پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

انگلیس ازاسرائیل خواست باحماس به (توافق برسند) برای آتش بس

معاون دبیر کل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح خطاب به شورای امنیت ۱۵ عضوی گفت: از شورای امنیت می‌خواهیم آتش‌بس فوری در غزه و آرامش در کرانه باختری را محقق کند.

ماکشتن ۶ گروگان اسرئیلی در تونل رفح رامحکوم می کنیم اما از همه طرف‌ها می‌خواهیم برای برقراری آتش بس ، توافق کنند.

ایران نباید در تعهد بریتانیا به امنیت اسرائیل تردید داشته باشد.

سفیر انگلیس درجلسه شورای امنیت سازمان ملل متحدگفت:اسرائیل و حماس باید با دستیابی به توافق آتش بس به رنج  پایان دهند.

«باربارا وودوارد»(سفیر و نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل) روز چهارشنبه۴ سپتامبر ۲۰۲۴(۱۴ شهریور ۲۰۲۳) به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد وضعیت خاورمیانه گفت: هفته گذشته خبر کشف اجساد شش گروگان اسرائیلی در غزه را شنیدیم. ما قتل آنها توسط حماس را محکوم می کنیم.

او با ابراز همدردی با مردم اسرائیل افزود: بریتانیا از درخواست اسرائیل برای این جلسه توجیهی شورای امنیت به منظور روشن کردن جنایات نفرت انگیز حماس و تأثیر آن بر غیرنظامیان بی گناه حمایت کرد.

Ambassador Barbara Woodward of the United Kingdom addresses the Security Council meeting on the situation in the Middle East, including the Palestinian question.

سفیر انگلیس در سازمان ملل بدون اشاره به جنایات اسرائیل طی دهه های گذشته به عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس اشاره کرد و گفت: ما بار دیگر اقدامات تروریستی حماس را با شدیدترین عبارات محکوم می کنیم. ما مجدداً خواستار آزادی حماس گروگان ها هستیم. شکی نیست که حماس به قوانین بین المللی بشردوستانه توجهی نمی کند. ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم تا با توافق آتش‌بسی که به مصیبت این گروگان‌ها پایان می‌دهد، توافق کنند.

«سفیر بریتانیا در سازمان ملل متحد» سپس در اظهاراتی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: اسرائیل همچنان با تهدیداتی مواجه است، نه تنها از سوی حماس، بلکه از سوی ایران و گروههای نیابتی متخاصم آن که آشکارا خواستار نابودی اسرائیل هستند. ایران نباید در تعهد ما برای به چالش کشیدن فعالیت های مخرب و بی ثبات کننده و امنیت اسرائیل تردید داشته باشد.

From left- David Cameron, Britain’s foreign minister, and Barbara Woodward, UN envoy; and Linda Thomas-Greenfield, United States envoy

از چپ: «دیوید کامرون»(وزیر امورخارجه انگلیس)، و «باربارا وودوارد»(سفیرانگلیس در سازمان ملل) و «لیندا توماس-گرینفیلد»(سفیرآمریکا درسازمان ملل)

این دیپلمات ارشد انگلیس در سازمان ملل اضافه کرد: رنج فلسطینیان نیز هر روز بدتر می شود. بیش از ۴۰ هزار فلسطینی کشته شده اند که بسیاری از آنها زن و کودک هستند. ابتدایی ترین نیازهای کودکان و هزاران کودک بی سرپرست برآورده نشده است. توافق آتش بس فرصتی برای پایان دادن به رنج آنها فراهم می کند.

سفیر انگلیس در سازمان ملل: اسرائیل و حماس با توافق با آتش بس به رنج پایان دهند

سفیر انگلیس ادامه داد: همانطور که شنیدیم، وضعیت بشردوستانه در غزه بسیار وحشتناک است، با شرایط بهداشتی وخیم، خطر جدی قحطی و در حال حاضر فلج اطفال روبرو هستند.

او گفت که ما از کمپین واکسیناسیون فلج اطفال استقبال می کنیم و از اسرائیل می خواهیم که به همکاری با سازمان جهانی بهداشت و آژانس های بهداشتی ادامه دهد تا اطمینان حاصل شود کودکان غزه واکسن دریافت کنند.

وود وارد افزود: ما همچنین عمیقاً نگران گزارش ها درباره بدرفتاری با زندانیان فلسطینی هستیم که کمیته بین المللی صلیب سرخ نمی تواند پس از اعمال محرومیت اسرائیل از دسترسی به آنها، تحقیق کند.

او اضافه کرد: نگرانی‌ها در مورد رفتار با زندانیان و دسترسی بشردوستانه بخشی از بررسی دولت من در مورد رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه اسرائیل بود. در نتیجه، وزیر خارجه انگلیس در اوایل این هفته تصمیم به تعلیق برخی مجوزهای صادرات تسلیحات بریتانیا به اسرائیل گرفت. این تصمیم به هیچ وجه تعهد قاطع ما را به امنیت اسرائیل تضعیف نمی کند.

سفیر انگلیس ادامه داد: در حالی که ما نیاز اسرائیل به دفاع از خود در برابر تهدیدات امنیتی را می شناسیم، بریتانیا همچنین عمیقاً از عملیات جاری ارتش اسرائیل در کرانه باختری، به ویژه گزارش های تلفات غیرنظامی و تخریب زیرساخت های غیرنظامی نگران است.

او تاکید کرد: اسرائیل همچنین باید با افزایش خشونت شهرک نشینان مقابله کند و به گسترش غیرقانونی شهرک سازی که چشم انداز تحقق راه حل دو دولتی را تضعیف می کند، پایان دهد.

معاون دبیر کل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح خطاب به شورای امنیت ۱۵ عضوی گفت: از شورای امنیت می‌خواهیم آتش‌بس فوری در غزه و آرامش در کرانه باختری

 را محقق کند.

«رزماری دی کارلو» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح تاکید کرد: ما به یک آتش بس فوری و آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگانها و افزایش کمک های بشردوستانه به غزه نیاز داریم.

«معاون دبیر کل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح» عصر چهارشنبه۴ سپتامبر ۲۰۲۴(۱۴ شهریور ۲۰۲۳) به وقت محلی به شورای ۱۵ عضوی امنیت گفت: ما به یک آتش‌بس فوری، آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌های باقی‌مانده و افزایش گسترده کمک‌های بشردوستانه به غزه نیاز داریم.

Rosemary DiCarlo, Under-Secretary-General for Political Affairs, briefs the Security Council on the implementation of Resolution 2231 (2015) and the preservation of the Joint Comprehensive Plan of Action (JPCOA). UN Photo/Rick Bajornas - 19 December 2019

«رزماری دی کارلو» تاکید کرد: من یک بار دیگر سخنان دبیرکل را تکرار می کنم: همه گروگان ها باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند. تا زمانی که گروگان ها نگهداری می شوند، باید مطابق با تعهدات حقوقی بین المللی، با آنها رفتار انسانی شود و اجازه داده شود از کمیته بین المللی صلیب سرخ بازدید و کمک دریافت کنند.

دی کارلو ادامه داد: من از ادامه تلاش های مصر، قطر و ایالات متحده آمریکا در این زمینه استقبال می کنم. نشست‌های اخیر در دوحه و قاهره تلاش کردند شکاف‌ها را پر کنند، اما اختلافات عمده همچنان ادامه دارد.

معاون دبیرکل سازمان ملل اضافه کرد: برای دستیابی به توافق بدون تاخیر بیشتر باید اقدامات بیشتری انجام شود. سازمان ملل متحد همچنان متعهد به حمایت از همه تلاش‌ها برای این منظور است.

دی کارلو تصریح کرد: در همین حال، وضعیت میدانی وخیم و تاسف بار است و عملیات نظامی اسرائیل در سراسر غزه ادامه دارد و تعداد تلفات به طرز غم انگیزی در حال افزایش است.

معاون دبیرکل سازمان ملل گفت: ما همچنان شاهد آوارگی هزاران خانواده فلسطینی هستیم که قادر به دسترسی به خدمات پزشکی نیستند.

او افزود: در حالی که بر پایان دادن به کشتار و ویرانی در غزه تمرکز داریم، نمی‌توانیم از وضعیت نگران‌کننده کرانه باختری غافل شویم. 

این مقام ارشد سازمان ملل با بیان اینکه وضعیت موجود در بیت‌المقدس باید رعایت شود، بر لزوم حفظ وضعیت موجود در اماکن مقدس در قدس اشغالی تاکید کرد.

خانم دی کارلو ادامه داد: من از حملاتی که شهرک نشینان اسرائیلی علیه فلسطینی ها انجام می دهند، نگران هستم. اظهارات گروه‌های فلسطینی حامی خشونت و همچنین اقدامات تحریک‌آمیز وزیر اسرائیلی در قدس نیز غیرقابل قبول است.

معاون دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: اسرائیل باید به تعهدات خود بر اساس قوانین بین المللی برای محافظت از غیرنظامیان و تضمین امنیت آنها اقدام کند و همه عاملان خشونت ، اسرائیلی یا فلسطینی باید پاسخگو باشند.

 نماینده دفتر عملیات امور بشردوستانه و امداد اضطراری سازمان ملل نیز در سخنانی در این نشست شورای امنیت گفت:  ما نگران شرایط نگهداری گروگان‌های باقی‌مانده و تعداد کشته شدگان فلسطینی در غزه هستیم.

این مقام معاونت امور بشردوستانه و اضطراری سازمان ملل گفت: ۹۶ درصد ساکنان غزه با سطوح بالای ناامنی غذایی حاد مواجه هستند و نزدیک به نیم میلیون نفر با گرسنگی فاجعه‌بار روبرو هستند.

السیدة جویس مسویا مساعِدة الأمین العام للشؤون الإنسانیة ونائبة منسق الإغاثة فی حالات الطوارئ

نماینده خانم «جویس مسویا»(سرپرست معاونت امور بشردوستانه و امداد اضطراری سازمان ملل) افزود: ارتش اسرائیل بزرگترین عملیات خود را در کرانه باختری آغاز کرده که همزمان با تشدید حملات شهرک نشینان اسرائیلی علیه غیرنظامیان فلسطینی  است.

«جویس مسویا» تاکید کرد: از تلفات انسانی در اثر عملیات فشرده اسرائیل در کرانه باختری نگران هستیم. شورای امنیت باید از نفوذ خود استفاده کند  و برای پاسخگویی در قبال تخلفات فشار وارد کند.

معاون دبیر کل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح خطاب به شورای امنیت ۱۵ عضوی گفت: از شورای امنیت می‌خواهیم آتش‌بس فوری در غزه و آرامش در کرانه باختری را محقق کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد