پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

تودیع -معارفه(شهرام دبیری-محسن اسماعیلی) معاون راهبردی و پارلمانی رئیس جمهور

شهرام دبیری(مسافرقطب جنوب)رفت،محسن اسماعیلی(معارفه شد)

سیدکاظم دلخوش(ابقاشد)معاونت تقنینی  پارلمانی

«تودیع و معارفه معاون راهبردی و پارلمانی رئیس جمهور»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

«مراسم تودیع  شهرام دبیری»(معاون سابق پارلمانی رئیس جمهور) و «معارفه محسن اسماعیلی»(معاون راهبردی و  پارلمانی جدید رئیس جمهور) عصر سه شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور  برگزار شد.

«تودیع شهرام دبیری - معارفه محسن اسماعیلی»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:«سیدکاظم دلخوش آباتری»(نماینده سابق صومعه سرا)که معاونِ شهرام دبیری بود، حالا معاونِ محسن اسماعیلی است.

«معاون راهبردی رئیس جمهور»(محمدجوادظریف بود)که حالا ۲ معاونت تجمیع شده است،یعنی آقای «محسن اسماعیلی »(هم معاون راهبری است وهم معاون پارلمانی رئیس جمهور)

عضو مجلس خبرگان رهبری از غرفه خبرگزاری مهر بازدید کرد

«محسن اسماعیلی» جایگزین ۲ نفرشد(محمدجوادظریف و شهرام دبیری) 

«تودیع شهرام دبیری - معارفه محسن اسماعیلی»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

«محسن اسماعیلی» متولد ۱۳۴۴ از رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس، استاد حقوق دانشگاه تهران، نماینده دوره قبل مجلس خبرگان رهبری، عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان و عضو هیات تطبیق قوانین مجلس بوده است.

 «محسن اسماعیلی»تنها عضو(غیرمعمم) مجلس خبرگان بود.

«تودیع - معارفه معاونت پارلمانی رئیس جمهور»(شهرام دبیری - محسن اسماعیلی)

«تودیع شهرام دبیری - معارفه محسن اسماعیلی»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

دکتر​شهرام دبیری و دکترمسعودپزشکیان

«حسن مجیدی - دامادرئیس جمهور»

«تودیع - معارفه معاونت پارلمانی رئیس جمهور»(شهرام دبیری - محسن اسماعیلی)۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

«تودیع شهرام دبیری - معارفه محسن اسماعیلی»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

«تودیع شهرام دبیری - معارفه محسن اسماعیلی»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

«تودیع - معارفه معاونت پارلمانی رئیس جمهور»(شهرام دبیری - محسن اسماعیلی)۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

«تودیع شهرام دبیری - معارفه محسن اسماعیلی»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

سیدکاظم دلخوش و دکترمسعودپزشکیان(نمایندگان مجلس)۴ دی  ۱۴۰۱جلسه علنی مجلس شورای اسلامی

استعفای «معاون راهبردی رئیس جمهور»محمدجواد ظریف

ایرنا(۱۳ اسفند ۱۴۰۳) در توییت محمد جواد ظریف در شبکه ایکس آمده است: سلام بر هم میهنان بزرگوار خداوند بزرگ را سپاسگزارم که در ۹ ماه گذشته این فرصت را به این خدمتگزار کوچک ارزانی داشت که در جهت تحقق اراده ملت و خدمت به مردم آنچه را در توان داشتم پیشکش کنم.


«محمدجواد ظریف»درادامه نوشت: دیروز به دعوت ریاست محترم قوه قضائیه به دیدار ایشان رفتم. ایشان با اشاره به شرایط کشور توصیه کردند که برای پیشگیری از فشار بیشتر بر دولت، به دانشگاه بازگردم. بنده نیز بی‌درنگ پذیرفتم.
 که همواره خواسته‌ام یار باشم و نه بار. با سپاس فراوان از ایشان که بار مسئولیت در برابر خدا و مردم را از دوش بنده برداشتند، امیدوارم با کنار گذاشتن بنده، بهانه‌ها برای سنگ‌اندازی در برابر خواست مردم و موفقیت دولت برداشته شود. هنوز به پشتیبانی از دکتر پزشکیان گرانقدر می‌بالم و برای ایشان و دیگر خدمتگزاران راستین به مردم بهترین‌ها را آرزومندم. از پیشگاه خداوند بخشایشگر و شما مردم خوب، صبور و قدردان ایران، برای همه کاستی‌ها پوزش می‌خواهم.

«حسین افشین»(معاون علمی و فناوری رئیس جمهور)، «شهرام دبیری«(معاون پارلمانی رئیس‌جمهور)، «محسن حاجی میرزایی»(رئیس دفتر رئیس‌جمهور)  جلسه هیات دولت  ۲۶ دی ۱۴۰۳ چهارشنبه

«تودیع شهرام دبیری و محمدجوادظریف - معارفه محسن اسماعیلی»۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

رئیس جمهور  گفت: «دکترشهرام دبیری» فرد توانمندی است که می‌توانست در بیرون از ایران زندگی خوبی داشته باشد، ولی زندگی در وطن را برگزید.

مسعود پزشکیان با تاکید بر اینکه «برادری و رفاقت ما با آقای دبیری ادامه خواهد یافت»، افزود: «آقای شهرام دبیری نیازی به این سمت‌ها و حقوقی که ریاست جمهوری به او می‌دهد، ندارد و شاید برای اینکه برخی مشکلات را حل کند، هزینه شخصی هم کرده باشد

شهرام دبیری( معاون پارلمانی رئیس‌جمهور ) جلسه هیات دولت ۷ آذر ماه ۱۴۰۳

پزشکیان گفت:«دکترشهرام دبیری بیمارستان خصوصی دارد»، اما به نیازمندان کمک‌های زیاد و ارزشمندی می‌کند.

شهرام دبیری( معاون پارلمانی رئیس‌جمهور ) جلسه هیات دولت   ۲۸ آذر ۱۴۰۳

رئیس جمهور همچنین با قدردانی از زحمات محمد جواد ظریف در معاونت راهبردی ریاست جمهوری، گفت:«برخی به جای توجه به دغدغه‌های اصلی مردم، اصرار داشتند که ظریف باید از سمت خود کنار برود»

«محمدجوادظریف»(معاون راهبردی رئیس جمهور) جلسه هیئت دولت-چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳

«سعید اوحدی»( معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران )، «محمدجوادظریف»(معاون راهبردی رئیس جمهور) ۷ آذر ماه ۱۴۰۳  جلسه هیئت دولت

«دکترمسعودپزشکیان» درادامه گفت:«محمدجوادظریف» سابقه طولانی در خدمات ارزشمند برای کشور داشته و حتی آمریکا او را تحریم کرده است و البته برخی هم در داخل او را تحریم کردند؛ چنین اقداماتی کشور را از خدمات افراد توانمند محروم می‌کند.

مسعود پزشکیان رییس جمهور  و «حسن مجیدی»(دامادرئیس جمهور)جلسه هیئت دولت،چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳​​​​​​​

پزشکیان درباره سوابق خدماتی ظریف، خاطرنشان کرد: آقای ظریف از آمریکا به ایران بازگشت و حتی در مقابل آمریکا ایستاد و از منافع کشور و مردم حمایت کرد، به همین دلیل هم توسط آمریکا تحریم شد. با این حال برخی زمین و زمان را بهم ریخته و اصرار داشتند که وی نباید در معاونت راهبردی باقی بماند. به هر حال ما قدردان زحمات ظریف هستیم و از نظرات مشورتی وی استفاده خواهیم کرد.

دو معاونت راهبردی و پارلمانی به یک نفر

رئیس جمهور در ادامه درباره «واگذاری مسئولیت دو معاونت راهبردی و پارلمانی به محسن اسماعیلی»، گفت: تحلیل من این است که وظایف این دو معاونت به یکدیگر مرتبط است. معاونت راهبردی وظیفه مطالعه برای تدوین قوانین را برعهده دارد. من معتقدم که نباید قانون را بدون پشتوانه علمی و تحقیقاتی تدوین کرد. لوایحی که در دولت تدوین می‌شود، باید مبتنی بر مطالعه تطبیقی باشد و بررسی شود که سایر کشورها در شرایط مشابه چگونه قانون وضع کردند و نتیجه عملکرد آنها چگونه بوده است؟ اگر قانون پشتوانه علمی داشته باشد دیگر نیازی نیست آن قانون ۱۰ بار تبصره بخورد یا سال دیگر عوض شود.
«شهرام دبیری درمراسم تودیع چه گفت؟»
«شهرام دبیری» با اشاره به مأموریت معاونت پارلمانی در دولت چهاردهم،گفت: مهمترین مأموریت ما کسب رأی اعتماد وزرای پیشنهادی بود که توانستیم از مجلس شورای اسلامی برای همه وزرا رأی اعتماد بگیریم. البته این موفقیت بدون هدایت و حمایت رئیس جمهور امکان‌پذیر نبود.

«معاون پارلمانی رئیس چمهور درسابق» ادامه داد: در این ۶ ماه، ۱۸۴ لایحه معوق تعیین تکلیف و ۱۶ لایحه تقدیم مجلس شد. تصویب بودجه ۱۴۰۴ نشانگر اوج تعامل دولت و مجلس بود. در این ۶ ماه، ۹۹ تذکر خطاب به رئیس جمهور درباره عملکرد اعضای کابینه از سوی نماینگان مجلس شورای اسلامی مطرح و به ۴۲ مورد پاسخ داده شد. ۶۶۱ تذکر دولت نیز به نمایندگان منتقل شد. تعداد تذکرات به رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت نسبت به دوره مشابه دولت سیزدهم کاهش داشته است. در این مدت بیش از ۴۰ جلسه با مجمع نمایندگان استان‌ها، فراکسیون‌ها و کمیسیون‌ها برگزار و رئیس جمهور هم در ۱۰ جلسه صحن علنی مجلس حضور یافت.

توضیحات مدیریت سایت -پیراسته فر:شهرام دبیری در ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ به عنوان معاونت پارلمانی رئیس جمهور(جایگزین سیدمحمودحسینی پور)شده بود.

«ماجرای سفربه قطب جنوب شهرام دبیری چیست؟»

ماجرا از انتشار تصاویری در شبکه‌های اجتماعی آغاز شد که ظاهراً «شهرام دبیری و همسرش»را در مقابل «کشتی تفریحی پلانکیوس» نشان می‌داد، کشتی‌ای که در تاریخ سوم فروردین ۱۴۰۴ (مارس ۲۰۲۵) از «شهر اوشوایا در آرژانتین» به سمت «قطب جنوب» حرکت کرده بود. 

«بلایی که همسر شهرام دبیری برسرشوهرش آورد

این تصاویر ابتدا توسط همسر دبیری در اینستاگرام منتشر و سپس حذف شدند، اما به‌سرعت در فضای مجازی پخش شدند(اوائل منابع دولتی تکذیب کردند واما بعدتأییدشد)

هزینه این تورها بسته به نوع کابین، مدت سفر (معمولاً ۱۰ تا ۱۴ روز) و خدمات ارائه‌شده متفاوت است. بر اساس اطلاعات عمومی از وب‌سایت‌های گردشگری بین‌المللی، هزینه پایه برای هر نفر در چنین سفرهایی از حدود ۶،۰۰۰ دلار شروع می‌شود و برای کابین‌های لوکس‌تر یا خدمات ویژه تا ۲۰،۰۰۰ دلار یا بیشتر هم می‌رسد. با فرض اینکه دبیری و همسرش در این سفر شرکت کرده باشند، هزینه برای دو نفر می‌تواند بین ۱۲،۰۰۰ تا ۴۰،۰۰۰ دلار (تقریباً ۱.۲ تا ۴ میلیارد تومان با نرخ دلار ۱۰۰،۰۰۰ تومان در تاریخ فعلی) باشد.

سایر هزینه‌ها: مانند بیمه سفر، تجهیزات خاص (لباس‌های قطبی معمولاً در تور ارائه می‌شود)، و مخارج شخصی.در مجموع، برآورد کلی «هزینه سفر برای دو نفر می‌تواند بین ۱.۵ تا ۴.۵ میلیارد تومان باشد.»

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد