پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

ماجرای(جلسه انتخاباتی سعیدجلیلی درمشهد)با سردارقاآنی وقالیباف

پیش از ورود به انتخابات ریاست جمهوری، «سعید جلیلی نامه‌ای به محضر حضرت آقا ارسال کرد» و پاسخی دریافت نکرد سپس به آقای قالیباف متوسل شد تا پاسخ روشنی از حضرت آقا دریافت کند آقای قالیباف در جلسه حضوری درخواست آقای جلیلی را مطرح کردند. پاسخ حضرت آقا اشاره به عدم ورود ایشان داشت.

«سعیدجلیلی» به بهانه رفع اتهام از شهیدمقاومت (سیدحسن نصرالله)،ازحضور «سردارقاآنی» درجلسه انتخاباتی خبرمی دهد که اینگونه نام بردن از سردار، «تعمدی» بوده و بعد از این افشاگری مغرضانه، لشکر سایبری جلیلی، شروع به متهم کردن سپاه به دخالت در انتخابات می‌نمایند.

واکنش(حجت الاسلام)حسن شجاعی(نماینده اصولگرا)به  نام بردن جلیلی از سردار قاآنی در یک جلسه انتخاباتی

واکنش رئیس ستاد قالیباف به روایت سعید جلیلی از جلسه شب انتخابات: چرا همه واقعیات را نمی‌گویید؟!

رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در خراسان رضوی، از تحریف جلسه مهم میان قالیباف، سردار قاآنی و جلیلی انتقاد کرد و نوشت: «بار دیگر شاهد تحریف جلسه مهم میان این سه شخصیت هستیم؛ چرا راویان این ماجرا حاضر نیستند به‌درستی نقش سردار قاآنی را روایت کنند؟ چرا از استدلال سردار برای کناره‌گیری آقای جلیلی سخنی نمی‌گویند؟ حقیقت این است که سردار قاآنی در آن جلسه مهم که در مشهد برگزار شد، شرایط جبهه مقاومت را تشریح کرد و بر همین اساس اصرار به حضور دکتر قالیباف داشت.»

«عباس پارسایی»(رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در خراسان رضوی)، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به روایت سعید جلیلی از جلسه انتخاباتی در مشهد با حضور قالیباف و سردار قاآنی واکنش نشان داد.

«رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در خراسان رضوی» نوشت: بار دیگر شاهد تحریف جلسه مهم میان دکتر قالیباف، سردار قاآنی و دکتر جلیلی هستیم؛ چرا راویان این ماجرا حاضر نیستند به درستی نقش سردار قاآنی را روایت کنند؟ چرا از استدلال سردار برای کناره گیری آقای جلیلی سخنی نمی‌گویند؟ حقیقت این است که سردار قاآنی در آن جلسه مهم که در مشهد برگزار شد شرایط جبهه مقاومت را تشریح کرد و بر همین اساس اصرار به حضور دکتر قالیباف داشت.


تصمیم نهایی؛ چرا قالیباف از رقابت کنار نرفت؟
شخصاً تا پاسی از شب منتظر نتیجه جلسه بودم و حدود ساعت ۱ بامداد به عنوان مسئول ستاد آقای قالیباف در استان خراسان رضوی با ایشان تماس گرفتم پاسخ ایشان صریح و روشن بود تکلیف من را مشخص کردند، باید بمانم، زیرا کناره گیری من موجب یک مرحله‌ای شدن انتخابات به نفع آقای پزشکیان خواهد شد. تحلیل بزرگان و بررسی نظرسنجی‌ها نیز نشان میداد که آرای آقای قالیباف به سبد ایشان اضافه نخواهد شد بنابراین باقی ماندن دکتر قالیباف تصمیمی قطعی و منطقی بود.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:پیش از ورود به انتخابات ریاست جمهوری، «سعید جلیلی نامه‌ای به محضر حضرت آقا ارسال کرد» و پاسخی دریافت نکرد سپس به آقای قالیباف متوسل شد تا پاسخ روشنی از حضرت آقا دریافت کند آقای قالیباف در جلسه حضوری درخواست آقای جلیلی را مطرح کردند. پاسخ حضرت آقا اشاره به عدم ورود ایشان داشت.
حجیت شرعی؛ چه کسی برای ماندن یا نماندن تکلیف داشت؟

اما درباره حجیت شرعی، حقیقت آن است که پیش از ورود به انتخابات آقای جلیلی نامه‌ای به محضر حضرت آقا ارسال کرد و پاسخی دریافت نکرد سپس به آقای قالیباف متوسل شد تا پاسخ روشنی از حضرت آقا دریافت کند آقای قالیباف در جلسه حضوری درخواست آقای جلیلی را مطرح کردند. پاسخ حضرت آقا عدم ورود ایشان به عرصه حضور یا عدم حضور به عرصه انتخابات بود، اما توصیه‌ای که خواستند به آقای جلیلی منتقل شود «ضرورت اجماع» بود.

موضع رهبری؛ چه پاسخی به پرسش وحید جلیلی داده شد؟
پس از این جلسه آقای وحید جلیلی بعد از نماز فرصتی کوتاه برای دیدار با حضرت آقا پیدا کرد و پرسش را مطرح نمود که آیا شما به آقای قالیباف تکلیف کردید وارد عرصه انتخابات شود؟ پاسخ حضرت آقا روشن بود: «شما به کاندیدای دیگر چه کار دارید؟ سوال خودتان را درباره نامزد مورد نظرتان بپرسید.» و هنگامی که صریحاً درباره کناره‌گیری آقای جلیلی پرسیده شد، حضرت آقا فرمودند: «من بنای ورود به عرصه انتخابات را ندارم، اما توصیه من همان چیزی است که قبلاً به آقای قالیباف گفتم به ایشان بگوید»؛ حقیقتی که پس از انتخابات روشن شد.

حقیقتی که پس از انتخابات روشن شد

واکنش رئیس ستاد قالیباف به روایت سعید جلیلی از جلسه شب انتخابات: چرا همه واقعیات را نمی‌گویید؟!
اکنون که انتخابات گذشته و نتایج روشن شده است می‌دانیم که دکتر قالیباف و دکتر جلیلی جلسات طولانی و چند ساعته‌ای داشته‌اند. در این جلسات دکتر قالیباف بار‌ها این سوال را مطرح کرده است شما در آن شب چه دیدید که ما ندیدیم و این خسارت را به جبهه انقلاب وارد کردید؟ آیا تحلیل و اخبار آن شب درست از آب درنیامد؟

مسئولیت پذیری در برابر خسارت به جبهه انقلاب
شخصاً به عنوان یک، بسیجی جانباز و آزاده از کسانی که این هزینه را بر انقلاب، نظام مردم و جبهه مقاومت تحمیل کردند نخواهم گذشت. شرایط منطقه و جبهه مقاومت به وضوح بیان شد. اما برخی تصمیم به موقع و لازم را نگرفتند و نتیجه آن شد که دیدیم./پایان

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:منبع مأخوذه سایت فرارو( ۰۸ اسفند ۱۴۰۳)می باشد.

واما خبرانلاین(۱۰ اسفند ۱۴۰۳) در رابطه با «جلسه انتخابات سعیدجلیلی با سردارسپاه درمشهد» نوشت:

«واکنش حسن شجاعی به  نام بردن جلیلی از سردار قاآنی در یک جلسه انتخاباتی»

نماینده مردم ابهر در مجلس: رئیسی ‌شاخص‌های
حسن شجاعی نماینده سابق اصولگرا، با انتشار یادداشتی در شکه اجتماعی ایکس، به نام بردن جلیلی از سردار قاآنی در یک جلسه انتخاباتی واکنش نشان داد و نوشت:

ده نکته:

۱- دو روز برای اتخاذ چنین موضعی، اندیشیدم و آن را ضروری یافتم.

۲- بازی با سپاه بازی خطرناک با امنیت ملی‌ست و نباید تحمل شود، مخصوصا اگر از سوی یکی از اعضای شورای عالی امنیت ملی باشد.

 اگر جلسه با سردار قاآنی در مشهد و تهران مصداق دخالت سپاه در انتخابات می‌بود، حرمت شرعی می‌داشته و نباید مورد پذیرش جناب جلیلی قرار می‌گرفت. او باید می‌گفت «دخالت شما خلاف شرع است و حضور من هم در جلسه حرام شرعی»، پس من در این جلسه شرکت نمی‌کنم. به همین صراحت. ولی این نبوده.

۴- اگر جلسه دوستانه همرزمان قدیمی برای شنیدن دیدگاه‌های شخصی و تخصصی بوده که بوده و هیچ ربطی به سپاه نداشته که نداشته، ایشان نباید با نام بردن از سردار قاآنی در رسانه به شبهه دخالت سپاه در انتخابات دامن می‌زد. این گفته خیانت در امانت و لطمه به سپاه و نظام ماست.

‏۵- جلیلی اولین مقام رسمی‌ست که از سردار قاآنی نام می‌برد. او درصدد نفی تماس سید بوده، نفی همین کافی بود و نام بردن از سردار هیچ ضرورتی نداشت.

۶- پس نام بردن از سردار، تعمدی بوده و بعد از آن لشکر سایبری ایشان شروع به متهم کردن سپاه و سرداران آن به دخالت در انتخابات می‌نمایند.

حجت الاسلام حسن شجاعی علی آبادی(نماینده دوره یازدهم ابهر) با انتشار یک ویدیو از منتقدی نوشت:

حسن شجاعی علی آبادی ۷- ادبیات توئیت بنده، ادبیات طرفداران جناب جلیلی‌ست:

اگر سردار قاآنی، اگر سردار حاجی‌زاده، اگر سردار باقری در انتخابات دخالت کردنخیلی غلط کردن” بله آنها با استفاده از این ادبیات، به ناحق به سپاه هجمه می‌کنند و من با استفاده از ادبیات آنها، به حق از سپاه دفاع نمودم.

۸- «سعید جلیلی برای تطهیر خود، سپاه را در معرض حملات اغیار قرار داده. ببینید چه هجمه‌ها علیه سپاه شکل گرفته» ببینید چه بشکنی دشمنان خارجی می‌زنند، ببینید چه قندی در دل مخالفان داخلی آب شده. برخی با سکوت و فداکاری آبرو می‌خرند برای سپاه و او با سخن گفتن آبرو می‌برد از سپاه.
۹- بی‌تردید با وجود یک دولت انقلابی، شرایط جبهه مقاومت امروز متفاوت می‌بود، اما تفرقه و تفرقه‌افکنان نگذاشتند. آنان بر خلاف دیدگاه محکم اسلام و بر خلاف نص صریح امامین انقلاب، وحدت را ضدارزش جلوه می‌دهند و تفرقه را ارزش.

۱۰- نتیجه تفرقه‌افکنی‌های ناتمام در جبهه انقلاب، شکست‌های مکررجلیلی  است که دست‌کم دو افتخارش نصیب جناب جلیلی شده.

 اگر مؤمنیم، عبرت بگیریم.(فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الْأَبْصَار)
بله، کاری که کرد تفرقه با ما تبر نکرد./پایان

انتقاد حسین شریعتمداری از جلیلی و قالیباف: هوادارانتان در زمین دشمن بازی می‌کنند... حضرت آقا می‌فرمایند:‌ «گاهی اوقات، خود نامزدها از آن تعارض‌ها اصلاً خبر ندارند»؛ باید گفت؛ حالا که باخبر شده‌اید، انتظار آن است که برای پیشگیری از ادامه این ماجرا، پیشقدم شوید

مدیرمسئول کیهان :خطاب به عزیزانی که این روزها، در قامت هواداران این یا آن کاندیدا، به ماجرای کهنه و تاریخ گذشته انتخابات ریاست جمهوری اخیر لباس نو پوشانده و گلایه‌های آن روزها را که در آن هنگام هم جای گلایه نبود، به این روزها کشانده‌اند، باید گفت که با کمال تاسف و بی‌آن که بدانید، در زمین دشمن بازی می‌کنید!
حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان درروز شنبه (۱۱ اسفند ۱۴۰۳)در یادداشتی نوشت: نگارنده در حد و اندازه‌ای نیست که زبان به نصیحت بگشاید ولی با استناد به «بیانات حضرت آقا که می‌دانیم برای همه دوستان حجت شرعی و کلام آخر است»، خطاب به عزیزانی که این روزها، در قامت هواداران این یا آن کاندیدا، به ماجرای کهنه و تاریخ گذشته انتخابات ریاست جمهوری اخیر لباس نو پوشانده و گلایه‌های آن روزها را که در آن هنگام هم جای گلایه نبود، به این روزها کشانده‌اند، باید گفت که با کمال تاسف و بی‌آن که بدانید، در زمین دشمن بازی می‌کنید! خوب به صحنه نگاه کنید! دشمنان تابلودار نظام و برخی از پادوهای آنها را ببینید که چه کف و سوتی می‌زنند.

تعارف که نداریم! اگر بیانات حضرت آقا برایتان «فصل‌الخطاب» است که بی‌تردید چنین است، «به این تقابل زیانبار ادامه ندهید.» 

 به این بخش از بیانات حضرت آقا نیز، آنجا که از اختلافات هواداران سخن می‌گویند، توجه کنید. می‌فرمایند: «‌گاهی اوقات طرفدارها یک تعارض‌هایی را به وجود می‌آورند که خود نامزدها از آن تعارض‌ها اصلاً خبر ندارند»، یعنی گاهی اوقات در مواردی، به تعبیری «کاسه داغ‌تر از آش» به وجود می‌آید، من خواهش می‌کنم «طرفداران محترم نامزدها مراقب این جهات باشند»‌. 
توجه کنید، خطاب به شما می‌فرمایند «‌من خواهش می‌کنم...»...

و اما؛ سخنی با ۲ کاندیدای ریاست جمهوری مورد نظر(جلیلی و قالیباف) نیز در میان است، آنجا که حضرت آقا می‌فرمایند:‌ «گاهی اوقات، خود نامزدها از آن تعارض‌ها اصلاً خبر ندارند»... با پوزش از آن بزرگواران باید گفت؛ «حالا که باخبر شده‌اید، انتظار آن است که برای پیشگیری از ادامه این ماجرا، پیشقدم شوید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد