پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

کسی حق ندارد(موضوع حجاب زنان)سلیقه‌ای با زنان برخورد کند

بسیاری از زنان و دخترانی که حجابشان هم ضعیف است دل در گرو انقلاب و ارزش‌ها دارند.

رئیس جمهور:هیچ کس حق ندارد به هیچ عنوان با نگاه سلیقه‌ای با مسائل زنان برخورد کند.

 رهبری فرمودند: حضور خانم ها حتی آنها که حجاب ضعیفی دارند، دشمن را ناکام گذاشت.(رئیس جمهوردر شهرخاتم یزد)۲۳ دی ۱۴۰۱

آیت الله رئیسی گفت:(همین زنان ودختران ضعیف الحجاب )برای شهدا و خانواده شهدا احترام قائلند، با تمام وجود به نظام و انقلاب عشق می‌ورزند و بسیاری از آنها با دیدن رهبر انقلاب اشک می‌ریزند.(رئیس جمهوردریزد)۲۳ دی ۱۴۰۱

سردارسلیمانی... این بی‌حجاب است، آن راست است، این اصلاح‌طلب است، او اصولگراست، خب پس چه کسی را می‌خواهید حفظ کنید!؟ همان دختر کم‌حجاب دختر من است. دختر ما و شماست.

کسی حق ندارد سلیقه‌ای با موضوعات مربوط به زنان برخورد کند

رئیس جمهور : «ما راضی نمی شویم به دست زن و دختر ما حتی یک خار برود یا حقوق آنها مورد تعدی قرار گیرد» و همه در دولت جمهوری اسلامی، حافظ حقوق زنان خواهیم بود و این را نه به عنوان اینکه ما بخواهیم حقی به آنها بدهیم زیرا این حق را خدا داده و ما فقط می خواهیم از این حق صیانت کنیم و این حق در خانه و جامعه نباید مورد ستم قرار گیرد.

 جایگاه زن در خانه، جامعه و محل کار مورد احترام و توجه باید باشد و هیچکس  اجازه ندارد حق و حقوق آنان را ضایع کند.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:خودِخانمها درماجرای قیام گوهرشاد(کشف حجاب رضاخانی)به میدان آمدند ومدافع حجاب بودند.

زنان در سال ۴۳ برای دفاع از امام به خیابان‌ها آمدند

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز بسیاری از زنان ما در عرصه های سیاسی، مانند مردان مشارکت دارند، اولین گروهی که در مشهد در سال ۴۳ برای دفاع از امام به خیابان‌ها آمدند، زنان مشهدی  بودند و امروز هم حضور زنان و دختران مشت محکمی بر دهان یاوه گویان  است.

رئیس جمهور گفت: آنچه رهبری فرمودند؛ حضور خانم ها حتی آنها که «حجاب ضعیفی دارند»، دشمن را ناکام گذاشت و من افتخار دارم که خداوند متعال به من ۲ دختر داده و همواره قدردان این نعمت از حضرت حق هستم و شاید نتوانم شکر آن را به درستی بجا بیاورم چون داشتن دختر یک نعمت بسیار بزرگ است.به گزارش ایسنا،‌ سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر دولت مردمی به استان یزد، در مراسم ویژه جشن میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن، با تبریک این مناسبت به همه زنان عالم و بانوان کشورمان و همه آحاد بشر گفت: در این مراسم درخواستی مطرح شد مبنی بر اینکه در مجامع تصمیم‌گیر نقش بانوان بیشتر دیده شود و به زنان برای ایفای نقش‌های اجتماعی و مدیریتی بیشتر میدان داده شود که این خواسته به حقی است.

رئیس جمهور با تاکید به همه دستگاه‌های تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر در کشور برای توجه بیشتر به ظرفیت‌های بانوان کشور افزود: زنان کشورمان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، ورزشی، اقتصادی و تولیدی نقش و سهم بسیار ارزشمندی دارند که این نقش‌ آفرینی‌ها همراه با فرهیختگی، علم و دانش است و دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف باید حتما از تجارب و نظرات ارزشمند این بانوان بهره بگیرند.

رئیسی اظهار داشت: به همه دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف کشور، نه توصیه که تاکید می‌کنم حتما از دیدگاه‌های زنان و دختران کشورمان که در کسوت استاد، دانشجو و دانش‌آموز هستند بهره بگیرند.

رئیس جمهور در ادامه به طرح موضوع پایین بودن سرانه امکانات ورزشی بانوان در یزد اشاره و تصریح کرد: وقتی در این‌باره از استاندار یزد سوال پرسیدم ایشان تاکید کرد که در مصوبات سفر دوم دولت به استان یزد اعتبارات خوبی برای توسعه اماکن و مراکز ورزشی ویژه بانوان در نظر گرفته شده است.

رئیسی در ادامه نقش بانوان کارآفرین و فعال در حوزه اقتصادی را بسیار ارزشمند توصیف کرد و از مصوبه دولت برای حمایت از این قشر از بانوان خبر داد.

۱۰ هزار نفر از بانوان شاغل در حوزه صنایع دستی در گام اول بیمه می‌شوند

رئیسی همچنین با اشاره به تصمیم دولت برای بیمه حداقل ۱۰ هزار نفر از بانوان شاغل در حوزه صنایع دستی در گام اول، افزود: دولت همچنین حمایت از بانوان سرپرست خانواده را به صورت جدی در دستور کار دارد و در این زمینه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به صورت خاص مسایل مربوط به این قشر از بانوان کشور را نیز دنبال خواهد کرد.

رئیس جمهور در ادامه نقش‌آفرینی زنان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی در کنار مسئولیت بزرگ نقش‌آفرینی در خانواده را بسیار مهم و باارزش توصیف کرد و گفت: بنده از همه بانوان به ویژه بانوان کارمندی که علاوه بر مسئولیت بزرگی که در خانواده دارند در نظام اداری کشور مشغول به فعالیت هستند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

رئیسی کانون خانواده را از جمله مسایل مهم و محوری عنوان کرد و افزود: حفظ کانون و بنیان خانواده همواره باید مورد توجه باشد که بحمدالله استان یزد در این رابطه برای دیگر بخش‌های کشور الگوست.

شخصیت حضرت زهرا گمشده امروز جامعه است

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در این مراسم در بیان ویژگی‌های شخصیتی حضرت زهرا(س)، اظهار داشت: وجود حضرت زهرا(س) و ابعاد شخصیت والای این بانوی گرانقدر همچنان که از ابتدای نهضت امام تا شکل‌گیری نظام اسلامی برای ما الگو بوده است، امروز نیز بویژه در دفاع از حریم ولایت، اخلاق و زندگی برای بشریت الگوست و در واقع دوای دردهای جامعه بشریت است.
دکتر رئیسی شخصیت گرانقدر حضرت زهرا(س) را گمشده امروز جامعه عنوان و خاطر نشان کرد: اگر جامعه بشریت می‌خواهد از آسیب‌های مختلف نجات یابد، راهش شناخت و الگو قرار دادن حضرت زهرا(س) است، چرا که حتی وجود نازنین امام زمان(عج) به عنوان مصلح کل بشریت نیز می‌فرماید مادرم فاطمه(س) برایم الگوست.

نگاه جمهوری اسلامی به زن نگاهی نو و مترقی است

جمهوری اسلامی حافظ حقیقی حقوق زنان است/ امروز زنان ایرانی با سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی غربی را به خطر انداخته‌اند

رئیس جمهور در ادامه نگاه جمهوری اسلامی به زن را برگرفته از سیره و سلوک حضرت زهرا(س) عنوان کرد و اظهار داشت: نگاه جمهوری اسلامی به زن، نه نگاه نازل کالایی غربی است و نه نگاه متحجرانه، بلکه زن در نگاه جمهوری اسلامی یک انسان تمام عیار در عرصه‌های مختلف اجتماعی است که نقش مؤثری در تربیت خانواده و ساختن جامعه ایفا می‌کند.
آیت‌الله رئیسی گفت: این نگاه جمهوری اسلامی به زن نگاهی نو و مترقی است که باید مورد توجه همه محافل علمی و فرهنگی دنیا قرار بگیرد.

هم نگاه متحجرانه و هم نگاه جاهلیت مدرن به زن مردود است

رئیس جمهور در ادامه نگاه متحجرانه و نگاه جاهلیت مدرن به زن را مردود دانست و گفت: ببینید از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی امام خمینی و رهبری چگونه به جایگاه زن می‌نگریستند. آمار بسیار بالای بانوان ما در مراکز علمی، فرهنگی و اقتصادی و حضور بسیار مؤثر در بخش‌های مختلف کشور از جمله در حوزه بهداشت و درمان به خوبی نشان‌دهنده اهمیت جایگاه والای زن در نظام اسلامی است.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه الگویی که جمهوری اسلامی ایران از زن نقش‌آفرین و مؤثر در علم‌آموزی، سیاست، فرهنگ، اقتصاد و ورزش با حفظ عفاف و حجاب ارایه کرده، خشم و عصبانیت غربی‌ها را برانگیخته است، تصریح کرد: امروز و در جنگ اراده‌ها زنان ایرانی با سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی غربی را به خطر انداخته‌اند.

هیچ کس حق ندارد به هیچ عنوان با نگاه سلیقه‌ای با مسائل زنان برخورد کند

رئیس جمهور با تأکید جدی بر لزوم پرهیز از نگاه سلیقه‌ای به مسایل مربوط به زنان، اظهار داشت: امروز «بسیاری از زنان و دختران ما که حتی حجابشان هم ضعیف است دل در گرو انقلاب و ارزش‌ها دارند».

آیت الله رئیسی گفت:(همین زنان ودختران ضعیف الحجاب )برای شهدا و خانواده شهدا احترام قائلند، با تمام وجود به نظام و انقلاب عشق می‌ورزند و بسیاری از آنها با دیدن رهبر انقلاب اشک می‌ریزند.

رئیس جمهورگفت: «به هیچ عنوان هیچ کسی حق ندارد با نگاه سلیقه‌ای با موضوعات مربوط به زنان برخورد کند»

رئیسی در ادامه گفت: امروز کسانی که مدعی زندگی برای زن ایرانی هستند نگاهی به رفتارهای خود در مواجهه با زنان جامعه خود بیندازند و از این ادعای خود شرم کنند. طبق آمارهای رسمی هر ۱۰ روز یک زن به دست پلیس آمریکا کشته می‌شود و این کشور رکوردار زندانی کردن زنان در جهان است و از سوی دیگر و براساس آمار خودشان ظرف ۲۸ هفته ۸۱ زن به دست پلیس انگلیس کشته شده است. شما با این کارنامه ننگین می‌خواهید به زنان ما زندگی ببخشید یا زندگی را از آنها بگیرید!؟

جمهوری اسلامی حافظ حقیقی حقوق زنان است

رئیس جمهور با بیان اینکه زنان ایرانی امروز برای زنان جهان الگو هستند، افزود: مدعیان حمایت از حقوق زن به جای این ادعاهای بی‌اساس و مضحک پاسخگوی عملکرد خود در مواجهه با زنان کشورهای غربی باشند.

رئیسی با اشاره به اینکه ما در جمهوری اسلامی حافظ حقوق زنان هستیم، تصریح کرد: ما راضی نمی‌شویم که حتی یک خار به دست یک زن یا دختر ایرانی برود و حقوق آنها مورد تعدی قرار بگیرد؛ این حقی است که خدا به آنها عنایت کرده و ما فقط وظیفه داریم از آن صیانت کنیم.

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم حفظ شأن و احترام زن در خانه و جامعه، گفت: هیچ زنی نه در خانه و نه در جامعه نباید مورد ستم قرار گیرد.

زنان ایرانی با عدم همراهی با اغتشاشگران توطئه اخیر سیلی محکمی به گوش دشمن زدند

رئیسی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه زنان ایرانی در بسیاری از عرصه‌ها از جمله در مقابله با اغتشاشات اخیر، انگیزه‌ای برای حضور دیگر اقشار جامعه هستند، افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب زنان و دختران ایرانی با حضورشان در دفاع از ارزش‌ها و همچنین عدم همراهی با اغتشاشگران، حقیقتاً توطئه اخیر را ناکام گذاشتند و سیلی محکمی به گوش دشمن زدند.

​رهبر انقلاب اسلامی: ضعف حجاب، کار درستی نیست اما موجب نمی‌شود آن فرد را از دایره دین و انقلاب خارج بدانیم، همه ما هم نقص‌هایی داریم که باید تا حد امکان آنها را برطرف کنیم.

آیت الله خامنه ای: چرا خانمی را که قدری موهایش بیرون است(بدحجاب و در واقع، ضعیف‌الحجاب)، متهم می‌کنیداینها زنان و دختران خودمان هستند که در مراسم دینی و انقلابی هم شرکت می‌کنند(۱۴ دی ۱۴۰۱)

رهبر انقلاب: آزادی ادعایی نظام سرمایه‌داری عین اسارت و اهانت به زن است/ ضعف حجاب کار درستی نیست؛ اما موجب خروج از دایره دین و انقلاب نمی‌شود

رهبرانقلاب در در دیدار جمعی از بانوان فرهیخته در ماجرای تحولات حجاب (بعدازمرگ مهساامینی) گفتند: حجاب بی‌تردید یک ضرورت شرعی و خدشه‌ناپذیر است اما این ضرورت خدشه‌ناپذیر نباید موجب شود کسانی که به صورت کامل حجاب را رعایت نمی‌کنند به بی‌دینی یا ضدانقلابی متهم شوند.

همان بدحجاب ها(ضعیف الحجاب ها)درسفرهای استانی به استقبال من آمدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: چند سال قبل در یکی از سفرهای استانی و در جمع علمای آن منطقه گفتم که چرا خانمی را که قدری موهایش بیرون و به تعبیر رایج بدحجاب و در واقع، «ضعیف‌الحجاب» است، متهم می‌کنید در حالی که در استقبال مردمی، شماری از خانم ها چنین حجابی داشتند. اینها زنان و دختران خودمان هستند که در مراسم دینی و انقلابی هم شرکت می‌کنند.

خانمهای بدحجاب(ضعیف الحجاب) درمناسبتها ومراسمات مذهبی.

آیت الله سیدعلی خامنه ای با یادآوری تجلیل‌های سابق خود از حضور زنانی با ظواهر مختلف در مراسم‌های مناجات و راز و نیاز با پروردگار در شبهای قدر، خاطرنشان کردند: «من به آن اشکها حسرت می‌خوردم و می‌گویم ای کاش می‌توانستم مانند آن دختر و زن جوان اشک بریزم»

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ضعف حجاب، کار درستی نیست اما موجب نمی‌شود آن فرد را از دایره دین و انقلاب خارج بدانیم، همه ما هم نقص‌هایی داریم که باید تا حد امکان آنها را برطرف کنیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تلاش‌های فراوان در قضایای اخیر علیه حجاب، خاطرنشان کردند: چه کسی در مقابل این تلاشها و فراخوانها ایستادگی کرد؟ خود زنها بودند که ایستادند، آن‌هم در حالی که بدخواهان امیدشان به همین زن‌های اصطلاحاً بدحجاب بود تا کشف حجاب کنند اما زنان این کار را نکردند و در دهان تبلیغ‌کننده‌ها وفرستندگان فراخوان زدند.

رازمحبوبیت سردارسلیمانی

علاوه بر شجاعت ودلاوری های نظامی، مردم رادوست داشت،فراجناحی می اندیشید،بااصولگرایان بود وبااصلاح طلبان آمدوشدداشت.آنوقتی که بعضی ازآقایان به بدحجابان توهین وتکفیرمی کردند اوتوئیترزد که اینهادختران منن...وهمان دختران بدحجاب درتشیع جنازه اش اشک ریختند وخواستارانتقام جنایتکاران شدند.

«همان دختر کم‌حجاب دختر من است»

سردارسلیمانی... این بی‌حجاب است، این باحجاب است. این چپ است، آن راست است، این اصلاح‌طلب است، او اصولگراست، خب پس چه کسی را می‌خواهید حفظ کنید؟ همان دختر کم‌حجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما.


«قاسم سلیمانی» مواضع متفاوتی نسبت به برخی دیگر از سرداران سپاه در مسائل اخلاقی و فرهنگی داشت. او اهل مهرورزی و تعامل با همه اقشار مردم بود و اگر هم می‌جنگید برای همه ایرانیان می‌جنگید. حاج قاسم همه مردم ایران را با هر نوع عقیده سیاسی و فرهنگی، با هر تیپ و ظاهری، مانند فرزندان خود می‌دانست.

حجت الاسلام سروش مجلاتی: در سال ۱۳۹۶ حاج قاسم سلیمانی در سخنانی به بهانه روز مسجد در جمع ائمه جماعات با انتقاد صریح از برخی روحانیون گفته بود؛« وقتی یک برادر(روحانی) چند شغله و خسته را امام جماعت یک مسجد می‌کنیم، این فرد چطور می‌خواهد محیط مسجد را حفظ کند!؟»

سردار سلیمانی: من و آدم‌های خودم. من و رفقای خودم. من و مریدهای خودم. این بی‌حجاب است، این باحجاب است. این چپ است، آن راست است، این اصلاح طلب است، او اصولگراست، خب پس چه کسی را می‌خواهید حفظ کنید؟

«همان دختر کم‌حجاب دختر من است»

فقط رابطه حزب‌اللهی با حزب‌اللهی معنا ندارد.

رابطه حزب‌اللهی با کسی که دینش ضعیف‌تر است موضوعیت دارد. جامعه ما خانواده ماست. این‌ها همه مردم ما هستند. این ها بچه های ما هستند.

سلیمانی در ادامه نقدهایش به عملکرد امامان جماعت تاکید کرده بود که امام جماعت باید بتواند با حجاب و بی‌حجاب را با هم جذب کند.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:توئیت حاح قاسم

توئیتر قاسم سلیمانی۲۱ تیر۱۳۹۸ روز حجاب و عفاف

این یکی ازهزاران فالووکننده این پست است«خیلی مردی! عشقم»

تشیع جنازه «سرداربامرام»

زنان درمراسم تشیع جنازه سرداردلها

همه گونه آدم آمده بودند

سردارفهیم،مردم قدرشناس

اینگونه گریان آمده بودند

«حجت‌الاسلام هادی سروش» در پاسخ به این سوال که راز محبوبیت سردار سلیمانی را چه می‌دانید، گفت: ما اقشار مختلفی با گرایش‌های متفاوت در بین مردم داریم که هیچ‌کدام را نمی‌شود نادیده گرفت. در بین جناح‌های سیاسی هم به اصولگرایان و اصلاح‌طلبان که نگاه می‌کنیم می‌بینیم هر کدام از موضع خودشان از ایشان تجلیل می‌کنند، مثلا برای اصولگرایان نزدیکی و مطیع بودن ایشان به رهبر انقلاب مهم است و از طرفی اصلاح‌طلبان هم به دلیل عدم ورود ایشان به فضای سیاسی و جناحی و دفاع از مردم برایشان مهم است و هر دو گروه وارد میدان می‌شوند و از این فرد تجلیل می‌کنند و از طرفی هم حرکت تروریستی آمریکا که دشمن مشترک همه است، باعث شده که همه از این بزرگوار قدردانی کنند./ایرنا۱۴ دی ۱۳۹۸

***

حرفهای شنیدنی ازهمشهری ورفیق سردار سلیمانیشوخی معنادار حاج قاسم با سیاسیون

محمد رضا باهنر یکی از چهره هایی است که ازدهه ۶۰ حاج قاسم سلیمانی را می شناسد. زمانی که خودش معاون استاندار کرمان بود و سردار، فرمانده آن زمان تیپ ثار الله کرمان.

باهنر: تصویب عدم کفایت سیاسی روحانی توهم است/انتخابات ۱۴۰۰ اصلا قابل پیش‌بینی نیست
با مهندس«محمدرضا باهنر» در حاشیه سفرش به کربلا و در روزهایی که در کشور عراق وقتی از قاسم سلیمانی نام می بری،جوانان عراقی با هیجان از او یاد می کنند، گفت وگو داشتیم .مردی که رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا آرزو دارند، او را از نزدیک ببیند.ارتباط با خانواده شهدا و مرد میدان بودن را دو خصوصیت بارز سردار سلیمانی ذکرمی کند و در پایان گفت وگویش وقتی از راز رفتار سیاسی سیلمانی می پرسیم گریزی به حوادث پس از انتخاب سال ۱۳۸۸ می زند و می گوید نباید دایره انقلاب را کم کنیم. تاکید می کند حتی نباید از پیاده نظام های فتنه گران ناامید بود، همچنان که آنها از ما ناامید نیستند.

«محمدرضا باهنر» متولد۱۳۳۱کرمان(۷ دوره نماینده مجلس)

جایی از قول شما خواندم وقتی سالهایی دهه ۶۰ تصمیم می گیرید به جبهه بروید،سردار به شما پیشنهادمی کند در فضای سیاسی باقی بمانید. می خواهم بدانم سابقه آشنایی شما با سردار سلیمانی به کجا برمی گردد؟

«محمدرضا باهنر»:سردار سلیمانی اهل یکی از روستاهای شهرستان بافت کرمان است . اولین باری که من نماینده مجلس شدم، از حوزه انتخابیه بافت برای مجلس دوم ثبت نام کردم و رای آوردم.البته من متولد بافت نبودم، اما به توصیه دوستان در این حوزه ثبت نام کردم و مردم هم محبت داشتند و مرا انتخاب کردند.

«محمدرضا باهنر»:بنده از اواخر سال ۱۳۵۸ تا اواسط سال ۱۳۶۰ معاون استاندار کرمان بودم.آن زمان پشتیبانی های جنگ نظم و نسقی نداشت و کارها بیشتر خود جوش انجام می شد. آن زمان لشکر ثارالله کرمان هنوز تیپ بود.ما سعی می کردیم به دلیل ارتباط کاری که با لشکر داشتیم، در ساماندهی و اعزام نیرو کمک کار تیپ باشیم.«قاسم سلیمانی فرمانده بود»

موضوع جبهه رفتن من هم مربوط به اواخر سال ۱۳۶۰ بود که بنده معاون استاندار بودم .یک بار به حاج قاسم سلیمانی گفتم می خواهم بیایم جبهه و مثل بسیجی عادی بجنگم. ایشان بحثش این بود که شما در استانداری بهتر می توانی به ما خدمت کنی.یک طنزی هم کنارش می گذاشت و شاید هم جدی می گفت:«اهل سیاست محاسبه گرند، شما اگر به جبهه هم بیایید مراقبت می کنید که چطور بیشتر بکشید و کشته نشویدمثل بسیجی ها نیستید که به آب و آتش می زنند

در آن سالها در مراودات کاری که با او داشتید چه ویژگی دیگر قاسم سلیمانی برای شما جالب بود؟

ایشان(حاج قاسم) روی تک تک بچه های لشکر ثار الله(کرمان) حساسیت بالایی داشت و از وضع آنها و وضعیت خانوادگی شان خبر می گرفت. وقتی هم کسی شهید می شد،پیگیر کارهای خانواده اش بود. به همین دلیل گاهی اوقات که مشکلات این خانواده های شهدا حل نمی شد،خیلی حرص می خورد. مثلاا وقتی بنیاد شهید نمی توانست از آن خانواده به شکل مناسب پشتیبانی کند،خودش مستقیم وارد عمل می شد و یک سری کارهای اقتصادی را برای خودکفایی این خانواده ها انجام می داد تا آنها از بیت المال و خزانه کشور بی نیاز شوند.

نکته بعد این بود که حاج قاسم علاوه بر فرماندهی، خودش به قول نظامی ها جزو نیروهای« لجمن»( پدافندی) بود. امروز هم که در اوج است به این دلیل است که خودش در صحنه است. یادم هست وقتی در «فاو» قرار به تخلیه منطقه بود،حاج قاسم جزو آخرین نفراتی بود که از «فاو» خارج شد.

خلاصه بیان شما این است که با یک مرد عملگرا طرف هستیم؟

«محمدرضا باهنر»:بله، واقعا عملگرا است.این اخلاص ها امثال حاج قاسم را اوج می دهد و بعد از آن،باز همه باید دست خدا را دید؛ شما نگاه کنید در این 20 سال چه اتفاقی افتاد. شاید شهیدی نبود که آرزوی رسیدن به کربلا را نداشته باشد.اما بعد از جنگ تحمیلی ، یک فیلمنامه دیگر را خدا راه انداخت و آمریکاییها که صدام را آن جور حمایت می کردند،خودشان اعدامش کردند.امروز همان بچه های عراقی که گاهی به اجبار به جنگ رفتند و تا می توانستند از جنگ فرار می کردند،بزرگترین افتخارشان این است که سرباز حاج قاسم اند.

یک بار آقای «ناظم دباغ» رئیس دفتر اقلیم کردستان عراق در تهران، مصاحبه ای کرد و از برخی خصوصیات شخصی سردار گفت. اینکه کم حرف است، به قولی که می دهد عمل می کند، عملگرا است و...شما چه خصوصیاتی از حاج قاسم دیدید؟

«مهندس باهنر»:من نمی خواهم اغراق کنم یا کسی را کوچک کنم، اما بچه های نظامی(سرداران جنگ) وقتی بخواهند وارد تحلیل سیاسی شوند، برخی چیزها را هضم نمی کنند. من در دوران دفاع مقدس با بچه های ایثارگر درست و حسابی برخورد داشتم که می گفتند «چرا نظام به ما اجازه نمی دهد که برویم و طومار رژیم صهیونیستی(اسرائیل) را یکسره کنیم!؟

جالب است حاج قاسم در تحلیل سیاسی، گوی سبقت را از خیلی ها ربوده است. عرض کردم من نمی خواهم اغراق کنم، اما قبل از این دوره اخیر و بلند شدن آوازه سردار سلیمانی، ما تنها کسی که می توانستیم تصور کنیم که بعد از رهبری انقلاب-که تسلطشان بر مسائل سیاسی و نظامی بالا است- بر مسائل سیاسی تسلط دارد «سید حسن نصر الله» بود.

سید حسن نصر الله مسائل را خوب می فهمد و اهل شعار، اغراق گویی و تحلیل های بالا ابری نیست. در کنار سید حسن نصر الله اگر از کس دیگری بخواهیم نام ببریم باید از حاج قاسم یاد کنیم. این دو نفر در یک رده هستند.

در داخل ایران طیف های سیاسی، در مورد سردار سلیمانی و شخصیتش اتفاق نظر دارند . این محبوبیت از کجا می آید؟

من می خواهم بالاتر از این به شما بگویم. ما یک سری از مردم را داریم که خیلی نظام را قبول ندارند، اما به سردار سلیمانی عشق می ورزند.

با این جور آدم ها شخصا مواجهه داشته اید؟

 			 				 					دیدار سردار «سلیمانی» با «ظریف»
۱۵ مرداد ۱۳۹۸

بله،آنها به خیلی از سیاسیون و نظامیان انتقاد دارند و حرفهایی می زنند، اما در مورد حاج قاسم،می گویند خدا او را نگه دارد. البته اینها جز لطف خدا نیست. روایت داریم که اگر می خواهی رابطه ات با مردم خوب شود، رابطه ات را با خدا خوب کن.حاج قاسم تبلورعملی این حدیث است.

(حاج قاسم)انتقاد ازبعضی مداح ها که می گویند:کوباقری ها؟،کوهمت ها؟...اگرجنگی پیش بیایدصدها همت وباقری خواهیم داشت.

«معاون سابق استاندارکرمان»:این را هم بگویم که ما شاید امثال حاج قاسم خیلی در کشور داشته باشیم که یا آنها را نمی شناسیم و یا موقعیت پیدا نکردند خود را بروز دهند.برخی اوقات در سالگرد شهدا می بینم که مداح و سخنران ها می گویند کو باکری ها وکو همت ها . این نوع حرف زدن ها مرا عصبی می کند. من می گویم انشاء الله هیچ وقت جنگی نشود، اما اگر شد شما خواهید دید که ما صدها همت در کشور داریم.

از بن دندان معتقدم اگر جنگی خدای نکرده رخ دهد ، داوطلبان جبهه ۱۰ برابر اول انقلاب است. شما بدانید این استقبالی که امسال از طرف مردم برای راهپیمایی اربعین شد، بخشی اش فقط به خاطر یک خبری بود که رسما تائید هم نشد و آن این بود که رهبری توصیه کردند مردم اگر می توانند در راهپیمایی اربعین شرکت کنند.

شما اعتکاف هایی را که هر سال انجام می شود ببینید.هر سال به تعداد مساجد اضافه می شود، اما به همان میزان هم جمعیت استقبال کننده هست.واقعا به این معتقدم که نسل های بعد از انقلاب متدین هستند.

شما مشخصا عامل اخلاص را در محبوبیت امروز سردار سلیمانی مورد توجه قرار دادید. اما در رفتار سیاسی سردار می بینم او حتی با اصلاح طلبان هم رابطه خوبی دارد. در مراسم روضه چهره های اصلاح طلب شرکت می کند و با آنها عکس مشترک می گیرد،این نگاه باز از کجا می آید؟

من یک مقدار فکر می کنم آن سپاهیانی که افکاربسته دارند، قابل نقد هستند.اگر شما فکر کنید فقط ان ۴ میلیونی که به آقای جلیلی رای دادند، حزب الهی هستند و انهایی که به قالیباف،ولایتی و .. رای دادند، می لنگند حتما تحلیل تان اشتباه است. من خودم هم شخصا این تفکر را قبول ندارم.

یادم هست درماجرای ۱۸ تیر ۱۳۷۸ بعد از جریان کوی دانشگاه، حضرت آقا شخصا خودشان دست به کار شدند و فعالان سیاسی را دعوت کردند و فرمودند من با شما حرف دارم.از جمله ما به عنوان جامعه اسلامی مهندسین، موتلفه، و ایثارگران خدمتشان رسیدیم. مضمون فرمایش ایشان دو پیام داشت. یکی اینکه «شما خط امامی ها این قدر بین خودتان خط کشیدید و بین خودتان فاصله انداختید که فکر می کنید برای بزرگ شدن باید از آن طرف خط اصلی نیرو بگیرید. در حالی که این خط ها واقعا واقعی نیستند و موجب شده خط اصلی فراموش شود»

ایشان بحث خودی و غیر خودی را ان زمان مطرح کردند. فرمایش ایشان(آیت الله خامنه ای) این بود« شما این قدر خودی را کوچک و ریز کردید» که در موقع انتخابات فکر می کنید« خودی ها که دور ما جمع هستند، حالا برویم از غیر خودی ها چند نفری را جذب کنیم» توصیه ایشان این بود که خط های فرضی را از بین ببریم .

همین مباحث بود که منجر به تشکیل شورای هماهنگی نیروهای انقلاب شد؟

«نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی»:خدا رحمت کند مرحوم پرورش را. قبل از آن شورای هماهنگی ما ، ما شورای وحدت را ایجاد کردیم که در نهایت به شورای هماهنگی نیروی انقلاب منجر شد.ما«در حوادث فتنه سال ۱۳۸۸ افرادی را داشتیم که دنبال این بودند رای دهندگان به موسوی را پیدا کنند و خط قرمز روی انها بکشند» بااین افکارکه نمی شود کشوررا اداره کرد.

«مهندس باهنر»درادامه گفت:بنده معتقدم از ۱۳ میلیون نفری که به مهندس موسوی رای دادند، بیش از ۱۲ ونیم میلیون نفر از آنها جزو نیروهای انقلاب هستند. ۲۰۰-۳۰۰ هزار نفر هم فتنه گر شدند. از این جمع یکی رهبر است و یکی نیروی پیاده نظام. معتقدم از پیاده نظام های فتنه گران هم نباید نا امید باشیم. همچنان که آنها نا امید نیستند. فرماندهان فتنه و ضد انقلاب از ما نا امید نیستد و فکر می کنند شاید روزی بتوانند کسی را از جمع نیروهای انقلاب خارج کنند. خوب دراین شرایط چرا ما باید از پیاده نظام آنها نا امید باشیم؟

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:مآخذاین مصاحبه «خبرآنلاین»۲۳آذر۱۳۹۳ است،بااندکی اصلاحات وافزودن تصاویر.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد