۱۴۳خائن درمجلس شورای اسلامی !نیمی ازنمایندگان منافق ویاضدانقلابند
۱۲۰خادم ، ۱۹ غائب ، ۵ نماینده خنثی(بقیه یاخائنن یا منافق وضدانقلاب)
اسامی نمایندگان موافق ومخالف وغایب درادامه خواهیددید+حواشی جلسات واظهارنظرات دیگران.+لوایح چهارگانه چه هستندراآورده ام.
نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷خانه ملت، لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم "CFT"
(یکی از لوایح «FATF») را با ۱۴۳ رای موافق و ۱۲۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع۲۷۱ نماینده حاضر در صحن علنی پارلمان مصوب کردند. در این جلسه از ۲۹۰ نماینده مجلس ۱۹ نماینده نیز غایب بودند.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:نماینده ای که قدرت تشخیص ندارد،دیگرچراصندلی هارا اشغال کرده اند! سیاسی ترین مرکز یک کشور«مجلس شورای اسلامی»است،حالا آن آقاوخانمی که اینقدرناتوان است که درمیان دنیای امارواطلاعات قدرت تشخیص وتصمیم گیری ندارند،بناحق جای لایقان راکسب کرده اند،متأسفم!
البته نگارنده نیزبه سبک کیهان ، خوشحال است که ازبین ۱۳نماینده ای که به تکلیف نرسیده بودند!درطول سه سال به ۵ نفرکاهش یافته است.
ازمیان سایت های علیه السلام فقط چندسایت وچندپیام منتشره را می آورم.
سایت مشرق در ذیل خبر«روز جنجالی پارلمان؛تصویب لایحه CFT در مجلس»۱۵ مهر ۱۳۹۷
ازقول کاربرانش نوشته:
«تُف به گور پدر خائنین» ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
یک نواب صفوی دیگر و یک مجاهدین اسلام دیگر نیاز است....زهدان ایران را آبستن قهرمان تفنگ به دست هایی کردید به خون خائنین تشنه اند به مرگ طبیعی نخواهید مردخائنین پست.... ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
تسلیت به مردم شریف ایران زمین به خاطر این تصمیم خیانت بار مجلس./۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵
خاک تو سر منافقین/۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۵

کیهان، نمایندگان رای دهنده به CFT را خائن خواند!
روزنامه کیهان نوشت:با وجود خیانت برخی نمایندگان مجلس در رأی به لایحه CFT، تعداد آرای نمایندگان مخالف، رشد چشمگیری را نسبت به تعداد نمایندگان مخالف در روز تصویب برجام نشان میدهد.
«کیهان» ازکاهش خائنین اظهاررضایت کرده!
توافق هستهای «برجام» در مجلس نهم و در تاریخ ۲۱ مهر۱۳۹۴ تصویب شد. آن روز از ۲۵۰ نماینده حاضر، ۱۶۱ نماینده رأی موافق دادند و فقط ۵۹ نماینده رأی مخالف دادند.
۳ سال بعدازتصویب برجام
۳ سال بعد با وجود این که بسیاری از همان نمایندگان متعهد و روشنفکر در مجلس دهم حضور ندارند، در رأیگیری بر سر لایحه مربوط به الحاق به کنوانسیون CFT، از میان ۲۷۱ نماینده، ۱۴۳ نفر رأی موافق و ۱۲۰ نماینده رأی مخالف دادند. بدین ترتیب فاصله ۱۰۱ نفری به فاصله ۲۳ نفری کاهش یافته که حاصل روشنگری نیروهای انقلابی متعهد و صاحبنظر است./اقتصادآنلاین۱۳۹۷/۰۷/۱۶
***
قسمتی ازمقاله کیهان بنقل ازفرارو۱۶ مهر ۱۳۹۷
کیهان نوشت: موافقان پیوستن به کنوانسیون CFT دست رد به سینه فراکسیون ولایی زدند و به رای علنی و شفاف در مورد این لایحه «نه» گفتند.
دیروز تقابل دو جریان فکری را در مجلس به وضوح دیده میشد؛
تقابلی که ریشههای آن را دست کم از دوران قاجاریه میتوان دید. جریان مخالف پیوستن به کنوانسیون CFT، پیش از این هم نشان داده بود که خواهان نگاه به درون است .
جریان بیگانه پرست !
در مقابل جریان فکری دیگری قرار داشت که برای بهبود اوضاع و شرایط نگاهش را بیگانگان دوخته و نهادها و سازمانهای ساخته دست آنها. این گروه مخالف شفافیت برای مردم هستند و موافق شفافسازی برای بیگانگان!
***
دوهفته قبل ازتصویب CFT :تصویب FATF خیانت به خون شهداء است
آیت الله سید احمد علمالهدی(امام جمعه مشهد) در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد گفت: نمایندگان ما بفهمند در مجلس چه چیزی را تصویب میکنند، به چه تن میدهند، ملت را به چه چیزی میاندازند و ما را عضو چه کنوانسیونی میکنند که پول میگیرند تا ملت ما را بکشند. آیا آنها در آینده جلوی آزادیهای ما را نمیگیرند؟ تصویب FATF حداقل خیانت به خون شهدای اهواز است/۱۳۹۷/۰۷/۰۶ایلنا
***
امام جمعه قزوین:موافقین CFT همان منافقانند

«آیت الله عبدالکریم عابدینی» در خطبه های نماز جمعه این هفته (۲۰ مهر ۱۳۹۷)قزوین، ضمن انتقاد جدی از تصویب لایحه CFT در مجلس شورای اسلامی گفت باتصویب این لایحه، نمایندگان « دل همه مومنان و انقلابی ها را به درد آوردند»، اما باید دانست که نفوذ یک عده منافق در مجلس بسیار ناراحت کننده است»؛ اشاره او به نمایندگانی بوده که رأی موافق به تصویب FATF داده اند.
وی درادامه انتقادش با لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم و نمایندگانی که به این لایحه رأی مثبت داده اند، تأکید کرده است: «کسانی که این قرارداد را امضا کردند، خود را ذلیل کرده تا جایی که می توان گفت این گروه از امضا کنندگان همان منافقان هستند.» به کارگیری لفظ منافق برای نمایندگان موافق با یک لایحه موضوعی است که بیان آن از سوی یک امام جمعه بعید است!/۲۲ مهر ۱۳۹۷تابناک
روزبعد
نماینده ولیفقیه در استان قزوین( آیتالله عبدالکریم عابدینی) روز شنبه(۲۱ مهر ۱۳۹۷) در مراسم تودیع و تکریم امام جمعه اسفرورین: امام جمعه باید نقش فرماندهی قرارگاه بصیرتی راداشته باشد.!خبرگزاری مهر
...«بصیرت»یعنی نیمی از -نُخبگان کشور-نمایندگان مجلس شورای اسلامی ،که ریاست مجلس ودیگرانسانهای صالح درآن لیست هستندرا درتریبون نمازجمعه «منافق»معرفی کنید!
جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد ،این مطلب را در صفحه شخصی خود در توییتر کرد: نیمی از مجلسی ها، ضدانقلابند وحامیان فتنه/منبع:۱۸ آذر ۱۳۹۷سایت مشرق
***
تسنیم:نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز(سه شنبه۲۱ مهر ۱۳۹۴) پارلمان جزئیات طرح "اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام" را به تصویب رساندند.
وکلای ملت ماده واحده و بندهای این طرح را با ۱۶۱ رأی موافق، ۵۹ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۰ نماینده حاضر تصویب کردند.
***
نمایندگان تجربه «برجام »را تکرار کرد

وکلای ملت پس از بحث و تبادل نظر با ۱۴۳ رای موافق، ۱۲۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۷۱ نماینده حاضر در جلسه به این لایحه رای مثبت دادند.
در ابتدای جلسه امروز، رأیگیری برای علنی و یا غیرعلنی برگزار شدن رأیگیری برای CFT انجام شد که نمایندگان نهایتا با ۱۱۷ رأی مخالف، ۱۱۱ رأی موافق و ۱۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۴ نمایندگان حاضر در جلسه با رایگیری به صورت علنی برای بررسی CFT مخالفت کردند.
براساس این گزارش، متن لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم که در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷) مجلس تصویب شد به شرح زیر است:
ماده واحده – به دولت جمهوری اسلامی ایران اجازه داده میشود کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم (مصوب ۱۳۷۸/۹/۱۸ برابر با ۹ دسامبر ۱۹۹۹ مجمع عمومی سازمان ملل) مشتمل بر یک مقدمه، ۲۸ ماده و یک پیوست با اعلام شروط زیر پذیرفته و سند زیربط را مطابق مقررات تبصره این ماده نزد امین اسناد توجیه کند. دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد، گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید./۱۳۹۷/۰۷/۱۵خبرگزاری فارس
***
نظررهبری درباره لوایح چهارگانه (FATF)
«علی لاریجانی »در پاسخ به اخطار نقوی حسینی نماینده ورامین در جلسه امروز یکشنبه(۱۵ مهر ۱۳۹۷) مجلس و در جریان بررسی کلیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم ( cft) گفت:


آقای نقوی! چون شما اسم از مقام معظم رهبری بردید بنده این توضیحات را مطرح میکنم.
خوب نیست طوری در جامعه مطرح کنید که مقام معظم رهبری نظری داشته و مجلس قبول نکرده است.
وی افزود: وقتی نظری از سوی رهبری به ما میرسد با همان ترتیباتی که ایشان فرمودند امر ایشان را مطاع میکنیم در موارد متعددی نظر داشتند و عمل کردیم. بنده در جلسه غیر علنی توضیح دادم، فکر نمیکردم که دیگر این موضوع را مطرح کنید.
پاسخ دفتر رهبری به نامه لاریجانی درباره لوایح FATF
رئیس مجلس شورای اسلامی نامه دفتر مقام معظم رهبری درباره بررسی لوایح چهارگانه (FATF) را در صحن پارلمان قرائت کرد.


جناب آقای دکتر لاریجانی
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و تحیت؛
در پی استفساریه تلفنی جنابعالی نسبت به مخالفت و عدم مخالفت مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) با بررسی لوایح چهارگانه و کنوانسیونها در مجلس شورای اسلامی، به دنبال فرمایشات معظمله در دیدار نمایندگان، مقام معظم رهبری فرمودند: آنچه که من در دیدار با نمایندگان راجعبه لوایح چهارگانه و کنوانسیونها گفتم، مربوط به اصل کنوانسیونها بود، نه کنوانسیون خاص، لذا با بررسی این لوایح در مجلس مخالفتی ندارم تا مسیر قانونی خود را طی کند، تدبیر فوق قبلا در زمان استفسار به طور شفاهی به جنابعالی ابلاغ شده بود.
لاریجانی پس از قرائت این نامه اعلام کرد که این نامه از سوی آقای حجازی رئیس دفتر مقام معظم رهبری به وی(لاریجانی) ابلاغ شده است.
***
رهبرانقلاب به آیت الله مکارم شیرازی:چون خودم به جمعبندی (دربارهCFT)نرسیدم نظر خاصی ندارم


حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در گفت وگو با فارس، با اشاره به نظرخواهی آیتالله مکارم شیرازی از رهبر انقلاب پیرامون لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم اظهار داشت: حضرت آیتالله مکارم شیرازی در دیداری که در مشهد با رهبر انقلاب(۲۵ مرداد ۱۳۹۷) داشتند نظر خودشان را در این موارد مطرح میکنند و از حضرت آقا سوال میکنند که نظر خود شما چیست؟ مقام معظم رهبری در جواب میفرمایند «من اینها را دیدم خودم به جمعبندی نرسیدم و چون خودم به جمعبندی نرسیدم نظر خاصی ندارم».
گفتنی است، در جریان بررسی لایحه CFT در مجلس شورای اسلامی، نامهای از طرف دفتر رهبر انقلاب توسط علی لاریجانی قرائت شد که برخلاف پیام واقعی آن، این گمانه را در ذهن برخی نمایندگان به وجود آورد که مقام معظم رهبری با تصویب این لایحه موافق هستند. همین موجب شد تا برخی رسانههای معاند آن نامه را عقبنشینی رهبر انقلاب از موضع پیشین خود پیرامون پیوستن به کنوانسیونهای بینالمللی قلمداد کنند./۲۱ مهر ۱۳۹۷الف
تکذیبیه
در پی انتشار نقل قولی از مقام معظم رهبری به نقل از آیت الله مکارم شیرازی در خصوص لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم، دفتر این مرجع تقلید، آن را تکذیب کرد و نوشت: صبح امروز نقل قولی از حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی پیرامون نظر مقام معظم رهبری در مورد لایحه مبارزه با تأمین مالی تروریسم از سوی برخی خبرگزاریها منتشر گردید. به اطلاع عموم مخاطبین می رساند معظم له از چنین نقل قولی اظهار بی اطلاعی نمودند./۲۱ مهر ۱۳۹۷فارس
***
اعتراض امام به پیروانش که بجای گوش کردن حرفهایش«بنفع خود»توجیه می کنند
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نوشت:همراهی با رهبری وظیفه همه امت است زیرا در صورت بروز هرگونه کج روی و یا گرایش به اطراف، ضرر آن متوجه همه مردم، نظام و منافع کشور خواهد شد و از سوی دیگر اگر همه جامعه همراه و پیرو رهبری باشند، دیگر اختلافی باقی نخواهد ماند.

«آیت الله محمد محمدی ری شهری »گفت: تند روی و کند روی به معنای انحراف از مسیر رهبری است و اعتدالی که اسلام مطرح میکند همان مسیر تبعیت از رهبری در جامعه است یعنی تندتر از رهبر و کندتر از او نرفتن و پیروی از اوست و در دستورات متعدد روایی نیز توصیه شده که نگاه کنید که اهل بیت پیامبر(ص)، چگونه راهشان را میپیمایند و از ایشان تبعیت کنید، هنگامی که میروند، و مینشینند و قیام میکنند از ایشان نباید عقب ماند و نه جلو افتاد که در هرکدام اینها هلاک نهفته است.
در دوران امام جعفر صادق(ع) عدهای از پیروان ایشان سخن آن حضرت را به نفع خود توجیه و تعبیر میکردند و آن حضرت نیز در بیان روایتی فرمودند: برخی میگویند که پیروان جعفر بن محمد هستیم ولی بخدا دروغ میگویند و خدا لعنت کند همچنین پیروانی را زیرا که آنان حرف من را به نفع خود توجیه میکنند و میگویند مقصود او از این حرف چنین و چنان بود، هرچند که من به صراحت حرفم را میگویم، من امام کسی هستم که حرف من را توجیه نکند و حرفم را گوش /۲۴ مهر ۱۳۹۷خبرآنلاین
***
شما روز تصویب لایحه CFT چند پیام دریافت کردید؟
عبدالرضا هاشم زایی، نماینده تهران:تعداد پیامهایی که مخالفان CFT روز رأیگیری به من ارسال کردند بیش از ۲۰۰ پیام بود که ۵۰ پیام آن فحش ناموسی بود که من از این که خانوادهام اینها را خوانده بودند، خجالت میکشیدم. برخی از ارسالکنندگان پیامها اسم من را هم نوشته بودند. بیش از ۱۰۰ تا پیام هم تهدید به قتل بود./خبرآنلاین
اسامی آدم خوبها
اسامی ۹۶ نماینده «مخالف» لایحه الحاق ایران به CFT به شرح زیر است:ازبین ۱۲۰ نفر
۱-حمیدرضا حاج بابایی(نماینده همدان)
۲-محمد دهقانی(نماینده طرقبه و چناران)
۳-مجتبی ذوالنوری(نماینده قم)
۴-احمد امیرآبادی فراهانی(نماینده قم)
۵-علیرضا سلیمی(نماینده محلات و دلیجان)
۶-علی اکبر کریمی(نماینده اراک)
۷-محمد ابراهیم رضایی(نماینده خمین)
۸-سیدمحمدجواد ابطحی(نماینده خمینی شهراصفهان)
۹-نصرالله پژمانفر(نماینده مشهد)
۱۰-سهراب گیلانی(نماینده شوشتر)
۱۱-عباس گودرزی(نماینده بروجرد)
۱۲-غلامرضا شرفی(نماینده آبادان)
۱۳-سیدحمیدرضا کاظمی(نماینده پلدختر)
۱۴-محمد اسماعیل سعیدی(تبریز)
۱۵-احمد سالک( اصفهان)
۱۶-حسن حسینی شاهرودی( شاهرود)
۱۷-سیدحسین نقوی حسینی( ورامین)
۱۸-حبیب الله دهمرده( زابل)
۱۹-ابوالفضل ابوترابی(نجف آباد)
۲۰-جواد کریمی قدوسی( مشهد)
۲۱-حسینعلی شهریاری( زاهدان)
۲۲-حسینعلی حاجی دلیگانی( شاهین شهر)
۲۳-ضیاءالدین اعزازی( بناب)
۲۴-هدایت الله خادمی( ایذه)
۲۵-سیدناصر موسوی لارگانی( فلاورجان)
۲۶-اکبر ترکی( فریدون شهر)
۲۷-سیدعلی ادیانی( قائمشهر)
۲۸-محسن کوهکن( لنجان)
۲۹-امیر خجسته( همدان)
۳۰-عبدالله سامری( خرمشهر)
۳۱-مهدی زاهدی(کرمان)
۳۲-یعقوب شیویاری( میانه)
۳۳-سیدراضی نوری( شوش دانیال)
۳۴-احد آزادی خواه( ملایر)
۳۵-محمود بهمنی( ساوجبلاغ)
۳۶-محمدعلی پورمختار( بهار)
۳۷-سیدتقی کبیری( خوی)
۳۸-اقبال محمدیان( رامهرمز)
۳۹-اصغر سلیمی( سمیرم)
۴۰-محمدمهدی مفتح( تویسرکان)
۴۱-محمدحسین فرهنگی( تبریز)
۴۲-محمدرضا امیرحسن خانی( طبس)
۴۳-فرهاد فلاحتی( قائنات)
۴۴-محمد جواد کولیوند( کرج)
۴۵-سیداحسان قاضی زاده هاشمی( فریمان)
۴۶-علی محمد شاعری( بهشهر)
۴۷-سیدجواد ساداتی نژاد( کاشان)
۴۸-محمد خدابخشی( الیگودرز)
۴۹-حسن کامران( اصفهان)
۵۰-اکبر رنجبرزاده( اسدآباد)
۵۱-احمد علیرضابیگی( تبریز)
۵۲-حمیدرضا فولادگر( اصفهان)
۵۳-سیدقاسم جاسمی( کرمانشاه)
۵۴-سیدامیرحسین قاضی زاده( مشهد)
۵۵-محمدرضا رضایی کوچی( جهرم)
۵۶-حسن بهرام نیا( نهاوند)
۵۷-سیدعلاءالدین خادم(سپیدان)
۵۸-علی عسگری ظاهری( مسجدسلیمان)
۵۹-حسین هاشمی تخت( بندرعباس)
۶۰-نظر افضلی(نهبندان)
۶۱-محمدحسین حسین زاده بحرینی( مشهد)
۶۲-نادر قاضی پور( ارومیه)
۶۳-جمشید جعفرپور( لارستان)
۶۴-عبدالرضا مصری( کرمانشاه)
۶۵-علی رستمیان( دلفان و سلسله)
۶۶-سیدمحمدباقر عبادی( بیرجند)
۶۷-مجید ناصری نژاد( شادگان)
۶۸-ذبیح نیکفر( لاهیجان)
۶۹-عباس پاپی زاده( دزفول)
۷۰-قاسم ساعدی(هویزه)
۷۱-زهرا سعیدی( مبارکه)
۷۲-محمود شکری( تالش)
۷۳-رضاشیران خراسانی(مشهد)
۷۴-سیدصادق طباطبایی نژاد( اردستان)
۷۵-سیدجواد حسینی کیا( سنقر)
۷۶-حسین نیازآذری( بابل)
۷۷-محمدرضا ملک شاهی( خرم آباد)
۷۸-صدیف بدری( اردبیل)
۷۹-محمدرضا پورابراهیمی( کرمان)
۸۰-هاجر چنارانی( نیشابور)
۸۱-محمد حسن نژاد( مرند)
۸۲-فریدون حسنوند( اندیمشک)
۸۳-یوسف داودی(سراب)
۸۴-شهاب نادری( پاوه)
۸۵-حسن سلیمانی( کنگاور)
۸۶-اسدالله عباسی( رودسر)
۸۷-عدل هاشمی(کهگیلویه)
۸۸-علیرضا ابراهیمی( آزادشهر)
۸۹-مجید کیان پور( دورود و ازنا)
۹۰-نبی هزار جریبی( گرگان)
۹۱-علی گل مرادی( ماهشهر)
۹۲-محمدرضا صباغیان( مهریز)
۹۳-یحیی کمالی پور( جیرفت)
۹۴-روح الله بابایی صالح( بویین زهرا)
۹۵-حسن نوروزی( رباط کریم)
۹۶-حسن خسته بند( بندر انزلی)
بیست وچهارنفراز«آدم خوبها»مفقودالاثر هستند!
اسامی نمایندگان «غایب» در جلسه بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) نیز به شرح است:
۱- عبدالغفور ایران نژاد(نماینده چاه بهار)
۲- علی بختیاری(نماینده گلپایگان)
۳- شهاب الدین بی مقدار(نماینده تبریز)
۴- غلامرضا تاجگردون(نماینده گچساران)
۵- ابوالفضل حسن بیگی(نماینده دامغان)
۶- عبدالحمید خدری(نماینده بوشهر، گناوه و دیلم)
۷- ولی داداشی(نماینده آستارا)
۸- محمد دامادی(نماینده ساری)
۹- محمدباقر سعادت(نماینده دشتستان-بوشهر)
۱۰- طیبه سیاوشی شاه عنایتی(نماینده تهران)
۱۱- قرجه طیار(نماینده گنبد کاووس)
۱۲- عامر کعبی(نماینده آبادان)
۱۳- جبار کوچکی نژاد(نماینده رشت)
۱۴- جلیل مختار(نماینده آبادان)
۱۵- محمد خالدی سردشتی(نماینده لُردگان-چهارمحال بختیاری)
۱۶- رسول خضری(نماینده پیرانشهروسردشت)
۱۷- غلامرضا کاتب(نماینده گرمسار)
۱۸- عزت الله یوسفیان ملا(نماینده آمل)
۱۹- شهباز حسن پور(نماینده سیرجان)
بقیه نمایندگان(۱۲۰-آدم خوبها+۱۹-بلاتکلیف+۵-به تکلیف نرسیده ها) آدم بدها هستند(خائنند،وطن فروشند،اجنبی پرستند ومنافقند)
تجمع جهت تحت فشارگذاشتن شورای نگهبان برای ردمصوبه مجلس
ترغیب-فراخوان- نماینده ای که درروز تصویب از پرچم داران-پلاکارت به دست-بود،برای تجمع طلاب وبعد،سخنرانی تکمیلی درتجمع!

تجمع طلاب انقلابی در اعتراض به تصویب لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تأمین مالی تروریسم عصر امروز شنبه ۲۱ مهر در مدرسه معصومیه قم برگزار شد.
در این تجمع، «حجتالاسلام مجتبی ذوالنور» نماینده قم در مجلس شورای اسلامی(نفرسمت چپ تصویر،نگاه به پلاکاردکش) به بیان دیدگاه های خود در مورد FATF و نحوه ی تصویب آن در مجلس شورای اسلامی پرداخت.

وی درباره شبهه نظر مثبت مقام معظم رهبری و موافقت ایشان با تصویب لایحه الحاق به CFT در مجلس گفت: در این مورد به چند نکته مهم بایستی توجه کرد؛ نکته اول اینکه در دیدار با نمایندگان مجلس که در 30 خرداد ماه انجام شد رهبری تصریح فرمودند: «یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعههای هیئتهای فکریشان ـ به قول خودشان اتاق فکرشان ـ مینشینند برای یک منافعی و مصالحی که برای خودشان تعریف کردند، یک چیزی را پختوپز میکنند، بعد این را بهوسیله دولتهایی که همسوی با آنها هستند یا مرعوب آنها هستند یا دنبالهرو آنها هستند و خیلی منافعی هم در این کار ندارند، تصویب میکنند.

ذوالنور گفت: نکته دوم اینکه «کسی بگوید که مقام معظم رهبری در مورد تصویب این کنوانسیون عقب نشینی کرده یا نظرشان عوض شده است، به هیچ عنوان درست نیست بلکه ایشان در مورد کارهای جزئی وارد نمیشوند»، اینکه کسی نداند شرایط ما بقیه کشورهای دنیا فرقی ندارد سخت در اشتباه است. اروپا اگر در برجام بماند به خاطر منافع اقتصادی نیست چون کل مراودات اقتصادی ما با اروپا به 20 میلیارد دلار نمیرسد، در حالی که این رقم برای آمریکا عددی بین 900 تا 1000 میلیارد دلار است. ماندن احتمالی اروپا در برجام میتواند به علت جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه باشد./۱۳۹۷/۰۷/۲۱فارس
***
مصاحبه به مدیرکل«پیامک های تهدیدامیز»به نمایندگان مجلس
درادامه بیوگرافی «حاج خلیل موحد»راخواهیدخواند پیامکهای ارسالی FATF
فرستادن پیامکها یک تصمیم جمعی بود

هرگاه پای یک بحث حساس به مجلس باز میشود، بازار ارسال پیامکها هم داغ میشود. از توصیههای مودبانه گرفته تا تهدید و توهین؛ همه رنگی در آن پیدا میشود اما این غائله در جریان بررسی CFT آن قدر پررنگ شد که حتی صدای اعتراض علی لاریجانی(رئیس مجلس) هم بلند شد.

او در پاسخ به نماینده مشهد گفت: این که شما میگویید در جلسه غیر علنی افراد را ترساندم، واقعیت ندارد. در جلسه غیر علنی حرفی نزدم که نمایندگان را بترسانم و تنها نقطهای که از طرف مقام معظم رهبری مطرح شد را به ایشان یادآوری کردم. بنابراین تهدیدی در کار نبوده است. تهدید پیامهایی است که از بیرون از طریق پیامک به نمایندگان فرستاده میشود. مجلس فعلی بالغتر از آن است که با ۴ پیام نظرش تغییر کند.

این که علی لاریجانی در پاسخ به نماینده مشهد صحبت از پیامکهای تهدیدآمیز میکند شاید چندان بیارتباط به منشا و منبع این پیامکها نباشد. به هر حال انبوهی از پیامکهای ارسال شده به نمایندگان با پیش شماره ۰۹۱۵ بوده است یعنی باید رد آن را در خراسان پی گرفت.
مبدا: حسینیه خیابان چمران
حرف و حدیثها بر سر پیامکها همچنان ادامه دارد. این که کار کدام جریان است و چه هدف و انگیزه پشت آن وجود دارد که هنوز بعد از تصویب CFT ارسالش ادامه دارد و این بار دیگر توصیهای در کار نیست و تنها تهدید و توهین است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی درباره منبع پیامکهای ارسالی FATF به نمایندگان مجلس به ایسنا گفت: متولی اصلی پیامکهای ارسالی به نمایندگان شناسایی نمیخواهد و خود افراد دخیل در این امر اعلام کردهاند که ارسال این پیامکها کار چه کسی است.
«مدیرکل ارسال پیامک ها به نمایندگان» یک مشهدی بود

این فرد تاکنون دستگیر نشده و از سوی یک حسینیه است که آشکارا اعلام کردند که کار آنها بوده و مساله پنهانی نبوده است. این فرد آقای خلیل موحد (عضو سابق شورای شهر مشهد) بوده که در حسینیهای در خیابان چمران مشهد مشغول فعالیت است. بعضی از افرادی که این پیامکها را ارسال کردند، اصلا نمیدانند FATF چه هست؛ این نوع حرکتها مطرود است و ما باید برای رای مردم و نظر آنها احترام قائل شویم.
موحدی: پیامک دادهام باز هم این کار را میکنم
حالا که مشخص شده این پیامکها از کجا نشات گرفته است، تصمیم گرفتیم تا با خلیل موحدی صحبت کنیم و مستقیما از او درباره ارسال این پیامکها سوال کنیم. گفتوگویی که این چنین رقم خورد:

چرا شما پیامک را انتخاب کردید؟
یکی از راههای ما ارسال پیامک بود. ما هم جلسات روشنگری داشتیم و هم مباحثه میکردیم و ارسال پیامک تنها یکی از آن راهها بود.
آیا تصمیمگیری درباره ارسال پیامک تصمیم جمعی بود یا شخص شما؟
نخیر این یک دستور جمعی بود. در واقع ما تصمیمات مختلفی گرفتیم که یکی از آنها پیامک بود که همه هم انجام دادند.
این دستور از کجا صادر شد؟
ما یک حسینیه داریم که آنجا این تصمیم گرفته شد اما چون تشکلها با ما مرتبط هستند این تصمیم را همه اجرا کردند.
آیا با نمایندگان مشهد هم هماهنگ شده بود یعنی با مشورت آنها این پیامکها ارسال شد؟
نه هماهنگ شده نبود. اما ما جلسات متعددی داشتیم که رسانهای هم شد و نمایندگان مشهد هم در آن شرکت کردند. درباره اثرگذاری این پیامکها هم همین بس که از آقای رحیمی تا آقای لاریجانی و مطهری مصاحبه کرده و واکنش نشان دادند. این نشان میدهد این پیامکها چقدر تاثیرگذار بوده است.
چرا شما لحن تند را برای پیامکها انتخاب کردید؟

ما فقط روشنگری کردیم و این کار را در کمال ادب انجام دادیم. به نظر میرسد عدهای طراحی کردند تا با ارسال پیامکهای توهینآمیز آن را به حرکت ما نسبت بدهند اما این حرکت مبراست چون مشخص است ۲۰۰ الی ۳۰۰ نفر آدم فرهنگی که در سطح شهر هیاتی دارند، هیچکدام حاضر نیستند خودشان را برای چنین چیزی تخریب کنند لذا ما همه جا حاضریم از رفتار خود دفاع کنیم.
اگر فکر میکنید این حرکت قابل دفاع است، چرا آن قدر بازخورد منفی داشت؟
خب بلاخره برای آنها سخت است. وقتی یک حقیقتی روشن شود و پیامدهای آن رو شود، نمیتوانند تحمل کنند. البته فقط یک علی مطهری جواب داد که پاسخش هم منتشر شد. دیدید که چقدر صحبت ایشان در نسبت دادنها به حضرت آقا بازخورد منفی داشت بقیه یا جواب ندادند یا خودشان توهین کردند.
آیا قبلا چنین پیامکهایی در مورد لوایح دیگر هم ارسال کردید؟
بله در حوزههای شهری هم ما ارسال این پیامکها را داشتیم؛ به هر حال یکی از راههای ارتباطی ارسال پیامک است دیگر. هر جا صحبت از امر به معروف و نهی از منکر باشد این موضوع اولویت کار ما قرار میگیرد.
یعنی در مورد برجام یا معرفی و استیضاح وزرا هم پیامک ارسال کردید؟
نه ما آن موقع کار پیامکی نکردیم اما اقدامات دیگری انجام دادیم.
علاوه برپیامک،تجمع وتظاهرات هم داشتیم
اقداماتی مثل تجمع را داشتیم. برنامه اجازه نمیدهیم میدان شهدا را داشتیم. تجمع ۵۰ هزار نفری در اعتراض به کشته شدن دانشمندان هستهای توسط آمریکا نیز کار ما بود.
آیا تا امروز برای پیامکهای تهدیدآمیز برخوردی با شما صورت گرفته است؟
پیامک که نه اما در رسانهها مرا تهدید کردند. مثلا همین صحبت اخیر معاون استاندار که میگوید هنوز ایشان بازداشت نشده برای سومین بار است که مطرح میشود.
فکر می کنید بازداشتتان میکنند؟
هر کاری می کنند تا این موضوع اتفاق بیفتد اما ما ابایی نداریم و حتی حاضریم برای اسلام سیلی بخوریم.
آیا تاکنون از سوی مراجع قضایی احضاریه یا تذکری داشتید؟
نه هیچ تذکری نداشتم تنها زمان تجمع «اجازه نمیدهیم» فرمانداری سه مرتبه مرا خواستند اما بعد از آن هیچ موضوع دیگری نبوده است.
آیا در آینده هم این کار را انجام خواهید داد؟
حتما. این امر به معروف و نهی از منکر است و ما هیچ وقت از این واجب الهی دست برنمیداریم اما توهین و تهدید کار ما نیست بلکه این کار شیوه انسانهای عاجز است و ما عاجز نیستیم.
برخی نمایندگان اعلام کردهاند که هنوز بعد از تصویب، این پیامکها ادامه دارد. آیا این هم کار شماست؟
احتمال دارد که از طرف بچهها باشد.

کار بچههاست یا خودتان مستقیما با آنها صحبت کردید؟
من که به آنها -مستقیم-نمیگویم پیامک ارسال کنید. ما اعلام میکنیم یکی از راههای امر به معروف ارسال پیامک است. چندین بار هم تاکید کردیم. گفتیم، صوت و تصویر گذاشتیم؛ هر که توهین یا تهدید کند با مرام ما سازگار نیست بلکه در مرام ما روشنگری است./ایسنا۱۶ مهر ۱۳۹۷ بنقل از خبرآنلاین بااصلاحات واضافات
***
«بمباران پیامکی» ۶۰۰ پیامک برای هرنماینده-مجلس شورای اسلامی
در نشست علنی روز یکشنبه بود که برخی نمایندگان از دریافت صدها پیامک سخن گفتند که آنها را از تصویب «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم» بازمی دارد.
مصطفی کواکبیان، نماینده تهران، مرجع این پیامک ها را بسیج دانشجویی معرفی کرد که حدود ۶۰۰ پیامک برای هر نماینده فرستاده است. علیرضا رحیمی، عضو هیأت رئیسه مجلس نیز خبر داد که طراحان این پیامک ها در مشهد هستند.
علی ادیانی راد، نماینده قائم شهر نیز در جلسه علنی امروز در تذکری گفت: چپ و راست برای نمایندگان پیامک می آید، در حالی که تلفن همراه یک وسیله شخصی است.

او تعدد بالای این پیامک ها را به «بمباران پیامکی» تشبیه کرد و افزود: ذی نفعان در جای خودشان حق دارند، اما همه عزیزان در جریان باشند که شأن حقوقی و حقیقی نمایندگان بالاتر این حرف هاست که با پیامک خط بگیرد یا نظرشان را تغییر دهند. بعضا هم متن این پیامکها توهین آمیز است که اگر رأی ندهید، چنین می شود و چنان می شود!
علی لاریجانی که ریاست جلسه را بر عهده داشت، با تأیید این تذکر گفت: این مسأله اشکالی است که باید آن را در هیأت رئیسه بررسی کنیم. متأسفانه مراکزی تلفن نمایندهها را در اختیار افراد قرار داده و نمیگذارند نمایندگان تفکر کنند. باید درباره این موضوع در هیأت رئیسه صحبت کنیم و راهی بیابیم.

اما علی مطهری در گفت وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: در روزهای گذشته پیامک های زیادی برای نمایندگان مجلس ارسال شده، به گونه ای که به خود من هم چند پیامک فرستاده اند که بیشتر این پیامک ها نیز از منطقه مشهد بوده است.
باید پیگیری اطلاعاتی و امنیتی خاصی روی این پیامک ها صوت گیرد تا منشأ اصلی آن پیدا شود؛ حتی اگر لازم است، باید پیگیری های قضایی انجام گیرد، چون
در برخی از این پیامک ها به نماینده های مجلس هم توهین شده است.
نایب رئیس مجلس گفت: برای بیشتر نماینده های مجلس پیامک هایی با این مضامین ارسال شده و برای برخی بیشتر و برخی کمتر بوده اما چیزی که مهم است، اینکه محتوایی برای نمایندگان فرستاده شده و این محتوا دارای مطالب توهین آمیز یا تهدید آمیز بوده است.
این موضوع در هیأت رئیسه مجلس هم مطرح شده و صحبت های زیادی نیز در این خصوص با برخی از نهادها به میان آمده است.
البته گفته شده که گروهی در مشهد این کار را انجام می دهند که در واقع همان کسانی هستند که کنسولگری عربستان در مشهد را اشغال کردند.
مطهری در پاسخ به این که آیا شکایتی از سوی مجلس از این افراد خواهد شد، گفت: ما فعلا به دنبال این هستیم که بدانیم چه کسانی هستند و پس از بررسی ها، باید قوه قضاییه وارد عمل شود و مسأله را کامل بررسی کند.

امکان دارد پیامک ها از سوی افرادی که حوادث دی ماه را آغاز کرده باشند؛ اما چیزی که به ما گفتند، اینها گروهی هستند که حتی جبهه پایداری را هم قبول ندارند و حتی از آنها هم تندتر هستند. این افراد در مشهد و خراسان و آن طرف ها شناخته شده اند و در دیگر نقاط کشور آچنان ظهور و بروز ندارند.
علی مطهری گفت:البته نمی شود قاطع گفت که اینها همان هایی هستند که منشأ حوادث دی بودند، ولی این امکان هست که همان گروه ها پیامک ها را سازماندهی کرده باشند./ ۲۲ خرداد ۱۳۹۷تابتاک
***
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: عضو سابق شورای شهر مشهد و دوستان وی بطور آشکار گفته ند برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیامک ارسال کرده اند.

محمدرحیم نوروزیان افزود: خلیل موحد و دوستانش که در «حسینیه قرآن و عترت مشهد» فعالیت دارند مدعی هستند پیامکها تهدیدآمیز نبوده و ارسال آنها تنها برای اطلاع رسانی و امر به معروف و نهی از منکر نمایندگان مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: پیشتر، این افراد بطور آشکار در فضای مجازی موضوع ارسال پیامک به نمایندگان مجلس را اعلام کرده بودند و این اقدام کار پوشیده ای نبوده است. اگر این اقدامات مجرمانه بود دستگاه قضایی با آنان برخورد می کرد بنابراین ارسال پیامکها از نظر دستگاه قضایی جرم نبوده است.
معاون استاندار خراسان رضوی همچنین به ارسال پیامکهای تهدیدآمیز از مشهد برای نمایندگان مجلس اشاره و بیان کرد: این نوع پیامکها به صورت تهدیدآمیز، ناشناس و پنهان ارسال شده بودند. تیر ماه امسال یک خانم که از مشهد آنها را برای نمایندگان ارسال می کرد شناسایی، احضار و با وی صحبت شد./۱۶ مهر ,۱۳۹۷شفقنا
***

به زودی نشستی را برگزار و به طور کامل در مورد پیامکهای ارسالی به نمایندگان مجلس صحبت خواهم کرد.
بعدارافشاگری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ،خلیل موحدی عضو سابق شورای شهر مشهد در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین بدون رد یا تایید اخبار منتشر شده، گفت: به زودی نشستی را برگزار و به طور کامل در مورد پیامکهای ارسالی به نمایندگان مجلس صحبت خواهم کرد و در حال حاضر می توانید از مطلبی که در صفحه شخص ام منتشر کردم استفاده کنید.
این عضو سابق شورای شهر مشهد در صفحه شخصی اش در اینستاگرام آورده است:جناب آقای نوروزیان معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی مصاحبه حضرتعالی را دوستان به اطلاع بنده رساندند گرچه مطالب شما آنقدر سبک طرح گردیده بود که مایه خجالت بنده گردید و ضرورتی به پاسخ نمی ماند.
دربخش دیگری از مطلب خلیل موحدی آمده است:لیکن از حیث تنویر افکار عمومی بیان نکاتی چند خالی از لطف نیست.
اولا در همین مصاحبه کوتاه شما چند تناقض روشن موج میزند که نشان دهنده دست خالی شما برای سرکوب و مقابله با روشنگری انقلابیون است و عملکرد ناکارآمد دولت تدبیر شما را مجبور به حاشیه سازی به جای پاسخگویی نموده است.
همانطور که اشاره کردید از امامین انقلاب آموخته ایم نه اهل تهدید باشیم و نه توهین بلکه اهل تکلیفیم. وانگهی ارسال پیامک های روشنگری به نمایندگان بی سوادی که بعضا با لیست انگلیسی به خانه ملت راه یافته اند و بار سنگین خیانت برجام بیست دقیقه ای شان امروز کمر ملت مظلوم را خم کرده از افتخارات ماست و چیز پوشیده ای نبوده که شما کشف کنید و اگر مدام در مصاحبه هایتان صحبت از بازداشت می کنید تا جو ارعاب و سکوت در مقابل منکرات ایجاد کنید، سخت در اشتباه اید. و ما آماده مناظره در حضور نخبگان هستیم تا همگان بدانند آمران به معروف بیسواد و بی اطلاع اند یا نمایندگانی که از ترس رو شدن خیانت حاضر به رای علنی نمی شوند./دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷قدس آنلاین
***
در نامه «علی مطهری»، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، خطاب به حجتالاسلام منتظری، دادستان کل کشور(سه شنبه، ۱۷ مهر ۱۳۹۷) آمده است:
«جناب حجتالاسلام آقای منتظری دامت برکاتة
دادستان محترم کل کشور
با اهدای سلام و آرزوی توفیق بیشتر، همانطور که مستحضر هستید برای ممانعت از تصویب لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم در مجلس، پیامکهای متعددی برای نمایندگان محترم ارسال شد و هنوز ادامه دارد. این پیامکها شامل تهدید، توهین و دشنام فراوان بوده است که تبعا آرامش روانی آنها را برهم میزند. نظر به درخواست تعدادی از نمایندگان که به این جانب مراجعه کردهاند و به طور کلی وظیفه ذاتی دادستان کل به عنوان مدعی العموم، مستدعی است دستور رسیدگی و تقسیم و کشف عاملان این اقدام و سپس معرفی و تعیین مجازات مقتضی برای آنها را صادر فرمایید. قبلا از حسن توجه آن مقام محترم سپاسگزارم.
با تقدیم احترام علی مطهری»
***
سخنگوی هیات رئیسه مجلس از دریافت پیامکهای تهدید آمیز بعد از تصویب CFT خبر دادند
نمایندگان تهران و اردبیل :بعد از تصویب CFT پیامکهای تهدید آمیز دریافت کردهایم
روزانه بالای ۵۰۰ پیامک با متنهای توهین ،تهدید و افترا و تهمت دریافت می کنم
بهروز نعمتی سخنگوی هیات رئیسه مجلس با اشاره به ارسال پیامک های تهدید آمیزقبل و بعد از تصویب CFT به خبرنگار عصر ایران گفت:
قبل وبعد از تصویب لایحه، پیام های تهدید آمیز برای ما ارسال شده است و دوستان در نهادهای ذیریط باید این مسئله را بررسی کنند.
نماینده تهران در مجلس در مورد بررسی این موضوع در هیات رییسه اظهار داشت : اگر نمایندگان درخواستی برای ورود هیات ریسه به این موضوع داشته باشند ما ورود می کنیم ولی هنوز چنین درخواستی از طرف نمایندگان مطرح نشده است .
نعمتی بیان کرد: برای بنده که در موافقت با لایحه صحبت کردم پیامک های با متن های تهدید آمیز، توهین و فحش به وفور ارسال می شود که جای تاسف دارد .

همچنین محمد فیضی نماینده اردبیل نیز که در موافقت با این لایحه صحبت کرد در گفتوگو با عصر ایران گفت : روزانه بالای ۵۰۰ پیامک با متنهای توهین ،تهدید و افترا و تهمت دریافت می کنم. جالب است که این پیامک ها به نام برای من ارسال می شود .
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات اظهار داشت : ما از هیات رئیسه مجلس می خواهیم که به این موضوع ورود پیدا کند. در پیامکها از مجلس به عنوان دارالمنافقین نام برده شده است و لازم است هیات ریسه پیگیریهای لازم را انجام دهد، مجلس خانه ملت است و دارالمنافقین جاهای است که این افکار تولید می شود .
برای خود من واژه های همانند «ابله،خائن به وطن ،در انتخابات بعدی به خدمتت میرسیم ،فکر نکن که همدیگر را ملاقات نمی کنیم »در پیامک ها به کار برده اند.
فیضیخاطر نشان کرد:مثلا در پیامک ها نوشته شده است «خفت وخواری در این دنیا و عذاب آخرت قسمت تان شود،انشالله پولی که از طریق نمایندگانی دریافت می کنید خرج دوا و درمان شود، فیضی جون باطن خودت را نمایان کردی ،انشالا جایگاهات جای لعن ابدی باشد»
این عضو فراکسیون امید گفت : قرار نیست تصمیمی را که اکثریت مردم گرفته اند عده ای آن را زیر سوال ببرند چراکه بدنه مردم از تصویب CFT راضی هستند./۱۸ مهر ۱۳۹۷عصرایران
***
شما روز تصویب لایحه CFT چند پیام دریافت کردید؟
عبدالرضا هاشم زایی، نماینده تهران:تعداد پیامهایی که مخالفان CFT روز رأیگیری به من ارسال کردند بیش از ۲۰۰ پیام بود که ۵۰ پیام آن فحش ناموسی بود که من از این که خانوادهام اینها را خوانده بودند، خجالت میکشیدم. برخی از ارسالکنندگان پیامها اسم من را هم نوشته بودند. بیش از ۱۰۰ تا پیام هم تهدید به قتل بود./خبرآنلاین
***
۱۴۳خائن درمجلس شورای اسلامی !
۱۲۰خادم ، ۱۹ غائب ، ۵ نماینده خنثی
نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷خانه ملت، لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم "CFT" (یکی از لوایح «FATF») را با ۱۴۳ رای موافق و ۱۲۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع۱۷۱ نماینده حاضر در صحن علنی پارلمان مصوب کردند. در این جلسه از ۲۹۰ نماینده مجلس ۱۹ نماینده نیز غایب بودند.
***
مدیریت سایت-پیراسته فر:خلاصه ای از بیوگرافی خلیل موحدی

خلیل موحدی محصل طوس(متولد۱۳۴۸) محله تپل محله مشهد، مشهور به «حاج خلیل موحد» فرزندحجت الاسلام محمدموحدی است.
ازجمله ازفعالیت های خلیل موحد:
حضور در جبههها از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۷-واحد اطلاعات لشگر ۲۱ امام رضا،معاونت فرهنگی لشگر ۵ نصر
معاون فرهنگی موسسه امام حسین (ع) ومعاونت کنگره سرداران شهید استان خراسان رضوی
خلیل موحد پس از بازنشستگی از سپاه پاسداران ،نیز برفعالیت های مذهبی وسیاسی پرداخت ویدر سال ۱۳۸۷ موفق به برپایی «حسینیه فرهنگی قرآن و عترت »درخیابان شهیدچمران مشهدشد، تافعالیت های سیاسی خودرااین هیئت متمرکزکند
موحد در دوره نهم(سال۱۳۹۱) ، کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی بود اماموفق به جلوس در کرسی بهارستان نشد.
وی در سال ۱۳۹۲ در انتخابات دوره چهارم شورای اسلامی شهر مشهد به عنوان نماینده مردم مشهد در شورای اسلامی شهر مشهد برگزیده شد.
چند روز به قبول قطعنامه ۵۹۸ در ارتفاعات کوجار غرب کردستان، به علت اصابت چندین ترکش خمپاره از ناحیه سینه، دست و سر مجروح شدکه نزدیک به یک سال و نیم دربستربیماری بود.
در سال ۱۳۷۲ در رشته بیولوژی دانشگاه فردوسی مشهد مشغول تحصیل شد. فعالیتهای فرهنگی در پایگاه بسیج و راهاندازی جلسه اخوت دانشکده علوم از مهمترین فعالیتهای وی در زمان دانشجویی است.خلیل موحدی بعدازجنگ با دختر یک جانباز هفتاد درصد و خواهر شهید ازدواج نمود.
***
هیاهوی«طوماری»برای جلوگیری از بررسی لوایح
در جریان بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) نمایندگان مخالف طومار به دست به صحن علنی مجلس آمدند تا با این کار مخالفت خود را نشان دهند.
طومار بازی نمایندگان صدای رییس مجلس را هم در آورد. «این کارها چیه که میکنید؛ جمع کنید».

روز (۲۰ خرداد ۱۳۹۷)برخی از نمایندگان که منتسب به کمیسیون ولایی مجلس یا همان اصولگرایان پارلمان هستند نشان داد آنها برای پیشبرد اهداف خود چندان رابطهای با گفتوگو و استدلال ندارند.
طومار نوشتن و طومار پهن کردن باید جلوی مجلس انجام شود نه داخل مجلس. این نمایندگان اگر استدلال قانع کنندهای برای مخالفت با این لایجه داشتند میتوانستند از پشت تریبون به گوش نمایندگان و مردم برسانند. وقتی قدرت منطق ضعیف است و یک جریان سیاسی میبیند که از طریق گفتوگو نمیتوانند راه خود را باز کنند دست به شوآف سیاسی میزنند.
آنها وقتی میبینند که نمیتوانند با گفتوگو اهداف خود را پیش ببرند به سمت «هوچی گری» میروند. همین طومار بازی آنها و شلوغ شدن مجلس باعث شد بررسی این لایحه 2 ماه به عقب بیفتد.

سیاست کوچه، خیابانی این جریان باعث شده است، منطق و مذاکره هرچه بیشتر در گوشه رینگ قرار بگیرد وهر که زورش در شلوغ کاری بیشتر باشد، اسبش بیشتر میتازد.
این استراتژی یک راهبرد خطرناک سیاسی برای جامعه ایران است.
این نشان میدهد گروه اقلیت به جای تن دادن به نظر اکثریت، شروع به کارشکنی میکند. کارشکنی که تهی از منطق و استدلال است. مجلسی که قرار است در آن قوانین کشور تصویب شود تبدیل به محلی برای تسویه حسابهای سیاسی شود.
این رفتار نمایندگان میتواند خطی برای جریانهای حامی آنها نیز باشد. حضور عدهای جلوی دفتر علی لاریجانی در قم نمونه بارز این معناست.

بعد از آتش زدن برجام و پرچم آمریکا در صحن علنی پارلمان(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷) آن هم در پشت تریبون، نشانهای از تغییر گفتمان نمایندگان اصولگرای افراطی مجلس بود.
FATF چیست؟ (CFT)چیست؟
CFTکنوانسیون بینالمللی مقابلهبا تأمینمالی تروریسم (Combating the Financing of Terrorism)
تصویب این لایحه ازجمله شرایط حذف دائم ایران از لیست سیاه FATF یا گروه ویژه اقدام مالی علیه پولشویی است.
FATFکارگروه اقدام مالی، (Financial Action Task Force) یا FATF
در سال ۱۹۸۹ میلادی(۱۳۶۸شمسی) از سوی کشورهای گروه هفت (G7) شکل گرفت؛ این یک سازمان بیندولتی است که اهداف توسعه و پیشرفت واکنش بینالمللی در مقابل پولشویی را دنبال میکند. پس از واقعه یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی(۲۰شهریور۱۳۸۰) مسئله تأمین مالی تروریسم بهعنوان مسیری تازه برای این سازمان مطرح و این موضوع بهعنوان یک مأموریت جدید به آنها محول شد. در سال ۲۰۰۸میلادی(۱۳۸۷شمسی) مسئله تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای و تسلیحات کشتارجمعی شیمیایی و اتمی بهعنوان دیگر مأموریتهای این گروه در فهرست کارشناسیهای FATF قرار گرفت. کارکرد کنونی آن، وضع استانداردهایی برای مقابله با پولشویی، تأمین مالی تروریسم و سایر جرائمی است که سلامت نظام مالی را تهدید میکند. آنچه این گروه ویژه استانداردهای جهانی برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم مینامد، در قالب ۴۰ توصیه برای مبارزه با پولشویی و ۹ توصیه ویژه برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم منتشر شده است و تقریبا در سطح جهانی قبول عام یافته است؛ قوانین علیه پولشویی و تأمین مالی تروریسم در سرتاسر دنیا استفاده میشود. این استانداردها ابتدا در ۱۹۹۰ تدوین و بهتدریج اصلاح شدند. گروه ویژه اقدام مالی میگوید که در تدوین این استانداردها حاشیه مانوری برای کشورها در نظر میگیرد تا آنها بتوانند توصیههای مربوطه را مطابق شرایط و الزامات قانونی خاص خود اجرا کنند.
اجرای کنوانسیونهای جهانی مربوطه، جرمشمردن پولشویی و توقیف عواید حاصله، احراز دقیق هویت مشتری، حفظ سوابق، گزارش معاملات مشکوک، ایجاد واحد اطلاعاتی مالی برای نظارت بر معاملات مشکوک و همکاری بینالمللی برای تحقیق و پیگرد پولشویی، نظارت ویژه بر نهادهای غیرانتفاعی برخی از سرفصلهایی است که مدنظر این گروه ویژه است. گروه ویژه اقدام مالی تلاش میکند اجرای این استانداردها در کشورها را افزایش دهد و همکاری بینالمللی برای مبارزه با سوءاستفاده از بنگاههای اقتصادی و نظام مالی و ارتکاب جرائم یادشده را تشویق کند.
سوم تیر ۱۳۹۶ بود که گروه ویژه اقدام مالی در پایان نشست ششروزه که با حضور ۳۷ عضو در والنسیای اسپانیا برگزار شد، لغو محدودیتهای مالی علیه ایران را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد. در این اقدام ایران به مدت ۱۲ ماه از لیست سیاه تعلیق شد تا اقداماتی در راستای اصلاح فرایندهای بانکی انجام دهد.
در بیانیه FATF در تیر ۱۳۹۶ آمده است این سازمان از تعهد سیاسی کامل ایران برای رفع نقایص استراتژیک خود در بخش مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم و تصمیم تهران برای دریافت کمک فنی در راستای اجرای برنامه عملیاتی (Action plan) استقبال میکند. برخی معتقدند پس از توافق هستهای و دوری چندینساله بانکهای کشور از سیستم بینالمللی، برای بازگشت به این عرصه رعایت استانداردهای مدنظر FATF جزء اصول اولیه است؛ اما برخی از افراد و جناحهای سیاسی با پیوستن به این سیستم به بهانه افشای اطلاعات محرمانه مالی کشور مخالفت میکنند.
«لوایح چهارگانه» کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریستم
گروه ویژه اقدام مالی FATF چهل و یک توصیه برای همکاری با کشورها دارد که تا کنون ۳۷ مورد آنها از سوی ایران اجرا شده و چهار توصیه مانده است. برای اجرای این چهار توصیه، دولت چهار لایحه به مجلس شورای اسلامی ارائه داد: اصلاح قانون پولشویی، اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم، لایحه کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته (پالرمو) و لایحه کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم(CFT). تا کنون سه مورد از این لوایح در مجلس بررسی شده است اما همچنان در راهروهای شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب نهایی در تردد هستند و از اینها لایحه کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریستم همچنان در مجلس مورد بحث است.
FATF یک سازمان بین دولتی است که در سال ۱۹۸۹ میلادی(۱۳۶۸شمسی) با ابتکار جی۷ با توجه به سیاستهای توسعه برای مبارزه با پولشویی تأسیس شد.
این سازمان در سال ۲۰۰۱ میلادی(۲۰شهریور۱۳۸۰) عملا برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم گسترش یافت. در مسیر زمان فعالیتهای این گروه گستردهتر شد و در نتیجه در سال ۲۰۱۲میلادی(۱۳۹۱شمسی) مقابله با تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای نیز به مأموریت این گروه اضافه شد و در همین سال آخرین ویرایش توصیههای خود را برای مقابله با جرایم مالی (تأمین مالی تروریسم، تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای، پولشویی و …) منتشر کرد. عنوان این توصیهنامه «استانداردهای بینالمللی در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم و اشاعهگری» است.
FATF میزان پیشرفت کشورهای عضو در زمینه پیادهسازی توصیههای این گروه را رصد میکند. همچنین پیشرفت تصویب و اجرای توصیههای گروه در سطح جهان را نیز نظارت میکند. بر اساس همین رصد و نظارت گروه کاری اقدام مالی، کشورها را به سه دسته تقسیم کرده است. یک دسته کشورهایی هستند که از نظر این گروه کاملاً بر توصیهها منطبق بوده و آنها را اجرا کردهاند که بیشتر کشورهای توسعه یافته هستند. گروه دوم کشورهایی هستند که در حال پیشرفت و تطبیق با استانداردهای مشخص شده هستند. دسته آخر کشورهایی هستند که همکاری با این گروه نداشتند و لذا از نظر گروه کشورهای دارای خطر پولشویی و تأمین مالی تروریسم هستند. این دسته خود به دو دسته تقسیم میشوند. یک دسته کشورهایی که علیه آنها "اقدام متقابل" انجام نمیشود. دسته دیگر آنهایی هستند که علاوه بر بودن در لیست سیاه علیهشان اقدام متقابل نیز صورت میگیرد.
گروه ویژه اقدام مالی، همواره یک لیست سیاه از کشورهایی که مقررات مالی و پولشویی نگران کنندهای دارند، منتشر میکند. در لیست منتشر شده تا سال ۲۰۱۵میلادی(۱۳۹۴شمسی) کشورهای ایران و کره شمالی به عنوان کشورهای خطرناک شناخته شدند. اما بنا به تعهد ایران به اجرای برجام، اقدامات متقابل علیه ایران برای مدت یک سال را به حالت تعلیق درآورد.
برای اینکه ایران به طور کامل از لیست سیاه این گروه خارج شود یا تعلیق نام او در لیست تا انجام اقدامات تکمیلی ادامه یابد باید توصیههای این گروه را در کشور خود پیاده کند که در برخی موارد با مخالفتهایی روبرو شد.
وضوع کنوانسیون مقابله با تامین منابع مالی، افراد گروهها و سازمانیهای تروریستی است و ملاک عمل در این حوزه برای تمامی کشورهای عضو قطعنامه ۱۲۶۷ و قطعنامههای بعدی یعنی ۱۹۸۸، ۱۹۸۹ و ۲۲۵۳ است. این قطعنامهها دارای لیست پیوست هستند که ماهانه بهروزرسانی میشوند.
این لیستها شامل افراد و اعضای گروههای تروریستی القاعده، طالبان و داعش هستند. در این لیست نام هیچکدام از گروههای مقاومت منطقه که مورد حمایت نظام جمهوری اسلامی ایران است قرار ندارد و برآوردها حاکی از عدم امکان ورود نام آنها به این لیست است. از این رو عدم عضویت یک کشور در این کنوانسیون به معنای همکاری و تامین مالی این گروهها است، چیزی که تاکنون به عنوان مستمسک و بهانه حقوقی دشمنان در مجامع بینالمللی علیه ایران مطرح شده است. بنا بر این پیوستن به این کنوانسیون یکی از بهانههای دشمنان و مخالفان جمهوری اسلامی را از دست آنها خارج خواهد کرد.
به نوشته ایسنا، با فرض اگر نام« حزبالله» یک ماه بعد از پیوستن ایران به این کنوانسیون وارد لیست گروههای تروریستی سازمان ملل و نه آمریکا یا کشورهای اروپایی شود، واکنش ایران چه خواهد بود؟ قطعا قطعنامهای که به واسطه آن نام حزبالله یا دیگر گروههای مورد حمایت ایران در آن باشد، مشابه بسیاری از قطعنامههای قبلی که علیه کشورمان در حوزههای مختلف صادر شده مورد قبول کشور نخواهد بود و اجرا نمیشود. همانطور که مسئولان وزارت خارجه بارها بیان کردهاند، این موضوع در چارچوب حق شرط و بیانیه تفسیری قابل دفاع و پیگیری حقوقی است.
برخی از منتقدان موضوع "حق شرط" در کنوانسیون را فاقد توجیه حقوقی و فنی میدانند این در حالی است که بر اساس اسناد موجود در سایت سازمان ملل متحد بسیاری از کشورهای اسلامی از جمله اردن، قطر، سوریه، کویت، مصر، الجزایر و غیره با اعلام حق شرط مبنی بر عدم شمول تعریف گروههای تروریستی بر گروههایی که برای پایان اشغال استعمار و نژادپرستی فعالیت میکنند به این کنوانسیون پیوستهاند. این حق شرط مورد اعتراض و مخالفت بسیاری از کشورهای غربی نیز قرار گرفته اما مانعی برای عضویت این کشورها در این کنوانسیون مهم بینالمللی نبوده است. مثال مهم و روشن این موضوع، کشور سوریه است که به عنوان مهمترین محور مقاومت در منطقه در چند سال گذشته و با توجه به عضویت خود در این کنوانسیون با اعلام حق شرط و بیانیه تفسیری هرگز مورد تهاجم کشورهای غربی از ناحیه این کنوانسیون قرار نگرفته و عملا از این جهت خود را از مظان اتهام خارج کرده است.
CFTچیست؟ FATFچیست؟