پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

طومار هزار خلبان و نظامی(اسرائیل) برای پایان دادن به جنگ غزه

طومار یک‌هزار خلبان و نظامی اسرائیل برای پایان دادن به جنگ غزه؛ ارتش تهدید به اخراج کرد
گروهی از افسران ارتش اسرائیل روز پنجشنبه۱۰ آوریل ۲۰۲۵(۲۱ فروردین ۱۴۰۴) با انتشار نامه‌ای از دولت خواستند که برای بازگرداندن همه گروگان‌ها از غزه تلاش کند، حتی اگر مجبور شود برای این کار به جنگ علیه حماس پایان دهد. این درخواست در حالی مطرح شده که اسرائیل اخیرا بر شدت عملیات نظامی خود علیه حماس افزوده است.

یورونیوز نوشت:انتشار این نامه نشان از شکاف روزافزون در جامعه اسرائیل درباره نحوه مدیریت جنگ و ادامه آن دارد. این در حالی است که اسرائیل نیروهای بیشتری را دوباره به باریکه غزه گسیل کرده، غیرنظامیان فلسطینی را از بخش‌هایی از این باریکه تخلیه کرده و بر حملات هوایی خود افزوده است.

در این نامه که نزدیک به یک هزار کهنه‌سرباز نیروی هوایی از جمله رئیس پیشین ستاد کل و شماری از فرماندهان بلندپایه سابق امضا کرده‌اند، آمده است: «جنگ کنونی بیش از آنکه در خدمت منافع امنیتی باشد، به منافع سیاسی و شخصی خدمت می‌کند.»

در ادامه این نامه که در روزنامه‌های اسرائیلی منتشر شده، آمده است: «ادامه جنگ به تحقق هیچ‌یک از اهداف اعلام‌شده کمکی نمی‌کند و تنها به کشته شدن گروگان‌ها، سربازان اسرائیلی و غیرنظامیان بی‌گناه و فرسایش نیروهای ذخیره ارتش منجر خواهد شد.»

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:هزارنفراز افسران وخلبانان ارتش اسرائیل درطوماری از نتانیاهوخواستتند گروگانهای اسرائیلی دست حماس را آزادکنید حتی اگراین آزادی این گروگانها(اسیران) منجربه خاتمه جنگ درغزه شود.

«نِمرود شیفر ژنرال بازنشسته و از خلبان جنگی اسرائیل» و «زِویک راز سرهنگ بازنشسته ارتش اسرائیل» از امضاءکنندگان این نامه هستند.

رئیس الأرکان إیال زامیر برفقة قائد سلاح الجو خلال زیارة لإحدى قواعد سلاح الجو فی جنوب البلاد(جمیع الصور من تصویر مکتب الصحافة الحکومی التی عممها للاستعمال الحر لوسائل الإعلام)
ازراست:«رئیس ستاد ارتش اسرائیل» (ایال زمیر) و «فرمانده نیروی هوایی اسرائیل»(تومر بار) سعی کردند از انتشار این سند جلوگیری کنند.
 شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل درمورد اخراج امضاکنندگان این طومارگفت: که حتی اگر تعداد افراد اخراج‌شده کمتر از ۱۰۰ نفر باشد، این رقم برای نیروی هوایی بسیار قابل توجه است؛ چرا که آموزش و تربیت چنین نیروهایی نیازمند سال‌ها زمان و سرمایه‌گذاری کلان است

اخراج افسران ارتش اسرائیل که این طوماررا امضاء کرده اند.
یک مقام نظامی اسرائیلی گفت که بیشتر امضاکنندگان این نامه بازنشسته کامل هستند و آن دسته از نیروهای ذخیره فعال که این نامه را امضا کرده‌اند، دیگر اجازه خدمت نخواهند داشت. به گفته او، پیش از انتشار این نامه، فرمانده نیروی هوایی به امضاکنندگان درباره پیامدهای آن هشدار داده بود و برخی پس از این هشدار امضای خود را پس گرفتند.

اخراج نیروهای ذخیرارتش که علاقه ای به جنگ درغزه راندارند.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، از تصمیم ارتش برای اخراج نیروهای ذخیره‌ای که این نامه را امضا کرده‌اند حمایت کرد. او گفت: «اظهاراتی که در زمان جنگ باعث تضعیف ارتش و تقویت دشمنان ما می‌شود، غیرقابل بخشش است

نتانیاهو امضاکنندگان را «گروهی حاشیه‌ای و افراطی» خواند که به گفته او «بار دیگر تلاش دارند جامعه اسرائیل را از درون بشکنند و دولت را سرنگون کنند

پیش از حمله‌های حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ که جنگ غزه را آغاز کرد، موجی از نیروهای ذخیره اسرائیل از جمله اعضای نیروی هوایی با انتشار نامه‌هایی تهدید کرده بودند که در صورت تصویب طرح جنجالی دولت نتانیاهو برای اصلاحات قضایی که به گفته منتقدان تهدیدی برای دموکراسی اسرائیل بود، از خدمت داوطلبانه کناره‌گیری خواهند کرد.

نتانیاهو روز پنجشنبه۱۰ آوریل ۲۰۲۵(۲۱ فروردین ۱۴۰۴) بار دیگر ادعا کرد که حماس اعتراضات نیروهای ذخیره ارتش را نشانه ضعف اسرائیل دانسته و به همین دلیل حمله کرده است.

ارتش اسرائیل می‌گوید حماس این حمله را سال‌ها پیش طراحی کرده بود و بحران داخلی در اسرائیل را فرصت مناسبی برای اجرای آن دانسته است.
در حالی که در آغاز جنگ حمایت گسترده‌ای در اسرائیل از ادامه عملیات در غزه وجود داشت، نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد اکثریت اسرائیلی‌ها ترجیح می‌دهند برای آزادی ۵۹ گروگان باقی‌مانده در غزه که گمان می‌رود ۲۴ نفر از آنها زنده باشند به توافقی دست یابند، حتی اگر این توافق به پایان جنگ بیانجامد.

نتانیاهو گفته است که با افزایش فشار نظامی بر حماس قصد دارد این گروه را مجبور به پذیرش هر دو خواسته اسرائیل، یعنی آزادی گروگان‌ها و خلع سلاح کند.
یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل روز چهارشنبه در جریان بازدید از غزه هشدار داد که اگر حماس به آزادی گروگان‌ها تن ندهد، عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز خواهد کرد.
به گفته مقامات بهداشتی غزه از زمان آغاز موج جدید حملات اسرائیل در ماه مارس بیش از هزار نفر در این باریکه کشته شده‌اند. این مقامات مشخص نکرده‌اند چه تعداد از کشته‌شدگان غیرنظامی یا نظامی بوده‌اند. براساس آمار وزارت بهداشت غزه که تحت کنترل حماس قرار دارد از ابتدای جنگ تاکنون بیش از ۵۰ هزار نفر در این منطقه جان باخته‌اند. 

ارتش اسرائیل اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، نیروی هوایی این کشور ۳۵ هدف را در مناطق مختلف غزه از جمله مواضع تیراندازی و دیده‌بانی را بمباران کرده است. به گفته ارتش، نیروهای اسرائیلی در شمال و جنوب غزه چندین شبه‌نظامی را کشته و زیرساخت‌های نظامی حماس را تخریب کرده‌اند. 

آنها همچنین اعلام کرد‌اند که روز چهارشنبه یک مرکز فرماندهی حماس در نزدیکی مواضع اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داده و یکی از فرماندهان این گروه را که در حملات اکتبر ۲۰۲۳ نقش داشت، کشته‌اند. در حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس به اسرائیل حدود ۱۲۰۰ نفر کشته و ۲۵۰ نفر به گروگان گرفته شدند.

مقامات بهداشتی غزه روز پنجشنبه اعلام کردند طی ۲۴ ساعت گذشته اجساد ۴۰ قربانی دیگر حملات اسرائیل به بیمارستان‌های سراسر این منطقه منتقل شده‌ است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد