اسماعیل هنیه(رئیس دفتر سیاسی حماس) در راس هیئتی از رهبری جنبش که شامل معاون وی (شیخ صالح العاروری) و اعضای دفتر سیاسی(موسی ابومرزوق،دکترخلیل الحیه ،روحی مشتهی و حسام بدران).
«اعضای جنبش فتح»:به ریاست محمود العلول(معاون جنبش فتح)،عزام آل احمد،احمد هلس(هالص)وجبرئیل رجوب.
«اجلاس گروه های فلسطین درمصر» به مدیریت «رئیس جمهورفلسطین»
«محمود عباس»(رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین)که درکشورهای دیگربعنوان«رئیس جمهورفلسطین»شناخته می شود، روز یکشنبه ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۳ طی سخنانی در نشست دبیران کل گروههای فلسطینی در شهر «العلمین» مصر تاکید کرد: تمامی گروههای فلسطینی باید مسئولیت ملی خود در برابر تجاوزات وحشیانه و مستمر «اسرائیل» انجام داده و با وحدت ملی در برابر اشغالگری ایستاده و از حقوق و مقدساتمان دفاع کنند.
به گزارش خبرگزاری فلسطین «WAFA»، محمود عباس در نشست مصر اعلام کرد: برای دستیابی به آرمان فلسطین باید به تفرقهها پایان داده و با وحدت با اشغالگری مبارزه کرد.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست دبیران کل گروههای فلسطینی در شهر العلمین مصر خاطرنشان کرد: در سایه خرد سیاسی و اراده مصمم مردم فلسطین، ما به عنوان یک عضو کامل به ۱۳۰ کنوانسیون و سازمان بینالمللی پیوسته و به مبارزه خود برای عضویت کامل در سازمان ملل ادامه میدهیم.
محمودعباس تصریح کرد: باید برای دستابی به منافع و آرمانهای ملی مردم فلسطین به درگیری و شکافهای داخلی پایان داده و با وحدت و اتحاد به هدف خود دست یابیم.
گفتنی است نشست امروز دبیران کل گروههای فلسطینی در «شهر العلمین» واقع در شمال مصر با دعوت و فراخوان رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار شد.
و به نوشته رسانههای فلسطینی، جنبش جهاد اسلامی و دو گروه سیاسی «الصاعقه» و «الجبهه الشعبیه» وابسته به سازمان آزادیبخش فلسطین از شرکت در این نشست خودداری کردند.
در همین ارتباط، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیهای ضمن استقبال از برگزاری نشستهایی که به وحدت گروههای سیاسی فلسطینی در برابر رژیم صهیونیستی منجر شود، اعلام کرد که برگزاری چنین نشستهایی فرصتی برای اتخاذ مواضعی ملی یکپارچه علیه متجاوزان است.
در همین ارتباط، پس از برگزاری نشست ۴ ساعته رهبران گروههای فلسطینی در قاهره، «ابومازن» رئیس تشکیلات خودگردان بیانیه پایانی این نشست را قرائت کرد.
بر اساس این بیانیه، گروههای فلسطینی این نشست را گام نخست گفتگو عنوان کردند. شرکتکنندگان در این نشست از تمامی گروههای فلسطینی خواستند که کمیتهای را جهت تکمیل گفتگو پیرامون مسائل و پروندههای گوناگون، با هدف پایاندادن به تفرقه موجود و تحقق وحدت ملی، تشکیل دهند.
ابومازن در سخنان خود ابراز امیدواری کرد که به زودی نشستی با حضور گروههای فلسطینی در قاهره، جهت اعلام پایان تفرقه میان آنان، برگزار شود.
نشست رهبران گروههای فلسطینی در حالی در قاهره برگزار شد که برخی گروههای فلسطینی حاضر به شرکت در این نشست نشدند و آن را تحریم کردند. از جمله گروههایی که این نشست را تحریم کردند، جنبش جهاد اسلامی فلسطین بود. پیشتر این گروهها اعلام کرده بودند که به دلایلی چون تداوم بازداشتهای سیاسی در کرانه باختری از سوی تشکیلات خودگردان، این نشست را تحریم خواهند کرد.
گزارش خبرگزاری مهر۹ مرداد ۱۴۰۲
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:منابع عربی اینگونه نوشتند:
بعدازظهر یکشنبه ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۳(۸ مرداد ۱۴۰۲)در شهر جدید« العلمین» در جمهوری عربی مصر نشست دبیران کل فراکسیون فلسطین به ریاست محمود عباس (ابومازن) رئیس جمهور این کشور آغاز شد.
«دیاب اللوح»(سفیر دولت فلسطین در مصر) ۱۵ ژانویه ۲۰۲۳(۲۵ دی ۱۴۰۱) در سخنرانی افتتاحیه این نشست گفت: با حضور رئیس جمهور و نمایندگان جناح های فلسطینی از این بابت درود می فرستیم. دیدار با خانواده شهدا و آرزوی شفای مجروحان و درود بر زندانیان زن و مرد و همه مردم متحد و یکپارچه خود در وطن و غربت و مستقر در شهر بیت المقدس جاودان. پایتخت کشور مستقل و کاملا مستقل فلسطین.
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:«دیاب اللوح»(سفیرفلسطین درمصر) تأیید کرد که نشست سه جانبه سران:
«محمود عباس»(رئیسجمهورفلسطین)، «عبدالفتاح السیسی»(رئیسجمهور مصر) و «ملک عبدالله دوم»(پادشاه اردن) را در قاهره گرد هم میآورد تا مظهر مشورت و همکاری مستمر و مستمر در مورد موضوعات مختلف در کشورهای عربی باشد.
در سطوح منطقه ای و بین المللی، هماهنگی مواضع و وحدت دیدگاه ها بین سه رهبر برای مقابله با جنبش های سیاسی، منطقه ای و بین المللی، به منظور پایان دادن به اشغالگری اسرائیل از سرزمین های اشغالی فلسطین و عربی از سال ۱۹۶۷میلادی(۱۳۴۶شمسی) و به گونه ای پاسخگویی به چالش های پیش روی تلاش های مردم فلسطین برای دستیابی به حقوق مسلم خود و دستیابی به حق تعیین سرنوشت و ایجاد کشور مستقل خود با حاکمیت کامل ملی در تمامی سرزمین های کشور فلسطین که در سال ۱۹۶۷ اشغال شده و پایتخت آن است. اورشلیم شرقی است.
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: ملت فلسطین در مسیر مبارزه با دشمن با مرحله استثنایی مواجه است که می طلبد در برابر سیاست های صهیونیست ها همفکری کنیم و تصمیمات استثنایی بگیریم.
هنیه در سخنرانی خود در نشست دبیران کل فراکسیون ها که در شهر جدید العلمین در جمهوری عربی مصر برگزار شد، بر ادامه این جلسات تا تکمیل فرمول فراگیر ملی تاکید کرد.
وی گفت که دولت اشغالگر افراطی می خواهد با حملات تروریستی خود به مردم ما به طرح "حل و فصل مناقشه" در همه ابعاد آن دست یابد تا آنها را اخراج کند و با آنها جنگ مذهبی به راه بیندازد.
«اردوگاه های نوارغزه»
در بحبوحه خواستههای شخصیتها، اتحادیهها و نهادهای فلسطینی برای تحقق فوری وحدت ملی، روز یکشنبه(۸ مرداد ۱۴۰۲) در شهر العالمین مصر، نشستهای دبیران کل فراکسیونهای فلسطینی به دعوت رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین آغاز شد. محمود عباس و در حضور شخصی خود که به اختلافات فلسطینی ها پایان می دهد، دستیابی به مصالحه و اتحاد طبقاتی و اقدام مشترک برای دستیابی به آزادی کشور از اشغال.
دوشنبه(۹ مرداد ۱۴۰۲) نشستی بین عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر و محمود عباس، رئیس جمهور فلسطین، منطقه ای و بین المللی در شهر العالمین برگزار شد.
گروههای فلسطینی نشست دبیران کل خود را امروز یکشنبه در شهر العالمین مصر با خواستار اتخاذ یک استراتژی جامع ملی برای مقابله با اشغالگری اسرائیل به پایان رساندند. محمود عباس ابومازن، رئیسجمهور فلسطین، با توجه به آنچه در سال 2007 اتفاق افتاد، خواستار تشکیل کمیته ملی برای تکمیل گفتوگوها و دستیابی به توافقات در مورد مسائل و پروندههای ملی باقیمانده بین جناحها، پایان دادن به تفرقه و تحقق وحدت ملی شد. تقسیمات بعدی به منزله "فاجعه دوم" برای فلسطینیان بود که باید پایان یابد، در حالی که رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، دیدگاه جنبش را برای تکمیل آشتی اعلام کرد، با توجه به اینکه مشارکت سیاسی مبتنی بر گزینه دموکراتیک انتخاباتی نقطه شروع است. برای ایجاد وحدت ملی و سامان دادن به خانه فلسطین با همه اجزا و سطوح آن.
رئیس جمهور فلسطین در سخنانی که به پایان نشست دبیران جناح های فلسطینی که امروز به میزبانی مصر در شهر العلمین با حضور هیئتی از جنبش حماس به میزبانی مصر برگزار شد، گفت: نشست دبیران تشکیل شد. باید یک کمیته ملی برای تکمیل گفتوگو درباره پروندهها و موضوعات تشکیل دهد و افزود: این کمیته باید سریعاً مأموریت خود را برای تکمیل گفتوگوی ملی آغاز کند و با توافقات صورت گرفته به جناحها بازگردد.
«رئیسجمهور فلسطین»(محمودعباس) ابراز امیدواری کرد که به زودی نشستی در قاهره برای اعلام پایان این تقسیمبندی برگزار شود و از تلاشهای مصر برای پایان دادن به این تقسیم قدردانی کرد و از عبدالفتاح السیسی رئیسجمهور مصر و تلاشهای مصر تشکر کرد. برای تکمیل گفتوگوی ملی با توجه به اینکه نشست امروز فراکسیونها در مصر اولین و مهمترین گام برای تکمیل گفتوگوی ملی است و همچنین از کشورهای الجزایر، عربستان سعودی، قطر، اردن، ترکیه، روسیه و چین به خاطر همکاریهایشان قدردانی کرد. تلاش برای پیشبرد گفتگو و آشتی کامل.
«ابومازن»(محمودعباس) آنچه را که در سال ۲۰۰۷میلادی(۱۳۸۵شمسی) اتفاق افتاد و باعث ایجاد تفرقه نفرت انگیز برای مردم فلسطین شد، فاجعه جدیدی دانست که باید فوراً و بدون تردید و تأخیر به آن پایان داده شود و سازمان آزادیبخش فلسطین نماینده یگانه و قانونی سازمان آزادیبخش فلسطین است. مردم فلسطین و باید با برنامه سیاسی و با همه تعهدات بین المللی خود به آن پایبند باشند.
ابومازن ادامه داد: تمام جهان سازمان آزادیبخش فلسطین را به عنوان تنها نماینده مشروع مردم فلسطین می شناسند و خانه وحدت همه فلسطینی ها و حتی بیش از آن موجودیت ملی و سیاسی مردم فلسطین است. و مادر کشور مستقل فلسطین با پایتختی اورشلیم و حافظ تصمیم مستقل ملی و هویت ملی است و هیچ کس نباید فلسطینی نسبت به این سازمان و برنامه ملی و سیاسی آن احتیاط کند، بلکه ضروری است. به اتفاق آرا از آن محافظت کنیم، زیرا این کشور یکی از مهمترین دستاوردهای مردم ما محسوب می شود، همانطور که جهان کشور فلسطین را به رسمیت می شناسد، با توجه به اینکه تأسیس آن با تصمیم سازمان آزادیبخش فلسطین اعلام شده است.
«ابومازن»(محمودعباس) بر ضرورت پایان دادن به تقسیم فلسطین و بازگرداندن امور به جای خود در چارچوب یک دولت، نظام، قانون، یک سلاح مشروع و پایبندی به مشروعیت بین المللی تاکید کرد و تاکید کرد: مقاومت مسالمت آمیز مردمی بهترین راه برای مقابله با آن است. مبارزه را ادامه دهید و در این مرحله به اهداف ملی دست یابید.»
اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس نیز به نوبه خود با اعلام دیدگاه این جنبش از وضعیت سیاسی فلسطین و راه های مقابله با دولت شهرک نشین، طرح ملی مقابله با چالش های سرنوشت ساز فلسطین را ارائه کرد. .
هنیه امروز یکشنبه در جریان نشست دبیران کل در «شهر العالمین» مصر در مورد برجسته ترین نقطه نظرات حماس برای صحنه سیاسی فعلی صحبت کرد و از عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور و جمهوری عربی مصر به خاطر آنچه آنها به خاطر این هدف در تمام مراحل آن انجام داده اند، از شهدا شروع می شود و با تلاش بی وقفه در تامین منافع مردم ختم می شود.نگرانی فلسطینی ها برای او و آرمان او بخشی جدایی ناپذیر از امنیت مصر است.
معاون دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، شیخ مجاهد صالح العاروری دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و زیاد النخاله دربیروت
در حالی که هیئت جنبش «حماس» به ریاست اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی،
رهبران حماس
دیدار«سید حسن نصر الله»(دبیر کل حزب الله لبنان) با «زیاد نخاله»(دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین)۲۷ اسفند ۱۴۰۱
نفرسمت راست:«معاون دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس»(صالح العاروری) و «زیاد نخاله»(دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین)۲۷ اسفند ۱۴۰۱
شامل: «صالح العاروری »(معاون دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس)
اعضای دفتر سیاسی: «دکتر موسی ابومرزوق».
«دکتر خلیل الحیه».
«روحی مشتهی».
و «حسام بادران(بدران)».
پیش از نشست دبیران جناح های فلسطینی، فراکسیون ها درباره پایان دادن به شکاف و اهمیت موفقیت گفت و گوی ملی به منظور اتخاذ تصمیماتی در تایید تقویت وحدت ملی فلسطین و حمایت از پایداری گفت وگو کردند. با توجه به افزایش حملات نیروهای اشغالگر اسرائیل و گله های شهرک نشینان به شهرها، روستاها و اردوگاه های فلسطینی، مردم فلسطین در مواجهه با خطرات پیرامون این موضوع هستند. شرکت کنندگان بر اهمیت وحدت فلسطین تاکید کردند.
در دهم ژوئیه، رئیسجمهور فلسطین پس از عملیات نظامی اسرائیل که حدود 48 ساعت در شهر جنین و اردوگاه آن در شمال کرانه باختری به طول انجامید، از دبیران کل فراکسیونها خواست تا نشستی اضطراری در مصر برگزار کنند. که در آن از هلیکوپتر و نیروی زمینی استفاده شده و مردم مجبور به فرار اجباری شدند. حماس در حالی به این نشست پاسخ داد که 3 جناح یعنی جنبش جهاد اسلامی، پیشتازان جنگ آزادیبخش مردمی "صاعقه" و جبهه مردمی، فرماندهی کل، غایب بودند.
فلسطینیها برای مقابله با اشغالگری روی آشتی حساب میکنند و برای شروع یک دستور کار ملی، خواستار اعلام موضع رسمی در مورد راهحل دو کشوری هستند و در حالی که برخی تکمیل گفتوگوی ملی فلسطین را زیر سوال میبرند، برخی دیگر در موفقیت آن تردید دارند.
ماهر آل طاهر مسئول پرونده روابط بین الملل جبهه مردمی آزادی فلسطین در خصوص نشست معتمدین با بیان اینکه اسرائیل امروز با نسل جدید فلسطینی روبرو است، تاکید کرد که ایجاد وحدت ملی فلسطین تنها می تواند باشد. بر اساس گزینه مقاومت به عنوان یک گزینه راهبردی در مقابله با اشغالگری.
اسماعیل هنیه،رجب طیب اردوغان ومحمودعباس
امروز یکشنبه در شهر جدید العالمین نشست دبیران کل فراکسیون فلسطینی به دعوت محمود عباس (ابومازن) رئیس جمهور فلسطین برگزار می شود.
ابومازن ریاست جلسه دبیران کل فراکسیون ها را بر عهده دارد که در آن به بررسی تحولات فلسطین، راه های احیای وحدت ملی و پایان دادن به تفرقه با توجه به چالش های بزرگ پیش روی آرمان فلسطین می پردازد.
این نشست شاهد مشارکت حماس، تحریم جهاد اسلامی و دیگر جناح ها بود.
در ابتدای این دیدار، «دیاب اللوح» سفیر فلسطین در مصر طی سخنانی ضمن خیرمقدم به حاضران، از رسانه ها خواست تا سالن را ترک کرده و برای پوشش بیانیه پایانی ریاست جمهوری بازگردند.
عباس رئیس جمهور پس از گفتگوهای دوجانبه با همتای مصری خود، عبدالفتاح السیسی، دیروز شنبه وارد شهر العالمین شد تا ریاست جلسه دبیران کل فراکسیون ها را برعهده بگیرد.
عصر دیروز شنبه رئیس جمهورفلسطین»(محمودعباس) در دیدار با هیئتی از جبهه مردمی آزادی فلسطین در این دیدار بر لزوم تلاش همه جانبه برای موفقیت اجلاس دبیران کل و تحقق وحدت ملی برای مقابله تاکید کرد. جنایاتی که توسط اشغالگری علیه مردم، سرزمین و مقدسات ما انجام شده است.
وی تاکید کرد: چالشهای بزرگ پیش روی آرمان فلسطین ما که هدف آن انحلال پروژه ملی ماست، ایجاب میکند که همه فلسطینیها پشت سر ساف، نماینده یگانه و قانونی مردم ما متحد شوند.
«محمود العلول»(معاون جنبش فتح)
اعضای جنبش فتح
جنبش فتح با هیئتی بلندپایه به ریاست «محمود العلول»(معاون جنبش فتح)
و اعضای کمیته مرکزی جنبش فتح.
«عزام آل احمد»(عضو کمیته مرکزی جنبش فتح)
«احمد هلس(هالص)»(عضو کمیته مرکزی جنبش فتح)/احمد حلس(ابوماهر) درگذرگاه«بیت حانون»(ایرز)
و «جبرئیل رجوب»(عضو کمیته مرکزی جنبش فتح) درکنارمحمودعباس(رئیس جمهورفلسطین)
در این نشست شرکت کردند.
اعضای جنبش جهاداسلامی
«اسماعیل هنیه»(رئیس دفتر سیاسی حماس) در راس هیئتی از رهبری جنبش که شامل معاون وی «شیخ صالح العاروری» و اعضای دفتر سیاسی . «موسی ابومرزوق» و «دکترخلیل الحیه»، «روحی مشتهی»
»دکترخلیل الحیه»
«موسی ابومرزوق»
و«حسام بادران»
این هیئت شامل:«شیخ صالح العاروری»(معاون رئیس جنبش حماس) و اعضای دفتر سیاسی، «موسی ابومرزوق»، «خلیل الحیه»، «حسام بادران» و «روحی مشتهی» است.
«موسی ابومرزوق»، «خلیل الحیه»، «عزت الشرق»، «حسام بدران» و «روحی مشتهی»
حماس اعلام کرد که در این نشست به دنبال "یکپارچه سازی موضع فلسطین و توافق بر سر یک برنامه استراتژیک ملی واحد برای مقابله با اشغالگری" است.
دیروز شنبه، فراکسیون های شرکت کننده رایزنی های دوجانبه ای را برای آمادگی برای نشستی که قرار است بعدازظهر یکشنبه برگزار شود، برگزار کردند.
«ولید العواد» یکی از اعضای دفتر سیاسی حزب خلق، می گوید که این حزب در نشست دبیران عمومی تایید خواهد کرد که «الزامات مقابله با اشغالگری و برنامه های دولت فاشیست نتانیاهو مستلزم تصویب یک قانون است. بینش سیاسی همه جانبه ای که از این واقعیت ناشی می شود که رابطه با دولت اشغالگر مبتنی بر رابطه مردم تحت اشغال با یک دولت اشغالی است و همچنین مستلزم یک موضع سیاسی روشن برای بستن صفحه تقسیم است. تایید وضعیت نوار غزه به عنوان بخشی از پروژه ملی فلسطین و رد تبدیل تقسیم به جدایی.
چه کسی کنفرانس جنبش جهاد اسلامی فلسطین راتحریم کرد؟
امروز یکشنبه ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۳«خالد البطش»(عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) تایید کرد که جنبش جهاد نشست دبیران کل فراکسیون های فلسطینی را که امروز در «جدید»(العالمین) برگزار شد، تحریم کرد.
«شهرالعالمین» در مصر اصرار تشکیلات خودگردان فلسطین بر عدم آزادی زندانیان سیاسی در زندانهای خود است.
«خالد البطش» در سخنرانی خود در کنفرانس ملی سازماندهی شده توسط جناح های فلسطینی بایکوت نشست دبیران کل که امروز در نیوعلامین برگزار شد، گفت: لازم بود پرونده بازداشت سیاسی در کرانه باختری فلسطین اشغالی را در اختیار ما قرار دهیم. جدول ملی و به همین دلیل تصمیم گرفتیم که پس از ناکام ماندن همه تلاش ها برای آزادسازی آنها در نشست دبیران شرکت نکنیم.
دیدار«محمودعباس»(رئیس جمهورفلسطین) با «عباس کامل»(وزیر اطلاعات عمومی مصر)
«سفیرفلسطین»دراجلاس گروه های فلسطین
«عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین» با بیان اینکه هر چند در جلسه دبیران کل شرکت نخواهیم کرد، اما تا زمانی که بینش ملی ما در درگیری با دشمن صهیونیستی لطمه ای وارد نشود، به نتایج آن احترام می گذاریم، افزود: درخواست های خود را برای توافق تجدید می کنیم. در مورد استراتژی ملی برای مقابله با پروژه الحاق و یهودی سازی."
«خالد البطش» افزود: زمانی که رئیس جمهور ابومازن خواستار تشکیل جلسه دبیران کل گروه های فلسطینی پس از نبرد جنین شد، ما به طور جداگانه و مشترک از این دعوت استقبال کردیم و گفتیم که همیشه آماده کار و توافق بر سر یک طرح ملی هستیم. استراتژی برای مقاومت در برابر اشغال و شهرک سازی، پایان دادن به این دشمن و شورش آن و محافظت از سرزمین در برابر یهودیت.» در کرانه باختری و اورشلیم.
عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ادامه داد: اما متأسفانه پس از آن تماس و پس از استقبال جنبش جهاد و تعدادی از نیروهای کشوری، از تهاجم امنیتی بی سابقه به رزمندگان مقاومت خود در کرانه باختری غافلگیر شدیم و تعدادی از آنها دستگیر شد، به رهبری قهرمانان گردان جبه تیپ قدس، ما فکر می کردیم که فضاسازی مستلزم آزادی این افراد است. پرونده بازداشت سیاسی از طریق تماس با برادران مرجع و با مقامات ارشد امنیتی به نتیجه نرسید.
خالد البطش ادامه داد: پس از اصرار بر امتناع از آزادی زندانیان سیاسی در زندانهای مرجعیت، در جنبش جهاد اسلامی تصمیم گرفتیم نشست دبیران کل گروههای فلسطینی در شهر جدید العالمین را تحریم کنیم، اما مادامی که بر جایگاه و بینش ملی ما در برابر دشمن صهیونیستی تأثیری نداشته باشد، به خروجیهای آن احترام خواهد گذاشت.»
البطش درخواست جنبش و جناح هایی را که با دیدگاه آن سازگار است، مبنی بر توافق بر سر راهبرد ملی برای مقابله با پروژه الحاق، یهودی سازی و شهرک سازی در کرانه باختری و بیت المقدس تجدید کرد و خواستار تشکیل یک رهبری ملی واحد برای مدیریت شد. مقاومت در کرانه باختری اشغالی
«تحریم کننده جنبش جهاد اسلامی فلسطین» همچنین خواستار بازسازی سازمان آزادیبخش فلسطین، انتخاب شورای ملی و شورای مرکزی و فعال کردن چارچوب رهبری دبیران کل به عنوان رهبری ملی برای رهبری و مدیریت درگیری با دشمن صهیونیستی شد و بر اهمیت عقبنشینی از به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تاکید کرد. «اسرائیل» به عنوان یک موجود متخاصم و مجری تصمیمات شوراهای ملی و مرکزی در خصوص لغو معاهده اسلو و لغو به رسمیت شناختن «اسرائیل» و توقف هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی.
«خالد البطش» خاطرنشان کرد: این مطالبات، دعوتها و تحریم نشست دبیران کل، نقش بزرگ مصر را که در تلاش برای متحد کردن صفوف فلسطین و پایان دادن به تفرقه است، کم نمیکند، جنبش جهاد هرگز هیچ جلسهای را بایکوت نکرده است. قاهره، و هرگز هیچ نشستی را، چه در یاروت و چه در الجزایر، تحریم نکرده است، زیرا همیشه مشتاق وحدت فلسطین است.
وی با اشاره به اینکه هدف تسلیحات و گردان های جنبش جهاد مستقر و عملیاتی در کرانه باختری اشغالی، آزادسازی کرانه باختری است و نه براندازی اقتدار و یا اختلاف بر سر حاکمیت ناقص آن، گفت: ما به خاطر دشمنی با دشمن می جنگیم. آزادی فلسطین تنها به این دلیل است که ما در مرحله رهایی ملی به سر میبریم و تمایلی به درگیریهای حاشیهای نداریم.»
استقلال الجزایر ۵ ژوئیه ۲۰۲۲
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:«تماس تلفنی اسماعیل هنیه بامحمودعباس» آشتی ملی درفلسطین/۲ هفته بعداز حادثه«اردوگاه عین الحلوه»
خبرگزاری مهر(۲۰ مرداد ۱۴۰۲)نوشت: اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین شامگاه روز پنجشنبه(۱۹ مرداد ۱۴۰۲) درباره آشتی ملی گروههای فلسطینی تلفنی گفتوگو کردند.
خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا) اعلام کرد که این گفت و گوی تلفنی در راستای نشست اخیر رهبران گروههای فلسطینی در قاهره و تشکیل کمیتهای متشکل از گروههای فلسطینی با هدف پیگیری پرونده وحدت و آشتی ملی صورت گرفته است.
منابع فلسطینی گزارش دادند که در تماس تلفنی اسماعیل هنیه با محمود عباس، دو طرف بر ضرورت تشکیل کمیته پیگیری روند وحدت میان گروههای فلسطینی به منظور تحقق موضعی ملی و مشترک برای رویارویی با تهدیدات موجود در فلسطین اشغالی تاکید کردند.
از جمله محورهای مطرح شامگاه امروز (پنجشنبه) در تماس تلفنی رئیس جنبش مقاومت اسلامی حماس با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، مسئله اردوگاه عین الحلوه در لبنان و تلاشهای دیپلماتیک طرف فلسطینی و لبنانی به منظور تثبیت آتش بس و بازگشت مجدد تدریجی خانوادههای آواره به اردوگاه، پیگرد و تسلیم عاملان ناامنی در اردوگاه عین الحلوه به مقامات قضائی لبنان و مسئله کمک به بازسازی خسارتهای وارد شده به زیرساختها در این اردوگاه بود.
گفتنی است رهبران گروههای فلسطینی شامگاه روز ۸ مردادماه در شهر علمین مصر با یکدیگر دیدار کردند. هیأتهای حماس و فتح پیش از آغاز نشست سران گروههای فلسطینی در قاهره با هم دیدار کرده بودند.
نشست دبیران کل گروههای فلسطینی در حالی به ریاست عباس برگزار شد که جنبش جهاد اسلامی پیشتر اعلام کرده بود که در آن حضور نخواهد داشت.