پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

پیراسته فر

علمی،تحقیقی و تحلیلی

اجلاس ۳۰ کشور اروپایی و سران ناتو درپاریس(درحمایت از اوکراین)علیه روسیه

با درخواست «لغو تحریم‌ها روسیه» موافقت نشد.

زلنسکی: «اروپا باید ثابت کند که می تواند از خود دفاع کند»

استقبال عجیب رئیس جمهورفرانسه ازرئیس جمهوراوکراین! اقدام منافقانه انگلس(حمایت اوکراین وآمریکا)

رهبران اروپایی در نشستی در پاریس در روز پنجشنبه ۲۷ مارس ۲۰۲۵(۷ فروردین ۱۴۰۴)توافق کردند که تحریم‌ها علیه روسیه را تشدید کنند (بجای کاهش) زیرا انگلیس و فرانسه برنامه‌های خود را برای اعزام «نیروی اطمینان بخش» به اوکراین پس از هرگونه توافق صلح آتی تشریح کردند.

دفاع ازاوکراین(دفاع از جیثیت اروپاست)زلنسکی«گُل سرسبد» این اجلاس بود!

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه میزبان دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و متحدان اروپایی بود و به دنبال یک سیاست هماهنگ پس از گفتگوهای مستقیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با رهبران ناآرام کرملین در اروپا بود.

در حالی که ایالات متحده ادعا می کند که در حال پیشرفت آزمایشی به سمت آتش بس است، توافق صلح هنوز دور مانده است. این اجلاس اختلافات درون یک به اصطلاح "ائتلاف مایل" را آشکار کرد، زیرا همه کشورهای اروپایی از طرح فرانسه و بریتانیا برای استقرار نیروها در اوکراین پس از جنگ حمایت نکردند.

شکاف:آمریکا-اروپا

زلنسکی پس از اجلاس هشدار داد: «ترامپ واقعاً می‌خواهد اروپا و آمریکا را تقسیم کند، پوتین واقعاً این را می‌خواهد» و از واشنگتن خواست موضع قاطع‌تری علیه کرملین اتخاذ کند. وی افزود: «همه می‌دانند و می‌دانند که امروز روسیه هیچ نوع صلحی نمی‌خواهد».

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:۳۰ کشور اروپایی جمع شدند تا نقشه های رئیس جمهورآمریکارا نقش برآب کنند/دفاع ازاوکراین(دفاع از جیثیت اروپاست)زلنسکی«گُل سرسبد» این اجلاس بود!

نشست سران نزدیک به ۳۰ کشور به همراه سران ناتو و اتحادیه اروپا در مقطعی حیاتی در جنگ بیش از سه ساله، با تشدید تلاش‌های دیپلماتیک برای میانجی‌گری آتش‌بس، تحت فشار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برگزار شد.

رهبران در کاخ الیزه توافق کردند که تحریم ها علیه روسیه نباید کاهش یابد، بلکه باید تا رسیدن به صلح تشدید شود.

اقدام منافقانه انگلیس:انگلیس ضمن حمایت از اوکراین،مدافع آمریکا هم بود!

«کایر استارمر»(نخست وزیر انگلیس) گفت: «واضح کامل وجود داشت که اکنون زمان لغو تحریم ها نیست - بلکه برعکس،» و افزود که بحث ها بر افزایش فشار برای حمایت از تلاش های ایالات متحده برای آوردن روسیه به میز مذاکره متمرکز بود.

صدراعظم معزول آلمان دراجلاس

«اولاف شولز»(صدراعظم آلمان) هشدار داد که لغو تحریم ها بدون آتش بس یک "اشتباه فاحش" خواهد بود.

همچنین، آیا زلنسکی از "سیگنال های بسیار خطرناک" انتقاد کرد که نشان می دهد برخی کشورها از جمله عربستان سعودی ممکن است چنین اقدامی را در نظر بگیرند.

فرانسه وانگلیس به اوکراین نیرو(نظامی) می فرستند

فراتر از تحریم ها، رهبران اروپایی درباره حمایت نظامی از اوکراین، از جمله استقرار بالقوه نیروهای اروپایی صحبت کردند. مکرون تأیید کرد که فرانسه و بریتانیا در تلاش برای اعزام «نیروی اطمینان بخش» پس از پایان جنگ هستند.

مکرون با بیان اینکه «هیئت فرانسوی-بریتانیایی» به زودی برای گفتگو به اوکراین سفر خواهد کرد، گفت: «امروز اتفاق نظر ندارد، اما ما برای انجام این کار نیازی به اتفاق آرا نداریم».

رئیس جمهورفرانسه:همه کشورهای اتحادیه اروپا درحمایت از اوکراین اتفاق نظرندارند!

رئیس جمهورفرانسه: این نیرو یک واحد حافظ صلح یا جایگزینی برای ارتش اوکراین نخواهد بود، بلکه به عنوان یک عامل بازدارنده در برابر تجاوزات آینده روسیه عمل خواهد کرد. با این حال، همه متحدان اروپایی به دلیل نگرانی های لجستیکی یا سیاسی در آن شرکت نمی کنند.

ابهامات رئیس جمهوراوکراین درموضوع حمایت اروپا

زلنسکی به عدم اطمینان مداوم در مورد ساختار، رهبری و نقش نیرو اذعان کرد و گفت: «سوالات زیادی وجود دارد... [اما] تاکنون پاسخ‌های کمی وجود دارد».

ایتالیا: ترامپ هرچه گفت(همان راقبول داریم)

«جورجیا ملونی»(نخست‌وزیر ایتالیا) امتناع رم از اعزام نیرو به اوکراین را تکرار کرد و خواستار مشارکت ایالات متحده در مذاکرات آینده اروپا در مورد مناقشه شد.

علیرغم اختلافات، استارمر از این اجلاس به عنوان نمایش تاریخی اتحاد اروپا استقبال کرد: "این اروپا است که با هم در پشت فرآیند صلح در مقیاسی که دهه ها ندیده ایم بسیج می شود."

اوکراین یک آتش بس گسترده ۳۰ روزه را با میانجیگری ایالات متحده پیشنهاد کرده است، اما روسیه شرایط سختی را برای هرگونه چنین توافقی تعیین کرده است و صبر اروپایی ها را آزمایش می کند.

روز پنجشنبه(۷ فروردین ۱۴۰۴) کیف روسیه را به نقض توافقنامه با میانجیگری ایالات متحده مبنی بر خودداری از حمله به زیرساخت های انرژی متهم کرد و دلیل آن حمله توپخانه ای بود که «خرسون» را بدون برق گذاشت. در همین حال، روسیه مدعی شد که اوکراین سایت های انرژی را هدف قرار داده است - ادعایی که اوکراین آن را رد کرد.

زلنسکی خواستار مداخله آمریکا شد و گفت: "باید واکنشی از سوی ایالات متحده وجود داشته باشد." و اینکه «معلوم نیست چه کسی بر آتش بس انرژی نظارت دارد».

این نشست به دنبال گزارش‌هایی مبنی بر اینکه روسیه و اوکراین در مذاکرات موازی با مقامات آمریکایی در عربستان درباره آتش‌بس احتمالی «دریای سیاه» گفتگو کرده‌اند، دنبال شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد