شهیدرئیسی ،رئیس جمهورفرانسه را واداربه عذرخواهی کرد./شهیدرئیسی مانع از بروز جنگ در قفقازشد.
چرامذاکرات هسته ای در دولت شهیدرئیسی به بن بست خورد؟
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دولت شهید رئیسی:در دوران ریاستجمهوری شهید رئیسی، ما «در آستانه دستیابی به توافق قرار داشتیم» و شرایط برای اعلام آن نیز فراهم شده بود، اما همزمانی با اغتشاشات سال ۱۴۰۱ باعث شد که مذاکرات به نتیجه نرسد.
«محمد جمشیدی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دولت شهید رئیسی» در برنامه زنده تلویزیونی شبکه خبر درباره ویژگیهای شخصیتی ایشان اظهار داشت: «عملکرد شهید رئیسی نشان داد که روحیه انقلابی نه تنها مانع از تعامل مؤثر با جهان نمیشود، بلکه این روحیه به عنوان یک ضرورت برای موفقیت در این تعاملات عمل کرده و باعث کاهش طمع دشمنان نسبت به کشور میگردد.»
وی افزود: «شهید رئیسی در همه سخنرانیهای خود تأکید داشتند که نام امام خمینی و رهبر انقلاب باید همیشه ذکر شود.»
جمشیدی ادامه داد: «سیاست همسایگی شهید رئیسی موجب شد که کشور در زمینه تولید پیشرفت کند و تعاملات زیادی با کشورهای همسایه برقرار شود.»
وی در ادامه گفت: «صداقت و صراحت شهید رئیسی به گونهای بود که این دو ویژگی باعث حل و فصل مسائل در روابط خارجی میشد.
محمد جمشیدی:من این توفیق را داشتم که در تمام ملاقاتهای خارجی ایشان حضور داشته باشم و شاهد بودم که ایشان هیچگاه در دفاع از منافع ملی هیچگونه ملاحظهای نداشتند.»
بترتیب از راست:محمدجمشیدی، سعیدایروانی،سیدابراهیم رئیسی،حسین امیرعبداللهیان وعلی باقری کنی..دیدار امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه با رئیس جمهورایران/نشست سران هفتادو هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک ۲۹ شهریور ۱۴۰۱
جمشیدی تأکید کرد: «بارها شاهد بودم که ایشان در دفاع از منافع ملی، حتی در برابر کشورهای قدرتمند، با قاطعیت صحبت میکردند. چه در تماسهای تلفنی و چه در ملاقاتهای حضوری، هیچ فرقی نمیکرد که طرف مقابل از قدرتهای طرف مقابل از قدرتهای شرقی یا غربی باشد. ایشان چندین بار با رئیسجمهور مکرون با قاطعیت شدید صحبت کردند.»
شهیدرئیسی ،رئیس جمهورفرانسه را واداربه عذرخواهی کرد
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دولت شهید رئیسی دربرنامه شبکه خبر شامگاه سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ گفت: پس از اغتشاشات سال ۱۴۰۴ برخی کشورها از جمله فرانسه به دنبال بازسازی روابط بینالمللی بودند، آقای رئیسی شرط گذاشتند که ابتدا باید طرف مقابل از جمله آقای«امانوئل مکرون»، عذرخواهی کند. فرانسویها درخواست کردند که این موضوع رسانهای نشود، اما در نهایت این موضوع بهطور عمومی مطرح شد.
«محمد جمشیدی»گفت: «زمانی که طرفهای مقابل ویژگیهای هویتی و صداقت و صراحت شهید رئیسی را مشاهده میکردند، اذعان میکردند که در روزهای سخت، دوستی خود را به ایران نشان دادهاند. آقای رئیسی نیز تأکید میکرد که اگر ایران نبود، کشور طرف مقابل با مشکلات جدی مواجه میشد و از آنها میخواست که در روزهای سخت، همراه و دوست ایران باشند.»
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دولت شهید رئیسی دربرنامه شبکه خبر شامگاه سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ گفت:در آنجا ۳ هلیکوپتر بود هیئتی که همراه آقای رئیس جمهور بود، من در هلیکوپتر اول بودم . آقای رئیس جمهور در هلیکوپتر دوم بودند.
ساعت ۱ و ۵ دقیقه یا ۱ و ۷ دقیقه هلیکوپتر ما پرواز کرد. آخرین فیلمی که من گرفتم قبل از اینکه وارد البته، چون هوا به سمت بارانی شدن بود و ابر سنگینتری میآمد منطقه کلاً ابر داشت. زمان رفت هم تودههای بزرگ ابر ضخیم بودند پشت کوهها متراکم ایستاده بودند زمان رفت هم اینها بودند موقع برگشت به خاطر اینکه هوا به سمت بارانی شدن حرکت میکرد این سنگینتر شده بود. من آخرین فیلمی که گرفتم ساعت ۱ و ۲۹ دقیقه بود قبل از اینکه ما وارد آن ابر بسیار غلیظ بشویم در هلیکوپتر گفتم و جاهای دیگر هم گفتم آن توده ابر آن قدر ضخیم و غلیظ بود که نورش چشم من را زد، وقتی ما از ابر خارج شدیم و من پایین را نگاه کردم ساعت ۱:۳۵ بود که تقریباً کوهها تمام شده بود. دیدم شهر تبریز نزدیک است یعنی از کوهستان عبور کرده بودیم آنجا دیدم مهندس پرواز ایستاد به تماس گرفتن و نشستیم یعنی فاصله بین یک و ۲۹ دقیقه تا ساعت یک و ۳۵ دقیقه این اتفاق افتاد متاسفانه و هیچکس باور نمیکرد، وقتی ما پیاده شدیم نمیدانستیم چه اتفاقی افتاده منتظر بودیم پرواز رئیس جمهور به تیم ما ملحق شود ولی بعد کم کم گزارشهایی که رسید دیدیم شرایط سختی است و جستوجو شروع شد.
«چگونگی سقوط هلی کوپترحامل رئیس جمهورایران»
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:محل سقوط هلی کوپتر حامل رئیسی جمهور:جنگل دیزمار( بین ورزقان و جلفا) ورزقان ( آذربایجان شرقی ) شهرستان ورزقان در ۴۰ کیلومتری غرب اهر و ۷۸ کیلومتری شمال تبریز قرار دارد./یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳.
دیدارآیت الله رئیسی با رئیس جمهور ترکمنستان
«معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دولت شهید رئیسی»(محمد جمشیدی): گفت: «برای مثال، در دیدارهای ایشان با کشورهای همسایه، به مسائل فرهنگی و ارتباطات خویشاوندی تأکید زیادی داشتند. بهعنوان نمونه، در اولین دیدار ایشان با رئیسجمهور پیشین ترکمنستان در خصوص مشکلات قطع گاز و قراردادهای مربوطه، ایشان با اشاره به روابط مسلمانانه و سفارشات پیامبر درباره همسایگان، طرف مقابل را متقاعد کردند که این روابط گازی باید احیا شود، و این مذاکره در نهایت به نتیجه مطلوب رسید.»
پولهای مسدودشده ایران درعراق
جمشیدی همچنین بیان کرد: «در زمانی که دولت را تحویل گرفتیم، روابط همسایگی ما بهشدت آسیب دیده بود. «پولهای ایران در عراق مسدود شده بود».
شهیدرئیسی مانع از بروز جنگ در قفقازشد
«معاون سیاسی دفتر آیت الله رئیسی» درادامه گفت: «در شبهقاره و حوزه قفقاز مشکلات فراوانی داشتیم، و حتی احتمال جنگ در منطقه وجود داشت. اما شهید رئیسی به همراه شهید امیر عبداللهیان، این مسائل را با تدبیر و مدیریت مؤثر حل کردند.»
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:آیت الله ابراهیم رئیسی که برای حضور در پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو) به «عشق آباد» سفر کرده است با «قربان قلی بردی محمداف» (رییس جمهوری ترکمنستان) دیدار و گفت و گو کرد./۶ آذر ۱۴۰۰،
در ۱۹ مارس ۲۰۲۲ ( ۲۸ اسفند ۱۴۰۰)، «سردار بردی محمداف»(جایگزین پدر)و رسما سومین رئیس جمهوری ترکمنستان شد.
حضور آیت الله رئیسی در نشست ریاض که نخستین سفر یک رئیس جمهوری اسلامی ایران به عربستان سعودی در ۲۰ آبان ۱۴۰۲، .استقبال محمدبن سلمان بعد از ۱۱ سال مذاکرات روسای جمهوری ایران و مصر به رغم ۴۴ سال قطع روابط.
«محمد جمشیدی»گفت: افزود: در جریان «اجلاس ریاض» ما با پیشنهاد شهید رئیسی در این نشست شرکت کردیم. پیش از آن، کشورهای عربی اجلاسی را در یکی از کشورهای دیگر برگزار کرده بودند. آقای رئیسی تأکید داشتند که سران کشورهای اسلامی باید گرد هم آیند. در همین راستا، ایشان در اجلاس ریاض سخنرانیای بسیار انقلابی و احساسی ایراد کردند.
رفتار پیامبرگونه شهیدرئیسی
محمد جمشیدی در ادامه تصریح کرد: در آن یک روز در اجلاس ریاض، ما ۱۱ دیدار و ملاقات رسمی داشتیم. شهید امیرعبداللهیان برای اعضای تیم همراه، خرما آورد تا از ضعف جسمانی جلوگیری شود. بنده همواره به ایشان میگفتم که "شما رفتار پیامبرگونه دارید". در واقع، شهید امیرعبداللهیان با دقت و توجه به وضعیت همراهان، بین جمع سه چهار نفرهمان خرما تقسیم میکرد.
معاون سیاسی دفتر آیت الله رئیسی افزود: در یکی از ملاقاتها، یکی از سران کشورهای اسلامی پیشنهادی را مطرح کرد مبنی بر اعزام نیروی حائل برای استقرار در منطقه، بهمنظور مداخله در بحران غزه. همانجا شهید رئیسی با صراحت به وی گفتند: "میفهمی چه میخواهی بکنی؟ یعنی میخواهی نیرویی را در مقابل مقاومت قرار دهی؟"
ایشان در ادامه تأکید کردند: "باید شریانهای حیاتی و مسیرهای تجاری به سمت رژیم صهیونیستی قطع شود. این کاری است که شما میتوانید انجام دهید." طرف مقابل نیز در همان لحظات، سرش را پایین انداخت و سکوت کرد.
«معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دولت شهید رئیسی» دربرنامه «شبکه خبر» شامگاه سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ گفت:«در دوران ریاستجمهوری شهید رئیسی، ما در آستانه دستیابی به توافق قرار داشتیم و شرایط برای اعلام آن نیز فراهم شده بود»اما همزمانی با اغتشاشات سال ۱۴۰۱ باعث شد که این روند به تعویق بیفتد.
محمد جمشیدی در پایان گفت: طرف مقابل نیز با بهکارگیری تاکتیکهای مختلف، عملاً فرآیند را به عقب انداخت. در ادامه، مذاکرهکننده ارشد خود را کنار گذاشتند و فردی تندروتر را جایگزین کردند و همچنین «ترکیب تیم مذاکرهکننده»شان را تغییر دادند؛ بهگونهای که عملاً ارادهای برای ادامه مذاکرات از سوی آنان دیده نمیشد.
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر: گزارش اخذشده ازخبرگزاری فارس، چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ با افزودن تصاویر وانتخاب تیتر وتوضیحات دیگر.
سقوط هلیکوپتر شهیدرئیسی
«هلی کوپتر»(حامل رئیس جمهور) و۲ بالگرد دیگر درساعت ۱۳:۳۰ دقیقه روزیکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ پرواز کرده بود.
سرنشینان بالگرد(حامل رئیس جمهور):آیت الله رئیسی(رئیس جمهورایران)، آیتالله آل هاشم (امام جمعه تبریز)، حسین امیرعبداللهیان(وزیر امور خارجه ایران)، مالک رحمتی (استاندار آذربایجان شرقی) ،«سید مهدی موسوی»(سرتیم حفاظت رئیسجمهور) و ۳ نفرکادرپرواز بودند.