصرف کردند که کرونانگیرند واما فاجعه ای مصیبت بارترازکرونا اتفاق افتاد. 

آمارمبتلایان کرونادراستان خوزستان : ۱۶۵ نفر (طی ۳هفته)

آمار مسمومیت ناشی ازمشروبات الکی :  ۵۹۴نفر(طی یک هفته)

غلبه نوع خفیف کووید ۱۹؛ شایعه یا واقعیت؟

آمارجان باختگان  ناشی ازابتلا به کرونا: حدود۲۰نفر

آمارجان باختگان ناشی ازمصرف مشروبات الکی :٤٨نفر

بیشتراین اتفاقات(مشروبات) در شهراهواز بوده است.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:این آمار ،تا روزجمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۸می باشد.

«دکتر علی احسان‌پور»سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ( جمعه ۱۶ اسفند۱۳۹۸):  آمار جان باختگان ناشی ابتلا به ویروس کرونا در استان خوزستان ۱۴ نفر می باشد.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:باتوجه به این آمار ،احتمال داده می شود که درطی یک هفته حدود۶نفر برآمارجانباختگان افزوده شده باشد وبه ۲۰نفرنفررسیده باشد.

حالا قضاوت کنید:کروناخطرناکتراست،یاجهالت؟

این عده الکل را می خوردند که بدن راضدعفونی کند،ومانع ازابتلا به ویروس کروناشوند!

کامبیز سلطانی نژاد عضو هیئت علمی سازمان پزشکی قانونی و دبیر انجمن سم شناسی می گوید:افرادی که بر اثر مصرف خوراکی متانول دچار مسمومیت شدید شده اند، اذعان داشته اند به دلیل اینکه بیماری کووید ۱۹ با الکل از بین می‌رود به منظور پیشگیری و مقابله با این ویروس اقدام به مصرف خوراکی الکل کرده اند.

دبیر انجمن سم شناسی گفت:مصرف خوراکی الکل هیچ تاثیری در پیشگیری یا درمان کرونا ندارد، گفت: این تصور غلطی است که برخی در فضای مجازی منتشر کردند که مصرف الکل در پیشگیری از کرونا موثر است، الکل صنعتی یا متانول ترکیبات رنگی دارد و کاربرد پزشکی ندارد، متاسفانه برخی سودجویان برخی با اضافه کردن وایتکس رنگ آن را از بین بردند و برخی با مصرف این الکل‌های صنعتی جان خود را از دست دادند.

سازمان اورژانس کشور در هشداری اعلام کرد: متانول بسیار سمی بوده و هنگام تماس با پوست، جذب بدن شده و می‌تواند عوارضی همچون کوری، مشکلات کلیوی و حتی مرگ شود.

مردم هنگام خرید محلول ضدعفونی به برچسب مندرج بر روی محصول توجه و از مجاز بودن محلول جهت مصرف ضدعفونی اطمینان حاصل کنند.

دبیر انجمن سم شناسی(شادنیا) درباره اینکه گفته می شود راه تشخیص متانول و اتانول برای مصارف ضدعفونی رنگ شعله است، گفت: مردم فرآورده‌های الکلی را از منابع معتبر تامین کنند، اتانول رنگ شعله را آبی می کند اما در برخی فرآورده‌های تقلبی متانول و اتانول را ترکیب می‌کنند و اگر اتانول اندکی در ترکیب موجود باشد، رنگ شعله آبی می شود.

شادنیا با تاکید بر اینکه تشخیص فرق بین الکل ۷۰ درصد و متانول برای افراد عادی دشوار است، گفت: الکل اتیلیک و متانول هر دو بی رنگ هستند و به همین دلیل امکان تشخیص برای افراد عادی دشوار است. این الکل ۷۰ درصد است که برای ضدعفونی سطوح و دست توضیه می‌شود و متانول تاثیری در ضدعفونی و مقابله با ویروس کرونا ندارد.

رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان تهران بیان کرد: اتانول برای ضدعفونی سطوح خطری نداردِ چرا که به میزان کمی جذب می‌شود و مسمومیت ایجاد نمی‌کند.

ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم، دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت، سازمان غذا و دارو اعلام کرد: بر اساس مستندات علمی، مصرف خوراکی الکل اتیلیک (اتانول) و یا غرغره کردن اتانول در محوطه دهانی هیچگونه اثری در پیشگیری از عفونت کرونا ویروس جدید ندارد و با خطر بروز مسمومیت ناشی از اتانول همراه است.

فرق متانول با اتانول

الکل متیلیک یا همان متانول، ضمن اینکه دارای اثرات ضد میکروبی بسیار ناچیزی در مقایسه با الکل اتیلیک (اتانول) است، به علت سمیت بالا، مصرف خوراکی آن با بروز مسمومیت های شدید، کوری و مرگ همراه است.

بر خلاف اتانول که جذب پوستی از پوست سالم ندارد، میزان جذب پوستی متانول به ویژه در پوست های آسیب دیده بالا بوده و می تواند سبب بروز مسمومیت شود.

با توجه به خصوصیت سمی متانول، مراجع و راهنماهای معتبر بین المللی، هیچ گونه توصیه ای مبنی بر استفاده از متانول جهت ضدعفونی دست، پوست، لوازم و تجهیزات پزشکی و سطوح (مانند: دستگیره در، میز کار، کف و...) وجود ندارد.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:آمارتلفات مسمومیت ناشی ازمشروبات الکلی از خبرگزاری فارس واطلاعات تخصصی ،مقایسه الکل متیلیک( متانول ) باالکل اتیلیک (اتانول) ازسایت باشگاه خبرنگاران است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد